Yağmurdan Kacarken Atv

ilk bölümde idili arabadan atıp kaçmışlardı
bu hafta herhalde o adamlar carlosun dükkanına geliyorlar sopalarla
çocuğun başını yediler:1:
lidyanın hala harun için uğraşmasına sinir oluyorum..

O adamların oldugunu düşünmüyorum o olay oldugunda ilk bölümüydü şimdi 6. bölümü olacak olsa 2.yada 3. bölümlerinde olurdu.Yılmazı dövmek isteyenler bence harunun adamlarıdır lidyadan uzak dursun diye.

O adamların oldugunu düşünmüyorum o olay oldugunda ilk bölümüydü şimdi 6. bölümü olacak olsa 2.yada 3. bölümlerinde olurdu.Yılmazı dövmek isteyenler bence harunun adamlarıdır lidyadan uzak dursun diye.

olabilir dizinin garip bir ilerleyişi var:1:

dizi şimdi sarmaya başladı
dünkü bölüm güzeldi idilin normal olmadığını başından anlamıştım:27:
hapiste ve klinikte yatmış bu 3 .evliliğiymiş korktu çocuk
ailesi yeter zaten ne sömürücü insanlar ya kendilerine iş bile kurdurdular:1:
lidya ile aşk yaşayacak carlos:16:

ben bastan izleyemedim. eğlenceli dizi ama kacırdığım bölümleri var.
öncelikle,
Lidya, Carlos la birlikte oldu mu?
Carlos ve İdil hemen mi evlendi?

ve İdil'in olayı ne kızlar..
bilen varmı?

Son düzenleme:
ben bastan izleyemedim. eğlenceli dizi ama kacırdığım bölümleri var.
öncelikle,
Lidya, Carlos la birlikte oldu mu?
Carlos ve İdil hemen mi evlendi?

ve İdil'in olayı ne kızlar..
bilen varmı?

lidya öyle zannediyor çok içmişlerdi otelde
hemen evlendiler idil yalan attı iş için yurtdışına gitmem gerekiyor diye
bunu duyan carlosta gitmesin aşığım zaten evleneyim dedi
idilin akıl sağlığı yerinde değil hapiste yatmış ilişkileri 3 günden fazla sürmemiş ve bu 3.evliliğiymiş:53:
ve carlosu çaktırmadan tehdit ediyor evliliğimiz ömür boyu sürecek diye

Son düzenleme:
idilin akıl sağlığı yerinde değil hapiste yatmış ilişkileri 3 günden fazla sürmemiş ve bu 3.evliliğiymiş:53:

bildiğin arıza yani. zaten bakışları bile ruh hastası gibi. bende izleyim bundan sonra bari :1:
lidya ile birlikte olsun evet.

İdil araba bile çalmış:) yılmaz evlendigine pişman oldu kız yaptıgı yemeklerle zehirliyecek çocugu bir gün yılmaz en son kısımda babası ile görüşürken sanırım idilin gerçek yaşamını açıklayarak yardım isteyecek ama bu görüşme olmayacak gibime geliyor yine bir bahane olur anlatamaz gerçegi.Yılmaz ne zaman fark edecek bakalım peşindeki adamları,korkmazların yeni komşularını pek begenmedim apartman dairesinde parti veriyorlar sanki müstakil evde yaşıyorlar.:1::1::9::9:

Halbuki iş için degil 3 ay hapistemi ne yatmıştı araba hırsızlıgından oradaki bir örgüt için gidecekti balinamıydı fokmuydu onların nesli tükenmesin diye:1::1::1::1:

Halbuki iş için degil 3 ay hapistemi ne yatmıştı araba hırsızlıgından oradaki bir örgüt için gidecekti balinamıydı fokmuydu onların nesli tükenmesin diye:1::1::1::1:

evet kızda ne ararsan var
bakalım ne olucak
korkmazların komşuları çok gıcıklar,koca apartmanda sadece korkmaz ve eşi rahatsız oldu gürültüden:1:

Son düzenleme:
bu ne bee

boynuzlugiller den kaçarken olmalıydı dizinin adı. boynuz takan takana. kim kiminle nerede ne zaman belli değil.

anne olarak yazıyorum, böyle böyle alttan alttan beynimize işliyorlar bu durumları.sıradanlaştırıyorlar. yarın bir gün carlos idili bırakır lidyaya gelir, seviniriz. aslında olay evli adamın karısını bırakıp başka kadına gelmesidir. esrayla harun evlenir, taktıkları boynuzları kapıdan geçerse evlerine girerler. ama normal gelir.

dün lidyanın arkadaşı carlos için diyor ki "ayy beni istediği kadar buruşturup atabilir"

insan öyle içindeki her şeyi dışarı vurur mu canım! tamam Allah sahibine bağışlasın da izleyeni e düşünmek lazım. sonuçta akşam 8 kuşağı bu...

evet tam annem gibi yazdım. anne olunca anladım.

tabii herkes izlemek zorunda değil ama düşüncelerimi de belirtmeden geçemedim

haa, etkilenecek yaşta evladım olsaydı asla açmazdım.

dizi bitiyormus. bir magazin sitesinde 8 bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırıldı diyo. o kadar da kötü değildi ratingleri aslında. öf ya eglenceliydi izliyorduk ne güzel :ssz:

Severek izlediğim bir diziydi fakat yayından kaldırılmış bu hafta yeni bölümü yokmuş:50::50:

gavur yapsa cnbc-e kuşağında bayılarak izlerdik. ama geçen mesajımda da dediğim gibi "o kadar da değil"

millet olarak henüz bu kadar boynuza hazır değiliz.

ama çok eğlenceliydi ya huu...kaldıramadık işte.

e biz carlos'u bi daha ne zaman göreceğiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gavur yapsa cnbc-e kuşağında bayılarak izlerdik. ama geçen mesajımda da dediğim gibi "o kadar da değil"

millet olarak henüz bu kadar boynuza hazır değiliz.

ama çok eğlenceliydi ya huu...kaldıramadık işte.

e biz carlos'u bi daha ne zaman göreceğiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evet haklısınız eger bu diziyi türkler degilde yabancılar çekmiş olsaydı pembe dizi olarak bak gör nasıl izlenirdi,aslında tam bir yaz dizisiydi tekrar başlamasını istiyorum aslında.

son bölümünü izlerken 13.bölümü görür mü acaba diye düşündüm
şom ağzımı açmışım:1: iyice baymıştı ama...

niye kızz

idilin ailesi geldikleri yere cehennem olup geri dönse epey giderdi dizi daha:1:

idilin ailesi çıksaydı ne kalıcaktı o kadar saati nasıl dolduracaklardı ?lidya-carlos-idil üçlüsü nereye kadardı be canım
biteceği belliydi zaten:34:
ne olacağı belli kolay tahmin edilen dizilerden sıkıldım artık:1:

Back
X