Yağ gibi üste çıkan erkekler?

kurabiyeperst

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
21
14
8
27
10 gündür bir çocukla konuşmaya başladım, muhabbetimiz sevgili olma yolunda ilerliyordu. Bugün değişik değişik kızların fotoğraflarını beğendiğini gördüm ve ona benimle konuşurken bunu yapmasından rahatsız olduğumu söyledim bana bu söylediğimin çok tuhaf olduğunu söyledi üstüne bir de beni kaybettin gibi bir saçma kelime kullandı günahını alıyormuşum güya, önüme gelmiştir beğenmişimdir dedi. Daha sonradan da birkaç saat sonrası instagramdan çıkartmış. Aradım sildiğin icin rahatladın mı dedim, yaptığın çok saçma şey bana çok tuhaf geldi soğudum dedi iyi geceler dedi ve kapadı. Sadece rahatsızlığımı dile getirdim ki 10 gündür kendi kıskanclığından bahsedip duran birisi bu kişi. Kızlar benim bu durumdan rahatsız olmam kadar doğal bir şey var mı? Zaten gayet düzgün bir üslup ile bunu ilettim fakat kendisi saygısını bozdu davranışlarıyla.

10 gündür bir çocukla konuşmaya başladım, muhabbetimiz sevgili olma yolunda ilerliyordu. Bugün değişik değişik kızların fotoğraflarını beğendiğini gördüm ve ona benimle konuşurken bunu yapmasından rahatsız olduğumu söyledim bana bu söylediğimin çok tuhaf olduğunu söyledi üstüne bir de beni kaybettin gibi bir saçma kelime kullandı günahını alıyormuşum güya, önüme gelmiştir beğenmişimdir dedi. Daha sonradan da birkaç saat sonrası instagramdan çıkartmış. Aradım sildiğin icin rahatladın mı dedim, yaptığın çok saçma şey bana çok tuhaf geldi soğudum dedi iyi geceler dedi ve kapadı. Sadece rahatsızlığımı dile getirdim ki 10 gündür kendi kıskanclığından bahsedip duran birisi bu kişi. Kızlar benim bu durumdan rahatsız olmam kadar doğal bir şey var mı? Zaten gayet düzgün bir üslup ile bunu ilettim fakat kendisi saygısını bozdu davranışlarıyla.
Abuk subuk kızları beğenmesi doğru değil ama sizin zamanlama yanlış olmuş. Adamın hiçbir şeyi değilsiniz şu anda. Hayatına müdahale edecek konumda değilsiniz.

senin yaptığın da yanlış, adam sevgilin değil bir şey değil sana karşı bi yükümlülüğü yok ki.belki de sen adamı yanlış anladın üslubu bu herkese karşı.sal gitsin

Onu yapan bilerek isdeyerek begenmistir oyle biri hep biweyler yapar gitsin ya vallaha ben neler gordum iki yillik iliskimden 15gunluk neler yapmaz

muhabbetin o yola gittiğini siz öyle düşünmüş olabilirsiniz gibi geldi. evet kırıcı ama birine beni 10 gündür tanıyor diye başkalarının fotoğrafını beğenmesinin hesabını soramazdım, çok rahatsız oluyorsam iletişimi ben keserdim. çocuk kıvırmaktansa doğru olanı yapıp açık açık tercihi yönünde iletişiminizi kesmiş. bir yandan bakmaya devam edip bir yandan sizinle ilişkisini ilerletse ikiyüzlülük olurdu.

Eminim seninlede konuşmadan senin fotolarını beğenmiştir kusura bakma bu konularda geri kafalıyım bana mesj atıyorsa sevgililer doğru gidiyorsak bütün kızları hesabndan çıkartsın hatta hem haltını yemiş hemde kendini haklı çıkartmaya çalışıyor bacım bu bilerek böyle yapıyor sen kendini suçlu hisset diye kendni haklı çıkartsn ayrıca ben art niyet arıyorum başkasının fotosnu beğeniyorsa gitmek isteyen koşsun sende direk numarasını engelle hiç takma yolun başındasın

Şimdi 10 gün sevgili olmak için zaten çok az bir süre kaldı ki sevgililiğe doğru ilerliyorduk diyorsunuz iyi de ne malûm sizin 1 hafta sonra sevgili olacağınız? Belki 1 ay sonra sevgili olacaktınız belki de siz öyle sandınız? Önce bir bekleseydiniz bakalım sevgili olacak mıydınız. Kaldı ki hadi sevgili oldunuz diyelim hesap sormak için bile yani onu ekleme, şunu niye beğendin demek için bile çok erken. Tamam evet o çocuğun niyeti düzgün değilmiş sizde yapma, etme demeye başlayınca başımı ağrıtacak bu deyip kendini belli etmiş ve gitmiş. Ama sizde çok yersiz kapana kıstırmaya çalışmışsınız. Sizetavsiyem; Erkeklerin bir taraflarını çok kaldırmayın, bırakın o karakterli biriyse zaten ne yapmaması gerektiğini bilir ve yapmaz, siz dadı değilsiniz peşlerinde dolanıp, takip edipte doğruyu-yanlışı öğretmeye çalışmayın.

Hoşlanmışsın karşılıklı kıskanma olmuş ama konu senin kıskanmana gelince topuk yapmış. Peşinden koşturma zaafı olan erkeklerdir bunlar sen kıskandığını gösterince elde ettim sanmış muradına ermiş bu kadarıyla yetinmiş ve hemen soğuk yapmaya başlamış. Boşver onu. Arkasından ağlamayacağını bilsin asla düşünüp dert etme yarın bir gün evlendiğinde de hep seni baskılayıp kendi dilediği gibi davranmak isteyecek. Sen değerlisin üzülme 😘

Merhaba; çocuk sadece seninle konuşmuyormuş ki tatlım. Beğendiği diğer kızlardan biriymişsin. Yaramaz bir hergele. Salla gitsin. His yok, ciddiyet yok. Önüne bak sen.

Hayatına cok da güzel müdahale edersin,seninle konuşmayı biliyor kendisinin kıskanç olduğundan da bahsediyor madem sana da hiç kızmaması lazim bu tarz durumlarda.Ayrıca sevgililik diyorsunuz,sevmediğiniz durumları,hoşlanmadiklarinizi ona aktarmanız çok doğru bir durum .Sizi tanıyacak,huylarınızı bilecek ona göre sevgili olucak dimi bir insan neden flört eder onu tanımak için,demekki o kendine karışan kız istemiyor ki böyle size sen kimsin havası yapıyor siliyor direk.Hiç yüz vermeye gelmez bu erkeklere ağırlığınızı koyun eğer sizi isterse zaten yanlış yaptığını anlar ayrıca en ufak bir uyarımda silmek nedir.

Back
X