- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.001
Sağ dizimAmin canim dizlerin rahatsızdi dimi?? Nasil oldun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ dizimAmin canim dizlerin rahatsızdi dimi?? Nasil oldun
iyi uykular canım![]()
Onların enerjisi hiç bitmez de, buna can mı dayanır:))Oyun:))
Canımın içi çok geçmiş olsun ahhh o baş ağrıları bilirim hemde nasıl lisede az okuldan ağlaya ağlaya eve gelmedim ben herşeye bakıldı en son bir doktor gerilim baş ağrısı teşhisi koydu bana stres ince fikirlilik insanı yiyor bitiriyor vallahi o ara bir psikolojik tedavi görmüştüm az bir süre ondan sonra hafifledi benim ağrılarım hala yoklar çoğu zaman ayda bir falan ağlatma derecesine getirir beni de kafamı duvara duvara vururum bazen bi psikiyatr görsün bence seni
Canlarım çok ama çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. Sonuç yine aynı bişey yok dedi doktor psikiyatri ye yönlendirdi tekrar dan ama ben gitmeyeceğim.doktordan gelmiştir merak ettim bende
Canim benim bişey olmamasi iyi değil mi bak saglikliain şükür üzülme geçecek bu agrilarda inanCanlarım çok ama çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. Sonuç yine aynı bişey yok dedi doktor psikiyatri ye yönlendirdi tekrar dan ama ben gitmeyeceğim.
Çünkü özeli devleti kaç tane psikiyatri ye gittim ayrıca psikoloğa da gittim ama yok hep aynı
Dün doktordan çıkınca oturdum kaldırıma hıçkıra hıçkıra ağladımherkesi üzüyorum eşimi en çok da
Bana diyor sende kesin bişey var ve söylemiyorsun diyor yok dedikçe ee niye böylesin diyorelimde değil ki
Tabi ağladım da iyi halt ettim yine baş ağrım tuttu iyice kötü oldum akşam yemek bile yiyemedim. Öylece uyumuşum![]()
Ben ogluma bi kere cok yorgunum oglum uyuyalm hadi dedim annee sen yaşlı misin da yorgunsun aneannm gibi uyucakmisn dedi:))daha yorgunum diyemiyorum:))Onların enerjisi hiç bitmez de, buna can mı dayanır:))
Geçer inşallah canim Rabbim şifa versin inşallah♥Sağ dizimbükülmüyo hala yok. Haziran sonuydu işte,kaç ay oldu yok hala
![]()
Amin canım inşallah. Bişey olmaması tabiki de çok iyi Rabbim başka dert vermesinCanim benim bişey olmamasi iyi değil mi bak saglikliain şükür üzülme geçecek bu agrilarda inan
Rabbim yardimcin olsun inşallah bi an önce♥♥
Tamam da niye böyle düşünüp kendini daha çok yipratiyorsun sen senin elinde onu bitirmek üzülme hayatla barışık ol gülümsemeyi unutma başım ağrımaya başlayacak deme kendine kendine telkinde bulun senin baş ağrının sebebi bilinememesini de çok kafaya taktığın için bence lütfen çocuğun var kocan var at arkana bazı şeyleri artikCanlarım çok ama çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. Sonuç yine aynı bişey yok dedi doktor psikiyatri ye yönlendirdi tekrar dan ama ben gitmeyeceğim.
Çünkü özeli devleti kaç tane psikiyatri ye gittim ayrıca psikoloğa da gittim ama yok hep aynı
Dün doktordan çıkınca oturdum kaldırıma hıçkıra hıçkıra ağladımherkesi üzüyorum eşimi en çok da
Bana diyor sende kesin bişey var ve söylemiyorsun diyor yok dedikçe ee niye böylesin diyorelimde değil ki
Tabi ağladım da iyi halt ettim yine baş ağrım tuttu iyice kötü oldum akşam yemek bile yiyemedim. Öylece uyumuşum![]()
Canım öyle karamsar bir insan değilimdir. Çok konuşkan, güler yüzlü cilveli işveli bir kadınımTamam da niye böyle düşünüp kendini daha çok yipratiyorsun sen senin elinde onu bitirmek üzülme hayatla barışık ol gülümsemeyi unutma başım ağrımaya başlayacak deme kendine kendine telkinde bulun senin baş ağrının sebebi bilinememesini de çok kafaya taktığın için bence lütfen çocuğun var kocan var at arkana bazı şeyleri artik
Aynı ben bendede oluyor biliyomusun sabah şahane uyanıyorum kalabalık arkadaşlar ailemle vakit geçiriyorum çok güzel bir gün oluyor ona rağmen bi tuttumu yakamı bırakmıyor ahhh ahhh en son kafamı duvara vurdum da kocam diyor vurma bişey yapacaksın kendineCanım öyle karamsar bir insan değilimdir. Çok konuşkan, güler yüzlü cilveli işveli bir kadınımo yüzden eşimde üstüme geldi zaten hani içinde mi yaşıyorsun diyor ona üzüldüm.
Yoksa gerçekten takmam yani![]()
Bak dün çok üzüldüm ve simdi ağrıyor bu normal ama bazen o kadar güzel mutlu bir gün geçiriyorum ki o an da ağrımaya başlıyor resmen zonkluyor deli oluyorum.
Ahhh kaderdaşımAynı ben bendede oluyor biliyomusun sabah şahane uyanıyorum kalabalık arkadaşlar ailemle vakit geçiriyorum çok güzel bir gün oluyor ona rağmen bi tuttumu yakamı bırakmıyor ahhh ahhh en son kafamı duvara vurdum da kocam diyor vurma bişey yapacaksın kendinekalk gidelim acile gitsem ne olacak diyip iki Parol içip karanlık odada vurup kafayı yatiyorum
Yaaaa aynıyız işte bakAhhh kaderdaşım![]()
Megi cok gecmis olsun simdi okudum rabbim sifa versin.Sicak dus ve ardindan soguk kompresin bas agrisina iyi geldigni duymustum belki denemissindir ama soyleyeyim dedim.Ahhh kaderdaşım![]()
Teşekkür ederim canımMegi cok gecmis olsun simdi okudum rabbim sifa versin.Sicak dus ve ardindan soguk kompresin bas agrisina iyi geldigni duymustum belki denemissindir ama soyleyeyim dedim.
Yaaaa aynıyız işte bak![]()