- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aynen elimizden bişey gelmiyor malesef bizim 6.7 oldu ya yazın burda o tam felaketti işte o zaman hem fazla derin değildi hemde uzun sürdü daha çok hissedildi herkes disarlarda yattı ya sabaha kadarAh o dörtleri bilirim,bizim artçı sarsıntılar öyle olmuştu,ayakta durmaya korkuyorduk,Allah korusun herkesi
Ellerine sağlık canımGünaydınlaröpcükler
afiyet olsunlar
![]()
![]()
Kız ne çabuk bitti halay ben birsey anlamadim![]()
Geç kaldın ayrıca nene seni de öptü![]()
Ne 40 ı beeee,37 numara benim stilettom bi kerem
Bende diyorum neresi yıkılıyo,obaymışş![]()
:-( affet triplim ne desen haklısın
Hayır kırk numara ayaklarını bana 37 diye yutturacak az kaldı görmesem o ayakları inanicam bide yaaaaYaa sabah sabah ne güldüm şu mesajlarınıza
![]()
Canım yazmıştı buraya okuyamadın sanırım. Bir süre giremeyeceğim beni unıtmayın yazmıştıDikkat dikkattttt bu bir kayıp anonsudur
@Tatlicadi Meg kayboldu kızanlargören duyan bilen en acilinden bana haber versin
Megi bulana kokulu öpücük var
meggggggggg meggggggggggg
çık ortaya bu kadar gezmek mi olurr hadiiiiii
polise gidicem bak haberin olsun
![]()
Niye girmiyormus bu mege ne oldu hiç anlamadım görmedim ben özlemimCanım yazmıştı buraya okuyamadın sanırım. Bir süre giremeyeceğim beni unıtmayın yazmıştı
Bu defa nedenini ben bile bilmiyorum![]()
Aaaaaa öylemiymişHayır kırk numara ayaklarını bana 37 diye yutturacak az kaldı görmesem o ayakları inanicam bide yaaaabide zaten almış gitmiş benim stilettoyu kim bilir kaç numara yaptı giydi de
![]()
Bu defa gerçekten bende bilmiyorumNiye girmiyormus bu mege ne oldu hiç anlamadım görmedim ben özlemim
Denizzzzzzz derken benm ayakkabıyı giymiş gitmiş hatun diyorumAaaaaa öylemiymiş
Ben alırım sana başka denizzzz![]()
Çslıların arkasına baktın mı sibeeeeelDikkat dikkattttt bu bir kayıp anonsudur
@Tatlicadi Meg kayboldu kızanlargören duyan bilen en acilinden bana haber versin
Megi bulana kokulu öpücük var
meggggggggg meggggggggggg
çık ortaya bu kadar gezmek mi olurr hadiiiiii
polise gidicem bak haberin olsun
![]()