Yağ dolgusundan nasıl kurtulurum:(

Burkaya

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
43
5
6
39
1ay önce gözyaşı oluğuma yağ dolgusu yapıldı şu an burun çizgisine hatta dudağımın yanına kadar şişlik indi başka konularda zaman geçtikçe sarkma artıyo diye okudum.bir an önce bu dolgudan nasıl kurtulurum yardım lütfen

Vshape yağı eriten bi lazermiş onu yapsam gider mi acaba onu da yaptırmaya korkuyorum eskisi gibi olmaz diye cerrahi bi işlemle çıkartılabilir mi

Kuşum aydın ve sevda demirel yüzlerindeki dolguları aldırmış acaba aldırabilir miyiz bi bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Göz yaşı oluğuna niye böyle bir işlem yapılıyor ki? Yaptırdığınız yere sordunuz mu?

Ya da bir göz doktoruna mı gösterseniz? Belki onlar ufak bi müdahele ile almaz mı?

Bu işlem neden yapılıyo merak ettim

Bu işlem neden yapılıyor merak ettim.

Gözaltı torbalarımı aldırdım elmacık ve göazaltı arasındaki geçiş düzgün olsun diye yapıcaz dedi doktor bende saf olur dedim forumları okusaydım asla yaptırmazdım

Ben 5 gün önce yaptım yüzüme yağ enjeksiyonu iğrenç suratım düğünden 1 ay önce yaptım şuan kendimden nefret ediyorum her gün ağlıyorum. İnsan içine çıkmayacak derecedeyim. Yüzüm arı sokmuş gibi tavsiye etmiyorum. Biri duysa ne ala çok mutsuzum. Ödemelerin gitmesi için masaj yapmaktan yüzüm de acı hissediyorum. Biberiye maydanoz ve Kays'ı çayı aldım onu karıştırıp kaynatıp içiyorum birazcık iyi geldi. Bir Arkdaş sıcak suyla ovun yazmış şakın öle bişey denemeyin sıcak su ödemi artırır. Buz torbası da iyi geliyor . Ama ne yaparsam yapayım şu Bülent Ersoy tipimden kurtulamıyorum. Daha önce geçici dolgu yapmıştım hiç böyle bişey yaşamamıştım . Düğünüme tam 25 gün var ne olur yardım edin bunu silecek giderecek bişey Yok mu

Canım düzelir ama niye düğüne bu kadar yakın yaptırdın. Benim iki arkadaşım alnına, çenesine ve yanaklarına yağ enjeksiyonu yaptırdı. Dr un dediği şey şuydu: İLK 15 gün aynaya bakmayacaksın!!!!!!!!!! 3. Haftadan itibaren Harika oluyor merak etme henüz 5 gün olmuş henüz çok yeni. Gergin ve morluklar vardır. İki arkadaşım da ilk 2 hafta kuşum aydın gibiydi sonra fıstık gibi oldular merak etme

Ay içimi
ay içimi rahatlattın çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…