• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağlı cilldim var sivilce belasından bıktım

tugceozbayrak33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
34
6
1
33
Yağlı bir cildim var haliyle her yerden sivilce fışkırıyo :(
her gün fazla fazla yüzümü yıkıyorum ama yok hep daha fazla çıkıyo napıcam ya bilginiz bir yöntem, krem , maske falan varmı ? Sivilcelerin gitmesini istiyorum.

Yağlı bir cildim var haliyle her yerden sivilce fışkırıyo :KK43:
her gün fazla fazla yüzümü yıkıyorum ama yok hep daha fazla çıkıyo napıcam ya bilginiz bir yöntem, krem , maske falan varmı ? Sivilcelerin gitmesini istiyorum.
Microsilver yüz yıkama kremlerini kullanmalısın

Cildiyeye görün en kısa zamanda, belki hormonal bir sebebi vardır. Kozmetikler maalesef geçici çözümden başka birşey değil, önemli olan tedavi etmek sorunu. Ben en son bayramdan sonra gittim, alerjik sebepli ağrılı sivilceler çıkmıştı yüzümde, aldığım krem o kadar iyi geldiki, ne sivilce kaldı ne siyah nokta.. Yani boşuna cildinle uğraşıp yorma ve doktora görün :KK19:

Cildiyeye görün en kısa zamanda, belki hormonal bir sebebi vardır. Kozmetikler maalesef geçici çözümden başka birşey değil, önemli olan tedavi etmek sorunu. Ben en son bayramdan sonra gittim, alerjik sebepli ağrılı sivilceler çıkmıştı yüzümde, aldığım krem o kadar iyi geldiki, ne sivilce kaldı ne siyah nokta.. Yani boşuna cildinle uğraşıp yorma ve doktora görün :KK19:
Zaten bir cildiyeye gitmemiştim onada gidicem artık. İlerde kalıcı lekeler bırakmasından korkuyorum yoksa bu kadar kafaya takmam.

cildin yağlanmasını kontrol altına alman için bioderma sebium jeli önerebilirim düzenli kullanımda farkediyor baya birde avene mat köpük var cildini sabah akşam mutlaka yıkamalısın matlaştırıcı tonikleride deneyebilirsin. ben maske olarak ddf sulfur mask kullanıyorum oda cildimi kızartmadan temizleyen tek maske diyebilirim.yaşın kaç bilmiyorum ama 20 nin üstündeysende mutlaka karaciğer enzimlerini kontrol ettir

cildin yağlanmasını kontrol altına alman için bioderma sebium jeli önerebilirim düzenli kullanımda farkediyor baya birde avene mat köpük var cildini sabah akşam mutlaka yıkamalısın matlaştırıcı tonikleride deneyebilirsin. ben maske olarak ddf sulfur mask kullanıyorum oda cildimi kızartmadan temizleyen tek maske diyebilirim.yaşın kaç bilmiyorum ama 20 nin üstündeysende mutlaka karaciğer enzimlerini kontrol ettir
dahaca 19 yaşındayım. önerdiğiniz maskeleri tonikleri de deneyecegım :) Teşekkür ederim.

dahaca 19 yaşındayım. önerdiğiniz maskeleri tonikleri de deneyecegım :) Teşekkür ederim.
yaşın küçük. küçük derken ergenlik bitmediği için henüz hormon kaynaklı gibi geldi bana.ama kaliteli bir yıkama jeli edinirsen çok farkettiğini göreceksin.maske olarakta kil maskesi bile yapsan aktardan alıp çok farkedecek

yaşın küçük. küçük derken ergenlik bitmediği için henüz hormon kaynaklı gibi geldi bana.ama kaliteli bir yıkama jeli edinirsen çok farkettiğini göreceksin.maske olarakta kil maskesi bile yapsan aktardan alıp çok farkedecek
Zaten kücük oldugumun farkındayım ılerde elbette gecer ama aklımda kalıcı leke olması takılıyo birde bı gun bırı gıdıyo bırı cıkıyo sankı sonsuz tane varmıs gıbı sırayla gelıyolar :)

Zaten kücük oldugumun farkındayım ılerde elbette gecer ama aklımda kalıcı leke olması takılıyo birde bı gun bırı gıdıyo bırı cıkıyo sankı sonsuz tane varmıs gıbı sırayla gelıyolar :)
şimideden önlemini almazsan geçmiyor.ben 23 yaşındayım hala var.leke istemiyorsan yağı kontrol altına alacaksın güneş kremi kullanacaksın.kendine bir bakım rutini oluşturman gerek. akşam yıkama tonik nemlendirici.sabah yıkama tonik güneş kremi.duşta peeling çıkınca maske tonik nemlendirici.bunları düzenli yaparsan farkedecek ortaokuldan beri sivilcelerle boğuşan biri olarak söylüyorum

şimideden önlemini almazsan geçmiyor.ben 23 yaşındayım hala var.leke istemiyorsan yağı kontrol altına alacaksın güneş kremi kullanacaksın.kendine bir bakım rutini oluşturman gerek. akşam yıkama tonik nemlendirici.sabah yıkama tonik güneş kremi.duşta peeling çıkınca maske tonik nemlendirici.bunları düzenli yaparsan farkedecek ortaokuldan beri sivilcelerle boğuşan biri olarak söylüyorum
İşte bunun olmasından korkuyorum. İlerde de sivilceli bir hayat ıstemıyorum. Kendimce kullandıgım 2 tane sey vardı bırı kil maskesi diğeri marka soyleniyor mu bılmıyorum ama bu supermarketlerde satılan 3u bir arada peeling vvar onu yapıyorum o kadar ama yetmıyo maske cıktıktan 30 dk sonra cıldım aynı yaglanıyo. Tonikleri de deneyecegim artık sıra onlarda zaten

bak canım ona buna bir sürü şeye para verme işe yaramıyorlar.senin markette 200 ml lik bilmem ne markaya verdiğin parayla 500 ml lik bioderma jeli 30 tlye alıp bir yıl kullanabiliyorsun.bu doktorların önerdiği ve benim bizzat yarar gördüğüm bir üründür.kilide aktardan alırsın.tonikte sebamed tarzı bir şey alırsın.çevrende watsons gratis rossman tarzı mağazalar varsada onlarında uygun ithal ürünleri oluyor tavsiye edebilirim.ne paranı ne zamanını boşa harca ve en yakın zamanda doktora git.

Doktora kesin gidicem ya zaten. en yakın zamana randevumu alıp gidicem inşallah işe yarar. o dediginiz bioderma jeli de sorucam eğer işe yarar derse alırım :)

stres yapma, gunde 2 litre su ic cidden su cok onemli. cilt tipine uygun temizleyici tonik kremi sec hiç olmadi bi cildiyeye git derim :) benim de eskiden cok sivilcem vardi ozellikle alnimda ama doktora gittim 2 ayda tamamen duzeldiii

Back
X