Zeytinyağlı sabun kullanmıştım birkaç kez, saçımı nereye götürürsem orada kalıyordu dkdkkddk. Elma sirkesinin duymuştum yumuşattığını.Zeytinyagli defne sabunu. Bana care oldu. Biraz sabredip sacin alismasini beklemek lazim. Cok kurursa son durulama suyuna dogal elma sirkesi koyarsaniz yumusacik oluyor.
İnternettin mi alıyorsunuz acaba eczane mi?Bioderma node p
Simdi el yapimi dogal sabun kullanmak gerek diyorlar. Ben sok marketten aliyorum. Ismini tam hatirlamiyorum ama yesil ambalajli icinde alti tane oluyor sanirim. Hatayda uretiliyormus, yuzde yuz dogalmis vs. Ilk baslarda kece gibi oldu sacim, dogru. Ama yillarin verdigi o kimyasallara aliskanlik halini atmasi zaman aliyor. Bir ay kadar sonra duzene girdi. Aksama yaglana saclarim uc gun kurtariyor artik. Sirke de hem parlatiyor hem yumusatiyor. Denemekte fayda var, ne de olsa dogal seyler :)Zeytinyağlı sabun kullanmıştım birkaç kez, saçımı nereye götürürsem orada kalıyordu dkdkkddk. Elma sirkesinin duymuştum yumuşattığını.
Tertemiz durmuyor gibi geliyor. Diplerde zaten sürekli yağ var. Saç kremi kullanmıyorum. Kuru yağ kullanıyordum bir ara. Onu da bıraktım sebebini bilmiyorum. Ben uzun yol yapıyorum her gün duşa girmesem olmuyor sanki ama tatilde aralıklarla yıkadım bir işe yaramadıSaç yağlanması ,sacin sağlıklı olduğunun göstergesi diyordu kuaförüm :)
Saç kremi kullanmayı kestim,sadece şampuan kullanıyorum .Saçlarimda boya olduğu için sertleşen uçlara sırf tararken açılsın diye çok az Hindistan cevizi yağı sürüyorum .Vücudumu hergun yıkıyor saçlarımı haftada 3 kez yıkıyorum yağlanma sorunum azaldı nispeten
Trendyoldan aliyorum benİnternettin mi alıyorsunuz acaba eczane mi?
Ben zeytinyağı, hindistan cevizi vs kullanıyorum maske için acaba onlar yağlanma seviyesini artıyor olabilir mi?Trendyoldan aliyorum ben
Sampuan bir sure sonra kurutuyor ama soyliyim :) yani en azindan bende oyle oldu
Bonacure q10 ile dönüşümlü kullaniyorum
Birde uçlara yine bioderma node A nin maskesini kullaniyorum sac kremi niyetine
O kadar hafif bir maske ki
Elma sirkesini kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa alıyor musunuz?Simdi el yapimi dogal sabun kullanmak gerek diyorlar. Ben sok marketten aliyorum. Ismini tam hatirlamiyorum ama yesil ambalajli icinde alti tane oluyor sanirim. Hatayda uretiliyormus, yuzde yuz dogalmis vs. Ilk baslarda kece gibi oldu sacim, dogru. Ama yillarin verdigi o kimyasallara aliskanlik halini atmasi zaman aliyor. Bir ay kadar sonra duzene girdi. Aksama yaglana saclarim uc gun kurtariyor artik. Sirke de hem parlatiyor hem yumusatiyor. Denemekte fayda var, ne de olsa dogal seyler :)
Tabi kiBen zeytinyağı, hindistan cevizi vs kullanıyorum maske için acaba onlar yağlanma seviyesini artıyor olabilir mi?
Ben sirke kullanıyorum baya etkili bence bir deneyinMerhabalar,
Saç derimde ciddi bir yağlanma söz konusu. Yıkıyorum akşamına saçımı değilse bile saç derimi yağlı hissediyorum. Kaşınıyor da. Kaşımamaya çalışıyorum çünkü iyice yağlanıyor, bunun bilincindeyim. Her gün duş almamaya çalışıyorum. Belki dengelenir diye, bir şey olduğu yok. Uzun yıllar bir şampuan kullanmıştım belki o temizlemiyordur artık diye değiştirdim yeni aldığım hiç temizlemiyor. Bir öneriniz var mı? Şampuan olur, bakım olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?