• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hem kendini hem kocasını rezil etmiş :KK70:
Hayır bide salakça adamın kolunu cimdirmek ne ya benim kocam kaç kadinla karşılaşıyor günde gece arayanda var gündüz arayanda biri bornozla çıkmış karşısına biri sutyenini unutmuş odada vallahi aklımdan geçmez benim adam gelip anlatıyor gülmekten yarılıyorum utancımdan öldüm sibel bunlar ne biçim insan diye ama millet adama tasma takip dolastiracak yakindir

Hayır bide salakça adamın kolunu cimdirmek ne ya benim kocam kaç kadinla karşılaşıyor günde gece arayanda var gündüz arayanda biri bornozla çıkmış karşısına biri sutyenini unutmuş odada vallahi aklımdan geçmez benim adam gelip anlatıyor gülmekten yarılıyorum utancımdan öldüm sibel bunlar ne biçim insan diye ama millet adama tasma takip dolastiracak yakindir
Eger ki öyle valla
Koca diye diye zor bulmuşlar heralde herkes kapabilir mi diyorlar:)

Sağol canim:)

Heh ayni onlardan bak benimkiler de:))
Hatta takıntı oldu resmen bişey alcam mağazada görevli erkekse ya almıyorum ya da esim varsa beden falan ona sorduruyorum:)

Anlaştık dünürüm:))
En nefretlik insan tipi vardiya instada kocama dokunma vallahi o kafadan bunlar da

Öyleleri daha çok aldatıyor ama. Baskı yapınca adam başka güller koklamak istiyor :bicak:

Eger ki öyle valla
Koca diye diye zor bulmuşlar heralde herkes kapabilir mi diyorlar:)
Tamam da arkadaş bu adam bana bunu yaparsa ben daha ne diyim kocam mi diyim daha defol git derim en fazla bi giden 5 yılıma acırım o kadar daha da başka bişeye acımam hatta erken gördüm yüzünü diye sevinirim daha zorla tutamam ya adami elimde

Öyleleri daha çok aldatıyor ama. Baskı yapınca adam başka güller koklamak istiyor :bicak:
Benim bir akrabam yaptı işte valla hemde çok yakınım gelin hanım 20 yıl dırdır etti anasını babasını kardeşlerini istemedi kendisi sülalesine evini açtı en son adam gitti başkasına şimdi manyak yeni akıllanmis kocam da kocam kaynanam görümcem kaybım diye dolaşıyor etrafta

Benim bir akrabam yaptı işte valla hemde çok yakınım gelin hanım 20 yıl dırdır etti anasını babasını kardeşlerini istemedi kendisi sülalesine evini açtı en son adam gitti başkasına şimdi manyak yeni akıllanmis kocam da kocam kaynanam görümcem kaybım diye dolaşıyor etrafta
Eee etme bulma dünyası o_O geçmiş olsun artık

Ben çok özenirim şöyle güzel giyinmiş kadınlara makyajını yapmış falan
Hatta eşime derim bak ne guzel diye:))
Aldatcak insan her türlü yapar yani
Bende bakarım vallahi hatta kocamda bakar yanımda hayır napiyim göze yasak mı var hatta güler bazen bana sen niye kiskanmiyorsun diye derim kafanı kırarım hele bir yapppp:sopa::sopa::sopa: korkuyor benden:KK62::KK62::KK62::KK70::KK70::KK70:

Tamam da arkadaş bu adam bana bunu yaparsa ben daha ne diyim kocam mi diyim daha defol git derim en fazla bi giden 5 yılıma acırım o kadar daha da başka bişeye acımam hatta erken gördüm yüzünü diye sevinirim daha zorla tutamam ya adami elimde
Ya bak burası mi değişik ben demi sorun bilmiyorum canim
Böyle arkadaş sohbetlerinde o onu aldatmis o olmuş bu olmuş denildiğinde
Ben aldatan kendini aldatir,esim beni aldatirsa eğer kapi orda diyorum
Öbürü çıkıp yok yok öyle yuva mi yıkılır hiç,ben hamileyken de eşim öyle bi iko kadınla bişeyler yaşadı ama bak şimdi benim yanımda diyor
Ben iptal:)

Back
X