- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.681
Tı
rip
li
Tripleniyo musun gene bana he
rip
li
Tripleniyo musun gene bana he

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hastayım nefes alamıyorumTripli napıyosun? Karamelli lokumum
Yok canım ıhlamur yapıyorum bir yandan uyıyamıyorumTı
rip
li
Tripleniyo musun gene bana he![]()
Buhar banyosu mu yapsan..Çok hastayım nefes alamıyorum![]()
Aaa tmm dememBuhar banyosu mu yapsan..
Biliyosun demi nasıl yapılıyo?
Ay nefes deme bana nolur psikolojik olarak astımım azıyor
Bir çanak su kaynat,çanağa yüzünü yaklaştır,eğil yani..Aaa tmm demem
Nasıl yapcam kikafa error veriyor bende
Ayy hemen su kaynatayım ya çok fenayımBir çanak su kaynat,çanağa yüzünü yaklaştır,eğil yani..
Bir örtü veya havluyla hava girmeyecek şekilde kapat ki,bu sahneyi kimse görmesinEki Görüntüle 2074443
Vix de varsa damlat suya bir iki damla canımAyy hemen su kaynatayım ya çok fenayımbelki uyuyabilirim sonunda. 2 gündür 2 saat uykuyla geziyorum
Evet öyle daha etkili olur. Su kaynasın yapacağım hemen.Vix de varsa damlat suya bir iki damla canım
Muah muck muaaahhhEvet öyle daha etkili olur. Su kaynasın yapacağım hemen.
Teşekkür ederim canım![]()
5 dakika bile faydadır karamelimÇok duramam ama ben yaaa dayanamam fazla biraz dursam yeter herhalde![]()
Aa annen kalsaydı keşke sende,nasıl iyileşeceksiniz öyleKaçırmışım sucuk ziyafetini ama olsun ellerine sağlık canım
Sağol canım bir tek de sen düşünmüşsün
Neyse....
Çok kötüyüm canım gitgide de fena oluyorum dinlenemiyorum öyle olunca daha da ilerledi
Kıza da geçti bendenpffff öyle işte
![]()
Ama meeeg,kimine nasıl etki ediyor bilmiyorum ama,bayılanları duydum öyle yapınca,çok durma meleğim,Allah muhafaza...5 dakika bile faydadır karamelim
Niye bayılsınlar ki ?Ama meeeg,kimine nasıl etki ediyor bilmiyorum ama,bayılanları duydum öyle yapınca,çok durma meleğim,Allah muhafaza...
Işte zorlamayacak kendini,5 dakika bile yeterliAma meeeg,kimine nasıl etki ediyor bilmiyorum ama,bayılanları duydum öyle yapınca,çok durma meleğim,Allah muhafaza...
Bilmiyorum ama,yalnız bir kadın yapıp bayılmış yıllar önce,Hatta güler Erkan uyarmıştı tvden.Belki allerjisi vardır.Ama viks,kafur kokusuydu sanırım,şifalı aslında,dikkarli olmak kaydıylaNiye bayılsınlar ki ?![]()
Işte zorlamayacak kendini,5 dakika bile yeterli
Bende iyi gelyor diye biliyorum da ondan sordum.Bilmiyorum ama,yalnız bir kadın yapıp bayılmış yıllar önce,Hatta güler Erkan uyarmıştı tvden.Belki allerjisi vardır.Ama viks,kafur kokusuydu sanırım,şifalı aslında,dikkarli olmak kaydıyla