Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yağlı saç sorunu:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama saçı boyamak inanılmaz kurutuyor. Benim saçlarım da çok yağlıydı, iki ayda bir kendi rengine boyuyorum 2 ay rahat ediyorum. Azıcık geciktirsem saçlarımdan yağ damlamaya başlıyor.

Bu da bende işe yaramadı mesela
Sizinki iyiymiş

Menengiç (bıttım) sabunu deneyebilirsiniz . İlk zamanlar saçı sertleştirse de sonra saç alışıyor . Her gün saçlarımı yıkamak zorundaydım . Yaklaşık iki aydan beri kullanıyorum . En azından artık gün aşırı yıkamam gerekiyor . Doğal olanını bulmaya çalışın tabii . Bir de saçları sıcak suyla yıkamak da yağlanmayı hızlandırıyor , ılık su tercih etsin eşiniz bu bile farkettiriyor .

İlk yıkamadan fark ediliyor mu peki etkisi? Geçen hafta misafir olduğum bir evde kullanmışım ben bu şampuanı şimdi araştırırken şişesinden tanıdım. 2 yıkama kullandım yağlanmayı geciktirici hiçbir etkisi olmadı bende. Eğer ilk birkaç yıkamada işe yaramıyor düzenli kullanımda anlaşılıyor etkisi derseniz alıp tekrar deneyeceğim.
bende 3 yikamadan sonra ise yaramaya basladi diye hatirliyorum , 3 senedir kullaniyorum , eski yagli saclarim gitti su anda hic yaglanma problrmi yasamiyorum
bence deneyin insallah sizde de ise yarar
ben kullandiktan sonra pek cok kisiye tavsiye ettim hic olumsuz geri donus almadim

hanımlar aklıma geldi şöyle birşey anlatayım

saç uzatma yöntemlerinden birinde bir kür var sinameki otu ile yapılıyor ben de yaptım ve sinameki saçlarımı o kadar kuruttu ki
sonra öğrendim ki yalnızca diplere sürmek ve cok bekletmeden yıkamak gerekirmiş kurutuypr bildiğiniz
belki dedim bu yağ sorununa iyi gelirmiki? nasılsa doğal birşey ot yani

hanımlar aklıma geldi şöyle birşey anlatayım

saç uzatma yöntemlerinden birinde bir kür var sinameki otu ile yapılıyor ben de yaptım ve sinameki saçlarımı o kadar kuruttu ki
sonra öğrendim ki yalnızca diplere sürmek ve cok bekletmeden yıkamak gerekirmiş kurutuypr bildiğiniz
belki dedim bu yağ sorununa iyi gelirmiki? nasılsa doğal birşey ot yani
Denemek lazım gerçekten işe yarıyabılir teşekkürler.

Ben 10 yıllık evliyim. Evlendiğimiz ilk yıllar eşimin saçı vıcık vıcık yağlıydı. sürekli yadtık kılıfı değiştirmekten gına gelmişti. ona sen hiç şampuanla saçını yıkama sabunla yıka dedim. ogündür bugündür klasik beyaz banyo sanunuyla yıkıyor. eski yağlı saçlarından eser kalmadı. şuanda saçları okadar sabuna alışmış durumdaki maşAllah hiç bi sorun kalmadı diyebilirim. erkeklerin saçı kısa olduğu için hemen sabuna adapte oluyor saçları. biz yıkasak keçeleşir açamayız vs. benim saçlarımda yağlıdır ama öyle vıcık vıcık türden değil. kendimde uzun deneler sonucunda clear ın yağlı saçlar için olanını kullanıuorum. çok memnunum. eşiniz sabun illada kullanamam diyorsa onu tavsiye ederim

Bir aydir diyet yapiyorum. Yemeklerime neredeyse hic yag koymuyorum desem yeridir. O kadar ki az kullaniyorum. Buna ragmen hala cildim yaglaniyor eskisi gibi. Ben yiyecekle ilgisi olmadigini dusunuyorum. Ve doktorum da yemekle alakasi olmadigini soylemisti. Bilemiyorum.
Bencede alakali degil ... ben gayet normal yagda yerim hatta bol tereyag tuketirim bazen.. buna ragmen cildim cok kuru.. yuzume nemkendirici uzerine zeytinyagi suruyorum.. o kdr kuru yani : (

Bana doktor yağlansa da eskisi kadar olmaz dedi.bu ilaç yağ bezlerini küçültüyormuş sanırım
Evet kullandigin sure boyunca kucultuyor ama ilaci birakinca yag bezleri yeniden buyumeye basliyor ve bir ay icinde eski haline donuyor malesef.

Benim saçlarım çok yağlıydı tüm tavsiyeleri denedim hiçbir şey değişmiyordu patentli keratin ürünlerinin bir seti var yağlı saç için onu kullanmaya başladığımdan beri saçımda yağın zerresi yok.

Bende bir şey sorayım yağlı saçlar için olan şampuanlar saçma sapan kokuyor. Saç derisine saç kremi uygulamayın diyorlar onu da sürmüyorum. Yağdan dolayı saçlar güzel kokmuyor. Bunun için neler yapıyorsunuz?

Back
X