Anladığım uygulayan doktora göre değişiyor. Az önce bu yaşadığınız komplikasyonları bana uygulayacak olan doktora sordum. Cevabını merakla bekliyorum. Her şey bir yana yüze dolgu yaptırıp dolgum aşağıya kaydı diyenler de var. Benim göz mimik arası yorgunluk çizgilerime-kesinlikle göz altlarıma değil ama-, çeneme ve kaş altıma, dudağıma kaldırmak için yapılacak. Elmacık kemiklerim allahtan çok iyi onlara dokunulmuyor. Doktorun daha önceki hastalarını gördüm çok güzelleşmişler. Eni sonu kendi yağımız çok aşırı enjeksiyon olmadığı sürece bence sorun çıkmayacaktır. Son olarak ben dudak harici bölgesel uygulamaların aşırı uygulanmasına karşıyım.Dudağınız şiş idare edersiniz ama yüze aşırı uygulama ciddi anlamda fazla yağ demektir ve kalıcılığı artırmak için ardıl uygulamalar bence daha iyi sonuç verir. Mesela
arzum77
sana yapılan ardıl uygulamalı olmuş. %30 kaldı diyelim 1 sene sonunda, gidip bir kere daha yaptırırsın 1 sene sonunda %60 oranında cildin düzgünleşir canlanır.
Lipodan çıkan yağları saklayacağım uygulama inşallah iyi geçerse 1 sene sonra yine uygulatacağım. Doktorum %30-50 arası kalıcılığı değişir dedi. Ve
arzum77
senin de bence dudağın eskisine göre daha dolgundur :)
Uygulanacak miktarı iyi ayarlamak lazım kızlar. Ayrıca kas altına çapraz teknik yapılması gerekiyor sanırım. Yani doktoruma bunları söyledim inşallah çok bilmiş demez
Bu arada
arzum77
kaç sene önce yaptırmıştın dolgunu kaç senede eridi yüzündekiler yine biraz kalmıştır sanırım değil mi %30 falan:)