• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ da bu yapilir mi pes :(

Bence arayın söyleyin acaba bu hakiki olmayabilir mi böyle bir şüphe duştu aklıma deyin.

Bir öğretmen velisiyle neden bu tarz muhabbetlere girer ki hiç anlamam. Envai çeşit yer var güzel zeytinyağı satan. Ben olsam iş yerimde bu tarz ilişkilere asla girmem.

Yagin rengi aycicek yagi gibi berrak , tadi da su gibi ve donmuyor sizdekiler kalitesiz dahi olsa donuyor degilmi ? fakat icine tuzruhu karistirinca rengi cay gibi oldu .Saf zeytin yagi hem donuyor hemde icine tuz ruhu konulunca cay rengi olmuyor ayni berraklikta kaliyor.
Dediğim gibi kendi hasatımızda kalitesiz yağ dediğim yerden toplanandır oda koyu renkte çıkar yağı. Küflü değilse yine yenir satılır fakat kokusuna bakılır. Zeytinyağıdır yani yine saf. Sizin aldığınız yağ sıkıntılı. İçinde başka yağlar vardır muhtemelen. Saf zeytinyağı değil.

Zeytinyağı tuz r
Kendinizi doldurmayın bence. Açıkça sorun. Bakalım ne diyecek? Arkadaşım aromatik yağ analiz laboratuarında uzman. Bu işin o kadar kolay olmadığını biliyorum.

Merhaha,konuda evde basit bir şekilde analiz yönteminden bahsediliş.Mantıken zeytinyağı tuz ruhu ile bir tepkime vermezken içine katılan başka yağlar tepkime verdiği icin rengi değismis. Zaten yag analizleri büyük bütçeli cihazlar ile yapılıyor sanayide. Pek de zor değil nununeyi cihaza verdikten sonra içinde ne olduğunu tek tek ayiran cihazlar var arkadaşınız da hakimdir muhakkak. Konu sahibimiz için ise mutlaka söyleyin maalesef herkes sizin kadar bilinçli davranmiyor. En azindan uyanikliginin farkdildiğini bilsin.

Zeytinyağı tuz r

Merhaha,konuda evde basit bir şekilde analiz yönteminden bahsediliş.Mantıken zeytinyağı tuz ruhu ile bir tepkime vermezken içine katılan başka yağlar tepkime verdiği icin rengi değismis. Zaten yag analizleri büyük bütçeli cihazlar ile yapılıyor sanayide. Pek de zor değil nununeyi cihaza verdikten sonra içinde ne olduğunu tek tek ayiran cihazlar var arkadaşınız da hakimdir muhakkak. Konu sahibimiz için ise mutlaka söyleyin maalesef herkes sizin kadar bilinçli davranmiyor. En azindan uyanikliginin farkdildiğini bilsin.
Tesekkur ederim tabikide soyliyecegim.

Bana kalırsa direkt yüzüne vurun, kimse kimseyi kazıklayamaz bir de öğrenci velisiymiş bence utanır söylerseniz. Ama illa bu şekilde söylemek istemiyorsanız "Bu yağı kullandığımız her yemekte midemiz bozuldu, tadı hoş değil" diyerek geri verin.

yerinde olsam giderim, açık açık sahte olduğunu gözlerinin içine baka baka söylerim. sonra ben size güvendim ama bu olmadı falan diye iyice üstüne oynarım. en son paramı isterim, veremem derse bu yağı değiştir gerçeğini ver yada raftan sağlıklı birşeylerle değiştir derim.
o sana satarken utanmıyorsa, sende hesap sormaktan utanmayacaksın. o kadar para saymışsın yazık değil mi keriz yerine koyuyorlar insanları.

Kesinmiymis acaba o şekilde anlaşıldığı.acaba her zeytinyağı için geçerli mi emin olun öyle tepki gosterin derim.belki sacmaliyorum ama iyi niyetli dusunmek istiyorum. malesef sahte olduğu daha büyük ihtimal gibi tabi ama

Tadını begenmediginizi söyleyin uygun bir şekilde bence geri iade edin

Back
X