- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.201
Megimm Sağol canimmmm Allah razı olsun♥♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Megimm Sağol canimmmm Allah razı olsun♥♥
İyi geceler canım
CıxMillet uyudunuz mu![]()
Naberrr
YirmiliK dış kaç yaşına kadar çıkıyor benim hala çıkmadı yaşlandımDiş ağrısı deme bana hiç üst yirmilik de çıkacak galiba o da çıkarsa ölümüm yakındır![]()
Çok şükür ,senden naber ?Naberrr
İyi bende herkes uyudu çamaşır attım makinaya bı bakayım dedim uyku gözümden akiyor yahuÇok şükür ,senden naber ?
Ah o uyku bana bir uğrasaİyi bende herkes uyudu çamaşır attım makinaya bı bakayım dedim uyku gözümden akiyor yahu
YirmiliK dış kaç yaşına kadar çıkıyor benim hala çıkmadı yaşlandım![]()
Benim 18 de cikti ilki 25 i bulmadan 4 üde çıktıYirmiliK dış kaç yaşına kadar çıkıyor benim hala çıkmadı yaşlandım![]()
Sana vereyim azıcıkAh o uyku bana bir uğrasa![]()
AnlaştıkSana vereyim azıcık
Sende bana dik duruşunu dincligni ver![]()
Ahahahaha 3-5 kilo da yağından vereyim olar mı ??Anlaştıkdik duruş kalmadı pek,onu düzelince vereyim
![]()
Yok ,ben sana vereyim lazımsaAhahahaha 3-5 kilo da yağından vereyim olar mı ??
Yok yok ben verecek yer arıyorum alamam :)) çok gelecek kalsınYok ,ben sana vereyim lazımsa![]()
Tüh satamadımYok yok ben verecek yer arıyorum alamam :)) çok gelecek kalsın![]()
Bana verin kız isterim ikinizi de kırmam her birinizden 4 kilo:)))Yok yok ben verecek yer arıyorum alamam :)) çok gelecek kalsın![]()
Yok ,ben sana vereyim lazımsa![]()
Bilmiyorum 4 ü de çıktı birini aldiar birini haftaya alacaklar bı diğeri zorladı yerleşti 4. .de zorluyor çıkmaya benimkler.Çıkmama ihtimali var diye biliyorum yanlış miyim kızlar duzeltin