- Konu Sahibi yagmurcini3
-
tatlım yeni topiğin hayırlı olsun
bu zayıflama işin hep beraber başaracagız inşallah
bnm de önümde 55e 21, 50ye 26 kilom var ve hedefim 3 ayda 10 kg ve yaza fit bit kız olarak girmek istiyorum inşallah hep beraber başaracagız...
sağol cnm hedef düşük olsun ki verince bayram edelim yuksek olursa hayal kırıklıgına ugramayalımsaol tatlım :) 3 ayda 10 kilodan fazlasını vercene de inanıorum ben senin :) yanındayım canmm destekcinim bende
sağol cnm hedef düşük olsun ki verince bayram edelim yuksek olursa hayal kırıklıgına ugramayalım
ben de senin destekçinim sen de gel bnm topiğe gel olur mu????
hayırlısı olsun, arkandayız, takipçiyiz :)
kızlar benm diyetmi bozmamdaki en önemli sebep okul..okulda oluorum haftaici tüm gün ve hep ekmek arası seyler satılıo sizce ne yapmalıyım ne yemeliym bana bi akıl vern lütfen cok mutlu olcam cnkü en büyük derdm bu ve okulda yedgmde vicdan azabı cekiorum ve cok dert ediorum kendme bana yardmcı olun
yanında meyve kuru meyve filan götürsen yada nesfit süt
olmazmı hangi saatler okuldasın mesela öğle yemeği saatinde okulda oluryorsan nesfit süt ve bir meyveyle geçiştirebilirsin
ya bilmiyorum tatlım sevgi meleği de aynı senin gibi hedefine ulaşamadı yeni bir başlangıç yapayım dedi ona öyle demişler ama sen şimdilik devam et bakalım bi ses çıkmadığına göre sorun yoktu herhalde sorun olursa da o zaman düşünürsünlily86 arkdsm yeni topik acamıcamı sölemissn..doru mu bu ? ama ben yeni tertemiz sayfayla yoluma devam etmke istiorum lütfen konum silinmesn
ben sana inanıyorum yağmurcummmmmmsevgili günlügüm bu yolda beni yalnız bırakma bana kimse inanmıor lütfen bu sefer basarayım cok istiorum bana destek ol seni seviyorum :)
ya bilmiyorum tatlım sevgi meleği de aynı senin gibi hedefine ulaşamadı yeni bir başlangıç yapayım dedi ona öyle demişler ama sen şimdilik devam et bakalım bi ses çıkmadığına göre sorun yoktu herhalde sorun olursa da o zaman düşünürsün
ben sana inanıyorum yağmurcummmmmm
ara öğünlerde meyve iyi ama okuldaysan eğer tüm gün, öğlen simit+peynir+ayran yapabilirsin ama sadece öğlen ya da kaşarlı tost, veya varsa böyle ekmek arası peynir, domates falan ondan da yiyebilirsin ama dediğim gibi sadece günde 1 kez o zaman kilo verirken çok sorun yaşamazsın diyetisyen bana da veriyordu dışardayken öğle öğününde 1 simit+ayran imkan bulursan domates salatalık da yersen iyi olur
diğer saatlerde de meyve+ fındık,fıstık,badem tarzı kuru yemiş falan yersen eve gelene kadar idare edersin sonucta önemli olan sağlıklı beslenme değil mi???
cnm yemekhanede yeme imkanın varsa kaçırma çünkü sonucta sıcak yemek daha sağlıklı ama tavsiyem yemeklerin suyunu yememen tüm yağı suyundaoluyor çünküevet canmm günlügüm inş kapanmazevet okulda kasarlı tost ya da simit ayran yapım en iisi ya da yemekhaneye yetisebilirsem yemekhanede sulu yemek cıkıo ordan yerim die düsünüorum smdilik canm inş diger yicekleere gözüm sarkmaz
cnm yemekhanede yeme imkanın varsa kaçırma çünkü sonucta sıcak yemek daha sağlıklı ama tavsiyem yemeklerin suyunu yememen tüm yağı suyundaoluyor çünkü
bi de tatlı da çıksa al arada öbür türlü ölçü kaçıyor biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?