• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

kahbig.webp

Ah o dörtleri bilirim,bizim artçı sarsıntılar öyle olmuştu,ayakta durmaya korkuyorduk,Allah korusun herkesi
Amin aynen elimizden bişey gelmiyor malesef bizim 6.7 oldu ya yazın burda o tam felaketti işte o zaman hem fazla derin değildi hemde uzun sürdü daha çok hissedildi herkes disarlarda yattı ya sabaha kadar

Yaa sabah sabah ne güldüm şu mesajlarınıza
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hayır kırk numara ayaklarını bana 37 diye yutturacak az kaldı görmesem o ayakları inanicam bide yaaaa:duduk::duduk: bide zaten almış gitmiş benim stilettoyu kim bilir kaç numara yaptı giydi de:işsiz::işsiz:

Dikkat dikkattttt bu bir kayıp anonsudur:skandal::skandal:

@Tatlicadi Meg kayboldu kızanlar:eek: gören duyan bilen en acilinden bana haber versin:duduk:
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
Megi bulana kokulu öpücük var:KK8:
:KK8::KK8::KK8:
meggggggggg meggggggggggg:mapus:
:mapus::mapus::mapus::mapus: çık ortaya bu kadar gezmek mi olurr hadiiiiii:KK34::KK34::KK34::KK4::KK4::KK4: polise gidicem bak haberin olsun:KK62::KK62::KK62:
Canım yazmıştı buraya okuyamadın sanırım. Bir süre giremeyeceğim beni unıtmayın yazmıştı :(
Bu defa nedenini ben bile bilmiyorum :(

Hayır kırk numara ayaklarını bana 37 diye yutturacak az kaldı görmesem o ayakları inanicam bide yaaaa:duduk::duduk: bide zaten almış gitmiş benim stilettoyu kim bilir kaç numara yaptı giydi de:işsiz::işsiz:
Aaaaaa öylemiymiş :confused:
Ben alırım sana başka denizzzz :KK5:

Dikkat dikkattttt bu bir kayıp anonsudur:skandal::skandal:

@Tatlicadi Meg kayboldu kızanlar:eek: gören duyan bilen en acilinden bana haber versin:duduk:
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
Megi bulana kokulu öpücük var:KK8:
:KK8::KK8::KK8:
meggggggggg meggggggggggg:mapus:
:mapus::mapus::mapus::mapus: çık ortaya bu kadar gezmek mi olurr hadiiiiii:KK34::KK34::KK34::KK4::KK4::KK4: polise gidicem bak haberin olsun:KK62::KK62::KK62:
Çslıların arkasına baktın mı sibeeeeel:KK17:
Uyuyup kalmasın orda:KK35:

Back
X