- 21 Nisan 2018
- 8.229
- 30.283
- 548
- 36
Yapiyoruz. Kv yapiyor. Cok basit aslinda. Elmalari suya koyup bekletiyorsunuz. Cok bir zahmeti yokElma sirkesini kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa alıyor musunuz?
Acaba haftada bir arındırıcı şampuan mı kullansam? Zararı olur mu? Kusura bakmayın fazla soru sordum ama...Tabi ki
birde iyi arindirilmasi gerek
Bunun icin de güçlü arindirici bir sampuan lazim
Mesela ben dax kabusunu bile tresan papatya sampuani ile arindiriyordum...oyle gunlerde arindiriciligi yuksek seyler lazim
Ben zeytinyağı, hindistan cevizi vs kullanıyorum maske için acaba onlar yağlanma seviyesini artıyor olabilir mi?
Makine hiç kullanmıyorum zaten. Ilık suyla alıyorum duş bir de soğuk su deniyim.her gün duş almayın benimki de öyleydi.
3 4 güne çektim öyle şimdi rahatım.
duştan çıkmadan soğuk su tutun saç derinize sıcak makineyle kurutmayın münkünse kendi kendine kurusun ya da soğuk ayarda kurutun
Makine hiç kullanmıyorum zaten. Ilık suyla alıyoum duş bir de soğuk su deniyim.
Sabunla yikadiktan sonra benim saclarimda asiri agirlik oluyor ve taradigimda beyaz kalintilar oluyodu bende biraktim yikamayiZeytinyagli defne sabunu. Bana care oldu. Biraz sabredip sacin alismasini beklemek lazim. Cok kurursa son durulama suyuna dogal elma sirkesi koyarsaniz yumusacik oluyor.
Bence zarari olmaz...su an ne kullaniyorsun sacina?Acaba haftada bir arındırıcı şampuan mı kullansam? Zararı olur mu? Kusura bakmayın fazla soru sordum ama...
Semabed bundan önceki Novocrin’diBence zarari olmaz...su an ne kullaniyorsun sacina?
Sebamed bende kullanmistim dipler yagli uçları kurumsu yapiyordu benim kullandığımSemabed bundan önceki Novocrin’di
Evet, öyle oluyor ne yazık ki.Sebamed bende kullanmistim dipler yagli uçları kurumsu yapiyordu benim kullandığım
Sende de boyle mi?
Hıh ben de aynen öyle düşünüyorum.Artık hiçbir şampuan in saç temizledigine inanmıyorum.yıllardır kullandığım memnun olduğum şampuan son bir senedir hiç iyi gelmedi saçıma.sanırım artık onların da doldurmasi satılıyor.güvenip de alamıyorum
Değiştir :)Evet, öyle oluyor ne yazık ki.
Dip boyam geldiğinde böyle oluyorum. Bide ben şampuanıma çamterabentin yağı katıyodum o hem saçı uzatıyo hemde saç derisini biraz kurutuyo. Bende her gün yıkardım önceden şimdi 3 günü bulduğu bile oluyo evden çıkmazsam.Merhabalar,
Saç derimde ciddi bir yağlanma söz konusu. Yıkıyorum akşamına saçımı değilse bile saç derimi yağlı hissediyorum. Kaşınıyor da. Kaşımamaya çalışıyorum çünkü iyice yağlanıyor, bunun bilincindeyim. Her gün duş almamaya çalışıyorum. Belki dengelenir diye, bir şey olduğu yok. Uzun yıllar bir şampuan kullanmıştım belki o temizlemiyordur artık diye değiştirdim yeni aldığım hiç temizlemiyor. Bir öneriniz var mı? Şampuan olur, bakım olur...
Bende olmuyor. Gayet memnunum.Sabunla yikadiktan sonra benim saclarimda asiri agirlik oluyor ve taradigimda beyaz kalintilar oluyodu bende biraktim yikamayi
Hıh ben de aynen öyle düşünüyorum.
Normal bir dökülme. Aşırı değil.Birsey sorabilirmiyim sakincasi olmazsa, bendede yaglanma ve kasinmayla basladi sonrasi yogun sac dökülme oldu. Sizdede sac dökülmesi varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?