- 24 Mart 2014
- 285
- 222
- 48
Perşembe günü burun ameliyatı oldum.Şu an 4. Günümdeyim. Elmacık kemiklere,yanağa ve çeneye yağ dolgusu yapıldı.Dudak dolgumda Süpriz oldu sevgili doktorumun hediyesiydiSonuçlar yavaş yavaş belli olmaya başladı
Doktorum Hasan Fındık.. Şu an hâlen şişlikler mevcut,özellikle burun ameliyatımdan dolayı net sonuç yok fakat yüzüm şimdiden güzelleşmeye başladıÖnceden çökük,yorgun gevşek bir ifade görüntü vardı.Şimdi diri,dolgun ve parlak görünüyor..
Uzman,bilinçli ellerde sonuç harika.. Dudak dolgum üçüncü işlem,biri Hyalüronik asit ikisi yağ dolgusu.. Haricen göz kenarlarım yukarıya doğru çekildi.. Burun sarılı ve alçılı oldugundan ancak bu kadar bir sonucu gösterebilirim şimdilik
Bu öncesi Eki Görüntüle 1046259
Buda şimdiki hâli..oEki Görüntüle 1046262
Bu islemden iki ay sonraki hali lazim sisler insin asimetrik erimeler meydana gelsin o zaman eski haline donmek icin allaha yakaricaksin ben yaptim bu hatayi bir bucuk ay oldu ve ben allaha canimi alsin diye yalvariyorum coktum oldum bittim.bildiginiz yamuldu agzim yuzum insan icine cikamiyorum evden hic cikmadim.bu ise kalkismak demek olenr kadar estetige bulsmak demek aslabkendimizi kurtaramycaz.bu serefsiz doktorlar israrla yag diyolar cunku boyleliklr yamulmus estetige mecbur musteriler yaratiyirlar kendilerine bana demisti her alti ayda bir kapimi calcaksin yeniden isteyeceksin diyr ben guzel olacagi icin sandim ama mecburiyetten.cunku yuz sarkiyir cokuyir ve bu asla simertrik olmuyor.hayatimda yuzume ellemeyen ben doktorun cilt bakimi gibi anlattigi bu uygulamayla bittim.minyon olan ben yasli yamuk bir surata sahibim artik daha bir bucuk ayda oldu bu yuzum tamamrn bozuldu seklini kaybetti.ilk 15 gun odemin inmesini bekledim ama indiginde altindan korkunc bir yuz cikti simdi erisin tamami diye dua ediyorum.sbah kalkip aynada bu sarkmis cokmus yuzu gormek olumden bwter