Şampuan ve Saç Kremleri yağlı cilt yağlı saçlar bıktımmmmmmm

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
benim saç diplerim yağlı saç çlarım ise kuru ne yapacağımı şaşırdım yüzüm de yağlı gün için de peçeteyle siliyorum hep ama saç larım hergün yıkanmak zorundayım :KK61: konu hakkında önerilerinizi bekliyorum

saçlarını ne kadar sık yıkarsan, o kadar yağlanır diye biliyorum... gün aşırı hatta 3 günde bir saçlarını yıkamanı tavsiye ederim. bu süreçte yağlı görüntüyü çekmek zorundasın ama bandana veya saç bandıyla vs kamufle edebilirsin. yüzünün yağlı olması ise, inan bana iyi bişi, ne güzel kırışmayacaksın, iyi tarafından bak

saçlarını ne kadar sık yıkarsan, o kadar yağlanır diye biliyorum... gün aşırı hatta 3 günde bir saçlarını yıkamanı tavsiye ederim. bu süreçte yağlı görüntüyü çekmek zorundasın ama bandana veya saç bandıyla vs kamufle edebilirsin. yüzünün yağlı olması ise, inan bana iyi bişi, ne güzel kırışmayacaksın, iyi tarafından bak
keşke bandana falan takabilsem çalıştığım yer buna pek musait değil

saçma olacak belki ama, saçları boyatmak da iyi geliyor:=) kurutuyor saçları...:=)

Saç uçlarınıza çok az argan yağı uygulayın çok güzel nemlendirir ayrıca diğr arkadaşın dediği gibi 3güne bir yıkamaya alıştırmak kafa derisinede çok iyi geliyor

Saç diplerine kuru şampuan kullanabilirsin, uçlarınada durulanmayan bakım yağı, pek çok markanın var zaten bugünlerde hoşuna gideni seçersin :)

Aynı ben, ben de bıktım :) yüzüne bioderma sebium yıkama jeli öneririm, sabah akşam kullanınca baya bi kontrol edio yağlanmayı.şampuan...Hergün saç yıkamaktan beni kurtaracak bir şampuan bulamadım yıllardır.yağlı saç şampuanı uçlarımı kurutur, bakım şampuanları diplerimi yağlandırır. Tam bir çözüm değil ama Lee Stafford poker straight şampuan ve krem oldu hayatımın şampuanı.hergün yağlanan saçımı 3 günde 1 falan yıkamaya başlamadım bu ürünle.Ama en azından diplerde extra bir yağlanma yapmazken uçlarıma yeterli nem verdi ve ipeksi yaptı saçlarımı.yine hemen hergün yıkıyorum, nadiren yıkamadığımda diplere biraz kuru şampuan sıkıyorum o günlük idare ediyor beni.söz dinleyen kabarmayan dipleri kafama yapıştırmayan bir şampuan olduğundan türlü denemeden sonra bunda karar kıldım.

Bu arada bioderma nın 500 ml lik boyları sık sık 1 alana 1 bedava oluyor, eczanelerde veya nette bulabilirsin. Küçük boyuna oranla çok ucuza geliyor, 1 kg yüz jeli de 1 yıl yeter sana :) Lee Stafford ise Gratis te satılıyor, yağlı olan saç tipini çok değiştirmeyecek ama saçların çok değişecek :) Angel parfüm sever misin, aynı öyle kokuyor.Ben sevmem Angel ama saçıma o kadar iyi geldi ki gözüm görmüyor kokusunu falan.Hem parfüm gibi kokuyor fena mı, gavori parfümüm gibi kokan bir şampuan yok zaten.

tresanın yaglı saclar için olan sampuanını kullanabilirsin sacım 1günde yaglanırken şimdi 2 3 gün dayanıyor. dısarı cıkarken en büyük kurtarıcımda elidorun kuru sampuanları oldu bukadar etkili olacagını düşünmemiştim ama gercekten işe yarıyor biraz sertlestirsede yaglı görüntüyü ortadan kaldırıyor

benimde sizin gibi hergün yıkıyordum yağlı cildimde saçımda ama kuru şampuanlar cidden işe yarıyor denemelisiniz sabredin bir aya alışıyor saç bende öyle oldu en azından:)

Kükürtlü sabun çözüm sağlıyormuş sanırım ben de deneyeceğim daha.

Canım benim de saçlarım çok yağlı, bir de siyah ki sorma. Azcık yağlansa ışıl ışıl parlar ben de satinique yağlı saçlar için şampuanı keşfettim hacimlendiri şampuan.şimdi en azından 2 gün dayanıyot ama uçlarına muhakak nemlendirici bir ürün şart

Kullandım bir süre. Sonuçları bildiriyorum. Yaglı cilt için gerçekten faydalı. Siyah noktalara da iyi geliyor. Ama kokusu hiç hoş değil. Saçınıza da sürmenizi tavsiye etmem. Keçe gibi yapıyor.

Back
X