• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yagmurcini 15 günde 5 kilo vericek :)

kızlar bugünkü menüm :
uyanınca bir bardak su
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmegi,cok az lor peynir,9 zeytin :) , bi kupa sekersiz cay, yarım dilim ekmege cok az tereyagı ve recel
ara:bir dilim ananas yanında bir dilim flan elma olabilir
öglen : tarhana corbası ve 2 adet biber dolması yogurt
ara: yine ananas olabilr evde k.yemis yok yda sekersiz kahve ve bi iki tane eti form olabilr
aksam : bir kase corba ve yogurt ya da salata düsünüorum menüm nasıl kızlar
selam kız:3: nerelerdesin?
menün iyi sadece sabah hem zeytin birazcık fazla olmuş hem de üstüne tereyağıyla iyice artmış, yağa dikkat!!!!
diğerleri iyi eğer imkanın varsa öğlen de salata gibi bişeyler ye, bir domates bile olabilir
afiyet olsun:56:

selam kız:3: nerelerdesin?
menün iyi sadece sabah hem zeytin birazcık fazla olmuş hem de üstüne tereyağıyla iyice artmış, yağa dikkat!!!!
diğerleri iyi eğer imkanın varsa öğlen de salata gibi bişeyler ye, bir domates bile olabilir
afiyet olsun:56:

canım zeytini cok seviorum bide evde peynir cok yoktu doymadım hic zeytn yedm :D tereyagını da az sürdüm dikkat ediorum ona..sebze flan yok evde ya daha alısverise cıkmadım carsmba ya da persmbe cıkcam menüm ii bence cnkü ben normalde dana gibi yerim :D:D öglen sebze bulabilrsem yicem söz :D yesil cayımı ictim büyk bi kupa suya da dikkat ediorum ben cok su icebiliorum o yönüm ii

canım zeytini cok seviorum bide evde peynir cok yoktu doymadım hic zeytn yedm :D tereyagını da az sürdüm dikkat ediorum ona..sebze flan yok evde ya daha alısverise cıkmadım carsmba ya da persmbe cıkcam menüm ii bence cnkü ben normalde dana gibi yerim :D:D öglen sebze bulabilrsem yicem söz :D yesil cayımı ictim büyk bi kupa suya da dikkat ediorum ben cok su icebiliorum o yönüm ii
cnm eksiklerin olduğunu bilmiyordum ama markete çıkınca alırsın çok sorun etme menün iyi salatan oldugunda muhakkak eksik etme ama

kızlar tam anlamıyla bugün basladım diyetme..en büyk kacamagım ceyrek ekmek peynir oldu :( aksam yemegnde dolma yemedm bu yüzden yarım kepek ekmegiyle bir kase corba ictim ananas yedm mandalina yedim ara ögünlermde 18 de noktaladım yemek yemeyi cok acıkırsam meyve yicem..bu hafta ici alısverse cıkıp sebze flan da alıcam suyum 1 ltreyi gecti coktan ama sisem olmadıgı icin sayamadm ama alısverse cıkınca onu da alıcm cok su ictim bugün kızlar yesil cay ictim bir bardak bir bardak da birazdan icicem büyük cezveyle yapıorum yesil cay ve kekik spor yapmadım bugün zamanla onu da oturtucam inş

ayyyyy kızlar bugün annaneme gttm onun en dayanamadıgım yemegi patate kızartmasıdır bende cok severm 3 ögün yiebilirm kuzenime kızarttı sze yemn ederm bir dilim bile almadım canım cok cekti her seyimi veririm zannettm o an ama yemicem dedm tuttum kendme smd daha huzurlyum iiki yemedm :)

ayyyyy kızlar bugün annaneme gttm onun en dayanamadıgım yemegi patate kızartmasıdır bende cok severm 3 ögün yiebilirm kuzenime kızarttı sze yemn ederm bir dilim bile almadım canım cok cekti her seyimi veririm zannettm o an ama yemicem dedm tuttum kendme smd daha huzurlyum iiki yemedm :)

