• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ da bu yapilir mi pes :(

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Hanimlar guvendim zeytin yagi satan kendi zeytin tarlasi olup zeytin yagi cikartan velimden yag aldim bana yaptigina bakin karisik zeytin yagi satmis ustelik guvenmistim .Nasil anladigimi anlatayim sehirliyiz ya onlara gore biz anlamayiz tabi.Neyse bende gercek zeytin yagi vardi saf zeytin yagi bu zeytin yagi dolapta surekli donar tadi da cok guzeldir hosuma gitti baskasindan yani velim den de alayim dedim aradan gunler gecti bendeki gercek zeytin yagi donuyor digeri su gibi hic donmuyor tadi da bir tuhaf internette arastirdim sahte zeytin yagiyla gercek zeytin yagi nasil anlasilir buldum deney yaptim yarim cay bardagi yaga yarim cay bardagi tuz ruhu doktum cay kasiyla karistirdim bendeki gercek zeytin yagi ayni renk kalirken sahte olan yag cay rengine dondu ben sok oldum insanin en guvendigi velisi bunu yapar mi ya ve yuklu bir miktarda param cope gitti para kolay kazanilmiyor.Dikkat edin sehirli diyip pahali satarak gercek yag diye kandiriyorlar bu sekilde koseyi donup zengin olan bile vardir sagliginizla oynatmayin evinizdeki zeytin yaglarinizi bu sekilde kontrol edin ve almayin bildigim kadariyla pamuk yagi, cicek yagi degisik yaglar karistiriyorlarmis ve zeytin yagindan ayirt etmek mumkun olmuyormus.

Birde burdakiler sehirliler anlamiyor diyip guluyorlar uyanik olun sehirdeki zeytinciye tattirdim o bile bogazi yakiyor diyip anlayamadi birtek bu deneyle cikiyor sahteligi ortaya internette videolari var bilinclenelim .Cok uzgunum insanin guvendigi biri boyle yapiyor

Birde burdakiler sehirliler anlamiyor diyip guluyorlar uyanik olun sehirdeki zeytinciye tattirdim o bile bogazi yakiyor diyip anlayamadi birtek bu deneyle cikiyor sahteligi ortaya internette videolari var bilinclenelim .Cok uzgunum insanin guvendigi biri boyle yapiyor
Valla bizde gidip marketten alıyoruz marka olanlardan. Bulundugumuz ilde zeytin üretilmiyo. Büyük bi ihtimalle onlarda aynıdır

İnsanların içinde azarlamak dahamı iyi gibi geliyo. İkisinin arasındaki sorun sonuçta.

Evet insanların içinde azarlamak daha iyi geliyor. 7 köye rezil etmek lazım böylelerini.
Satış yaparak insan kandırılıyor yalanla. Bu herkese duyurulmalı ki diğer insanlar da ne mal olduğunu anlasın diye..

Kusura bakmayın bu konu naiflik taslanacak konu değil.

Evet insanların içinde azarlamak daha iyi geliyor. 7 köye rezil etmek lazım böylelerini.
Satış yaparak insan kandırılıyor yalanla. Bu herkese duyurulmalı ki diğer insanlar da ne mal olduğunu anlasın diye..

Göreceli bi konu. Kendinizce haklı olabilirsiniz.

Koyde bilenler var kulagima geldi bunlarin ve bunun gibi bir suru kisinin bu sekilde yaptigi yani zaten reziller bari bana yapmasaydi utanmadi evime geldi arkamdan enayi demistir.

Sizde öyle.
Bu kişisel bir ayıp değil. Öyle olsaydı iki ikiye halledilmesi uygun düşerdi. Ama bu dolandırıcılık olduğu için aleni şekilde konuşulması düşüncesindeyim.
İyi forumlar.:kahve:
Dediginiz dogru aslinda fakat ogretmen olunca dediginiz olmuyor iste aslinda suratina carpmak lazim ama bunlar birebin kadar seni rezil eder cikar isin icinden cirkef olmasalar boyle bir seyi bana yapmazlardi.

Back
X