- 5 Kasım 2014
- 119
- 62
- 48
Merhaba..
20 yaşındayım.
normalde saçlarım seyrek,yağlı ..
Saç boyama işlemlerinden dolayıda genel olarak uçları kuru.
Yalnız son dönemlerde fazlasıyla saç kaybı yaşıyorum.
Bundan bı kaç ay once es zamanlı olarak su saclar ıcın olan haplardan kullandım iyide geldi ama bundan once bir sac dokulmesı problemım yoktu.
Bu problemlerden kurtulabilmek için bir sürü yağları karıştırıp maskeler uyguladım.Saç maskeleri uyguladım.
Kuru saça kullanılan sıvı saç kremlerınden kullandım. Ve de hep pahalı sampuanlar kullandım dogal olacak cesitlerini
sonu husranla bitti
Artık normal cüzzi fiyatlı bilindik şampuanlar kullanmak istiyorum.
Ve saç bakımımın nasıl olması gerektiğini bilmiyorum. Bilgileri olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim.
NOT: Saçlarım uzundu kestirdim hala kısa sayılırlar. suan omuz hizasındalar. Diplerım 4 parmak kadar dogal gerisi karemel sarımsı tarzda.
Şimdiden teşekkürler.
20 yaşındayım.
normalde saçlarım seyrek,yağlı ..
Saç boyama işlemlerinden dolayıda genel olarak uçları kuru.

Yalnız son dönemlerde fazlasıyla saç kaybı yaşıyorum.

Bundan bı kaç ay once es zamanlı olarak su saclar ıcın olan haplardan kullandım iyide geldi ama bundan once bir sac dokulmesı problemım yoktu.

Bu problemlerden kurtulabilmek için bir sürü yağları karıştırıp maskeler uyguladım.Saç maskeleri uyguladım.
Kuru saça kullanılan sıvı saç kremlerınden kullandım. Ve de hep pahalı sampuanlar kullandım dogal olacak cesitlerini

sonu husranla bitti

Ve saç bakımımın nasıl olması gerektiğini bilmiyorum. Bilgileri olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.