- 25 Nisan 2019
- 125
- 3
- 11
- 32
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Tedbir nafakasını odmiyo.su an üzüntüden titriyorum.herseye bagiriyo üvey baba.montunu aşacak yer bulamamış bana kiziyo.git evimden diyo.yasi yetmis.ana anlamiyorumAllah o iki herife de hidayet versin. Annenize de. Biliyorum söylemesi kolay, ama cocugunuzun hatırına dişinizi sıkın dayanın. Dayakci kocanın yanına dönmeyin. Kendinize bu enerji vampirlerden uzak yeni bir hayat kurun. Allah yardımciniz olsun. Nafaka alma imkanıniz yok mu en azindan cocuk icin
Bana sen haksızsın diyo.deli gibi kocasını savunuyo.kizamiyorum da.huzurunu mu bozdum.bilmem ki.emegi çok ama ben buradan gidince artık cenazelerinde bile gitmek istemiyorumBazı kadınlar kocalarına eş oluyor ama çocuklarına anne olamıyor maalesef, keşke hiç anne olmasalar. Allah bunlara neden çocuk verir ki o kadar annelik hasretıyle yanan kadınlar varken. Bir yolunu bulup kendi ayaklarının üzerinde durursun insallah. Ve gercekten senın yerinde olsam annemı silerdim.
Evde nasıl davrandığını bilmiyorum.kizmamasi için odamda yemek yiyorum.herseye bagiriyo.onun suyunu içiyor.onun ekmeğini yiyir.onun suyuyla yikaniyormusum.bogazimdan gecmiyo.Bazı kadınlar kocalarına eş oluyor ama çocuklarına anne olamıyor maalesef, keşke hiç anne olmasalar. Allah bunlara neden çocuk verir ki o kadar annelik hasretıyle yanan kadınlar varken. Bir yolunu bulup kendi ayaklarının üzerinde durursun insallah. Ve gercekten senın yerinde olsam annemı silerdim.
Ama suç senın annende canım. Benim evladımı istemiyorsan bende seni istemiyorum demesi lazımdı kocası olacak adama. Herkes yanlış evlilik yapıp boşanabilir yani , tutup da çocuğunu sokağa atmıyor kimse niye boşandın diye. Kesinlikle görüşme bir daha . Çok üzüldüm senin için. Maalesef erkeklerin şiddeti bitmiyor. Baba bitiyor koca başlıyor koca bitiyor üvey baba başlıyor.Evde nasıl davrandığını bilmiyorum.kizmamasi için odamda yemek yiyorum.herseye bagiriyo.onun suyunu içiyor.onun ekmeğini yiyir.onun suyuyla yikaniyormusum.bogazimdan gecmiyo.
Doğum yaptım.esimle evde tartıştık.ben bu adamla kalamam dedim.annem üvey babamı aradi.kizim bize gelebilir mi diye.Ama suç senın annende canım. Benim evladımı istemiyorsan bende seni istemiyorum demesi lazımdı kocası olacak adama. Herkes yanlış evlilik yapıp boşanabilir yani , tutup da çocuğunu sokağa atmıyor kimse niye boşandın diye. Kesinlikle görüşme bir daha . Çok üzüldüm senin için. Maalesef erkeklerin şiddeti bitmiyor. Baba bitiyor koca başlıyor koca bitiyor üvey baba başlıyor.
İşim gücüm var.gidemem.Kadın sığınma evine gidin ,çocuğunuDa devletin kreşinde kalsın ...
İşte annelik gercekten herkesin yapabileceği birşey değil .Doğum yaptım.esimle evde tartıştık.ben bu adamla kalamam dedim.annem üvey babamı aradi.kizim bize gelebilir mi diye.
.
Çocuğun okulu yarım gün düzeni var.ev kurmak ha deyince olmuyoHay oyle anneye. Pisirik annelerden nefret ediyorum ne soylesen haklisin. Halbuki adami biraksa sana yardimci olsa ne iyi olurdu. Zaten hayatini bastan beri mafetmis. birikim yap cik biran once. Ayrica bulundugun il pahali ise daha uygun bir il bulabilirsin gerci kurulu bir duzenin var calisiyorsun saniriim. Allah yardimcin olsun.
Annemin evi bile yok.korkuyo kadın huzurunu bozmaya.deli gibi seviyo kocasiniHay oyle anneye. Pisirik annelerden nefret ediyorum ne soylesen haklisin. Halbuki adami biraksa sana yardimci olsa ne iyi olurdu. Zaten hayatini bastan beri mafetmis. birikim yap cik biran once. Ayrica bulundugun il pahali ise daha uygun bir il bulabilirsin gerci kurulu bir duzenin var calisiyorsun saniriim. Allah yardimcin olsun.
İyide işinize gidebilirsiniz 7/24 kalma zorunluluğu yok kalacak eviniz olmadığını belirtin yardımcı olurlarİşim gücüm var.gidemem.
Laf olur cevrede.gidememİyide işinize gidebilirsiniz 7/24 kalma zorunluluğu yok kalacak eviniz olmadığını belirtin yardımcı olurlar
Tedbir nafakasını odmiyo.su an üzüntüden titriyorum.herseye bagiriyo üvey baba.montunu aşacak yer bulamamış bana kiziyo.git evimden diyo.yasi yetmis.ana anlamiyorum
Laf olur cevrede.gidemem
Ayrı eve çıkınca laf olmayacak mı ?Laf olur cevrede.gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?