Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yağlanma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Tabi ki
birde iyi arindirilmasi gerek
Bunun icin de güçlü arindirici bir sampuan lazim
Mesela ben dax kabusunu bile tresan papatya sampuani ile arindiriyordum...oyle gunlerde arindiriciligi yuksek seyler lazim
Acaba haftada bir arındırıcı şampuan mı kullansam? Zararı olur mu? Kusura bakmayın fazla soru sordum ama...

her gün duş almayın benimki de öyleydi.

3 4 güne çektim öyle şimdi rahatım.

duştan çıkmadan soğuk su tutun saç derinize sıcak makineyle kurutmayın münkünse kendi kendine kurusun ya da soğuk ayarda kurutun

Ben zeytinyağı, hindistan cevizi vs kullanıyorum maske için acaba onlar yağlanma seviyesini artıyor olabilir mi?

hayır yapmaz ben de kullanıyorum aksine kendi yağlanması azaldı saçımın.

2 kaşık zeytinyağı içine 10 damla çay ağacı yağı damlatıp saç derinize masaj yapın durabildiği kadar dursun. saç derisindeki enfeksiyonu azaltıyor mantar bakteri vs ne varsa kafanız rahatlayacak

karbonatla şampuan karıştırın demişler ama onu nadiren yapın ayda 1 en dazla. yoksa saç ph ını bozarsınız. saç phı asidiktir.

Makine hiç kullanmıyorum zaten. Ilık suyla alıyorum duş bir de soğuk su deniyim.

Makine hiç kullanmıyorum zaten. Ilık suyla alıyoum duş bir de soğuk su deniyim.

çıkmadan tonik gibi olsun gözenekler kapansın diye en soğuk suyu tutuyorum saç diplerime verdiği his çok güzel oluyor. çok sıcak suyla yıkayınca saçlarımın çabuk yağlandığını fark ettim

bi de stres de arttırıyor yağ üretimini vücutta.

Zeytinyagli defne sabunu. Bana care oldu. Biraz sabredip sacin alismasini beklemek lazim. Cok kurursa son durulama suyuna dogal elma sirkesi koyarsaniz yumusacik oluyor.
Sabunla yikadiktan sonra benim saclarimda asiri agirlik oluyor ve taradigimda beyaz kalintilar oluyodu bende biraktim yikamayi

Artık hiçbir şampuan in saç temizledigine inanmıyorum.yıllardır kullandığım memnun olduğum şampuan son bir senedir hiç iyi gelmedi saçıma.sanırım artık onların da doldurmasi satılıyor.güvenip de alamıyorum

Hıh ben de aynen öyle düşünüyorum.

Evet, öyle oluyor ne yazık ki.
Değiştir :)
Ben iste bioderma ile dengeledim deriyi hatta kurutuyor bile dipleri ,icinde az kaldi bitsin avedanin shampuresine gecicem normal saclar icindi o sanirim...iyi gelirse ne ala boyle giderim artık :)

Dip boyam geldiğinde böyle oluyorum. Bide ben şampuanıma çamterabentin yağı katıyodum o hem saçı uzatıyo hemde saç derisini biraz kurutuyo. Bende her gün yıkardım önceden şimdi 3 günü bulduğu bile oluyo evden çıkmazsam.

Çok aşırı bir yağlanma söz konusu ise dermatologa- cildiye doktoruna gitmelisin bence. Market şampuanları yerine doktorun verdiğini ya da bitkisel içerikli bir şampuan kullanman daha iyi olur.
Vücudunda mı yağlı ?
Eğer öyle ise mutlaka muayene ol.
Bende de tam tersi, aşırı kuruluk söz konusu. Yumuşamıyor da kolay kolay.. Cildim de aynı şekilde. Doktor bol bol su içmemi söyledi. Vitamin eksikliği de varmış.

Aşırı saç dökülmem var. Doktora gitmeye vaktim yok diye bir saç analistine gitmiştim egzama demişti.. Güya iyi bir doktora gittim önce doktor eliyle bir muayene etti yok dedi. Bana saç çıkarıcı bir serum sprey verdi bir süredir kullanıyorum. Şampuanı falan sormadı bile. 1 aya yaklaşıyor ama saç dökülmem doğru düzgün durmadı iyice açılmalar başladı. 1 günde yağlanma oluyor kepeklenme de var sanki. Saç derim bariz nefes almıyor. Ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…