Yağmurdan kaçarken dokuya tutulmak

Bana sen haksızsın diyo.deli gibi kocasını savunuyo.kizamiyorum da.huzurunu mu bozdum.bilmem ki.emegi çok ama ben buradan gidince artık cenazelerinde bile gitmek istemiyorum
O ahlaksız üvey baba ve utanmaz annen elden ayaktan düşünce hemen seni arar merak etme. Hemen senin yanına kapak atmaya çalışırlar, bize bak diye. Evden gidin ve bir daha cenazelerine bile gitmeyin

Anneniz bu olaylarin neresinde konusmadiniz mi hic ?

Evin giderlerine yardımediyor musunuz ? Hani diyorya , besleyemem diye. Çok para harcamadan( birikim yapmanız lazım ) destek olun belki susar.
Aldıklarimı yemiyo.para teklif edemedim.kiziyo.her zaman kziiyo.c.tesi şampuanı kim aldı diye kızdı.sampuan aldım.senin malını almam diyo.hediylerimiz hepsini geri verdi.o sadece gitmemi istiyo

O ahlaksız üvey baba ve utanmaz annen elden ayaktan düşünce hemen seni arar merak etme. Hemen senin yanına kapak atmaya çalışırlar, bize bak diye. Evden gidin ve bir daha cenazelerine bile gitmeyin
Ben öle dusunuyorum.annemi çok seviyorum ama bu süreçte ondan da nefret ettim.umarim iki ayda burada kafayı usutmem.panik ayağım artmaya basladi

Çocuğun okulu yarım gün düzeni var.ev kurmak ha deyince olmuyo

Bir anda demedim zaten birikim yap dedim her konuda bir pürüzün varsa katlan o zaman. Bosanirken az cok yine ayni durumlari cekecegini biliyordun yada bilmeliydin. Bence evli iken de bir plan yapabilirdin. Ne diyebilirim ki baska seylerde gelmez insanin aklina insan isteyince illaki biseyler yapilir.

Benim için öldüler.buradan bir kurtulayım numaramı eegistiricem

Ve bu adam bunaltı yapiyo sonra ben kziyirum.kendini aklını ben bağırırken.burada bu odaya kendimi kapadım.zira bu adamı görürsem sinirlerim bozuluyo.

Annene sinir oldum iştahın çıkmazsa elin adamı sahip çıkar mı Allah yardımcın olsun iyi insanlar la karşılaş inşallah

Ben öle dusunuyorum.annemi çok seviyorum ama bu süreçte ondan da nefret ettim.umarim iki ayda burada kafayı usutmem.panik ayağım artmaya basladi

Annenizi de anlamaya çalışın. Muhakkak tavır yapıyordur ona ama gücü o kadardır.

Eğer maddi geliri yoksa mecbur katlaniyordur.

Bakın siz bile onca yaşadığınızı rağmen " acaba boşanmaya miydim " diyorsunuz.

Imkaniniz olsa bunu demezsiniz.

Annesi karşı çıksa nolcak ki ikisini birden atar sokağa

keşeke evliliğine sıkı sıkı sarılsaydın...

Kocam nafaka vermiyor diye çok yakınan oluyor burda eğer dini nikah kıydıysanız mehrinizi almıyor musunuz. O sizin güvenceniz

Çok üzücü Allah yardımcınız olsun. Çalıştığınız yerden ne kadar maas alıyorsunuz? Yaşadığınız yerde tek odalı da olsa ev tutma ihtimaliniz yok mu. Böyle yaşamak çok zor olmalı. Çocuğunuz da çok etkilenir bundan bir an önce ev bakın derim. Kadın sığınma evlerinden de yardım isteyebilirsiniz belki.

A Aci_kahve_aliyim , dişinizi sıkıp bir an önce ayrı eve çıkmaya çalışın. Eşinize dönmeyi düşünmeyin, çocuğunuzu üvey babanızdan farksız bir babayla yaşamaya mahkum etmeyin.
Dilerim en yakın zamanda düzeninizi kurup kurtulursunuz bu iki adamdan.
Mahkeme süresince çocuk için nafaka bağlanmıyor mu? Devlet bir şekilde tahsil etmiyor mu o parayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…