:46::46::46: ne güzel yapmışsın arkadaşım emin ol yeseydin pişmanlık çok üzecekti seni ve emeklerin boşa gidecekti:7:

evet cnm yemedm cok mutluyum :D bi zamanlar bende senn gibi 81 kiloydumm son 10 kiloyu nası aldıgmı bilmiorum ama ii bi sekilde verecegm kesin :D

selamlar

öncelikle diyet sürecimizde hepimize başarılar :)

takdir ettim sizi, iradenizi, ben olsam kesin biraz atıverirdim ağzıma, hele patates kızartması, hain nişasta, pek tatlı olur, amanın ne diyorum ben :)) hayır hayır patates kızartması ayy en sevmediğim yemek :D

ben ve iç çatışmalarım :))

sizi tebrik ederim, en içten dileklerimle...

iyi akşamlar yagmurcini,

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zeliklimin-diyet-gunlugu-18.html#post21952130

şu sayfadaki benim mesajıma ve

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/486257-vennuss-diyet-gunlugum.html

şu sayfadaki ilk mesajıma bakar mısın bir zahmet belki beğenirsin ve sen de yapmak istersin, bir nevi haftalık hedefli zayıflama hareketi başlatabiliriz :)) hem eğlenceli hem de yararlı olabilir ;) ne dersin ?

iinceliorum hayatım yeni girebildm

canım işe geldimm burdayımmm evet ya şişman olmak çok kötü ya özgüven nerelerde yok kiiii kaybedeli uzun zaman olmuşş dün bana bir arkadaşım diyetisyene gidelim dedi bakalım dedimmmm aaaaa senin durumun benden daha kötü biliyosun değilmi demesin mi? ayyy işte herşeye alınıyoruz diyetsiyene daha öncede gittim verdim bırakıca yine aldım yağmurcinim sağlıklı beslenelim ben listeleri sevmiyorum kısıtlayınca gözüm daha da düşüyor 15 günde 5 kilo biraz fazla değil mi verelimde 2 kilo verelimmne dersin?

merhabalar yagmurcını sımdı okudum topıgını bastanda sınır oldum o kıza :41: kıloları attıgın zaman goruru kımın durumu daha kotu hıhhh bız burda cok eglenerek kılo verıoruz emın ol burda ınsanın destekcısı cok oluyor ben cogu zaman ozelıkle hafta ıcı 1 saat ancak gırebılıorum nete ama hemen hemen her aksam gırıp topıklerı okuorum zaman zaman bısıler yazamasam da zıyaret edıorum ve yedıklerımı yazıorum bazen cok dengesız beslendgım zamanlar oluo ve burda kı arkadslarım benı uyarıo burayı sevıorummm :16:burası ıse yarıor :)

merhabalar yagmurcını sımdı okudum topıgını bastanda sınır oldum o kıza :41: kıloları attıgın zaman goruru kımın durumu daha kotu hıhhh bız burda cok eglenerek kılo verıoruz emın ol burda ınsanın destekcısı cok oluyor ben cogu zaman ozelıkle hafta ıcı 1 saat ancak gırebılıorum nete ama hemen hemen her aksam gırıp topıklerı okuorum zaman zaman bısıler yazamasam da zıyaret edıorum ve yedıklerımı yazıorum bazen cok dengesız beslendgım zamanlar oluo ve burda kı arkadslarım benı uyarıo burayı sevıorummm :16:burası ıse yarıor :)

kesinlikle =) destegin icn ayrıca teskkürler cnmmm :)

yağmurcini baktımda günlüğü açalı 15 günü geçmiş
tüm sayfaları okuyamadım
kaç kilo verdin
umarım istediğin kiloya ulaşmışsındır
ama 15 günde 5 kilo biraz fazla
bence hedefini daha az tut veya zamanı uzat
nekadar kilo vermişsen senin için kardır bence

yağmurcini baktımda günlüğü açalı 15 günü geçmiş
tüm sayfaları okuyamadım
kaç kilo verdin
umarım istediğin kiloya ulaşmışsındır
ama 15 günde 5 kilo biraz fazla
bence hedefini daha az tut veya zamanı uzat
nekadar kilo vermişsen senin için kardır bence

cnm o 15 gün yalan oldu ya :D:D baslıgı deistremiorum nedense yeni bi topikten devam edicem birazdan baslıorum oraya

cnm yeni topik açamıyorsun bildiğim kadarıyla sevgi meleği de yaptı ama yeni olan kapancakmış galiba aklında bulunsun

Back
X