- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
İşim gücüm var.gidemem.
O ahlaksız üvey baba ve utanmaz annen elden ayaktan düşünce hemen seni arar merak etme. Hemen senin yanına kapak atmaya çalışırlar, bize bak diye. Evden gidin ve bir daha cenazelerine bile gitmeyinBana sen haksızsın diyo.deli gibi kocasını savunuyo.kizamiyorum da.huzurunu mu bozdum.bilmem ki.emegi çok ama ben buradan gidince artık cenazelerinde bile gitmek istemiyorum
Eziyet ediyor bana.bisi soylemezse bakışlarıyla sert sert bakiyo.Kim başkasına eziyet ediyorsa, inşallah en kısa zamanda o gider.Allah görüyor
Anneniz bu olaylarin neresinde konusmadiniz mi hic ?Üvey babam baskıcı biriydi.evlen de evlen diyordu.ben de cehalet mahalleden biriyle hemen evleniverdim.evlilik yurumedi.bes sene şiddet hakaret vs.
Sonra boşanma davasını açtım artık.bu kacinciydi.uvey babamın istemeyecegini bile bile geldim.cocuk var dört yaşında.ilk başta üvey babam kabul etti.sonra sorun çıkarıyor, üstüme yürümeleri, git evimden drmeler,hakaretler,ille ayri ev tutacaksın diyo.zor dayaniyorum kizlar.uvey babam bir kez de şiddet uyguladı bana.susuverdim.kocam bu kadar kötü
değildi dedim
Buradan gitmem gerek.cocuk anaokuluna gidiyo.haziranda biticek.ev kurmak temmuz gibi olacak.buradan kaçmak istiyorum.yeni iş gorudmelerim var.sonra da irtibatını kesecem.bundan sonra bu insanların anne baba demek istemiyorum ölüsüne de dirisine de gitmem.annemi de sildim.hic sesini cikarmiyo.bunsldim.nafaka vermiyo kocam.cok kısıtlı bir bütçe ile hayata atılacak korkuyorum zira üvey babayla daha uzun kalamicam.gitmem için herşeyi yapiyo.panik atak oldum.ruyalaruma giriyo.is yerinde çalışamıyorum.bu eve gelirken ayaklarım ela arka gidiyo.haftasonu dışarı cikiuorum yorgun olsam da sadece görmemek için.disarlarda ile yorgun yorgun dolaşıyorum.eskiden az da olsa kaytarirdim.simdi ise gitme saatimi.dort gözle bekliyorum.
Düşünmeye başladım acaba boşanmada.miydim.kocam bu kadar kötü değildi.o da beni sevmiyo.ama burada gördüğüm baskı çok kötü.yemek yiyemiyorum.gizlene gizlene yiyorum.
Kafam çok karisik.biliyorum ki bu evliliğin sonu.yok.anam babam da yok.napicam ben.
Bana diyi ki üvey babam hadi git dokaga.ben seni.sokaktan aldım diyo.artik günün.kaldirmiyo bu.laflari.bunu.nedrn yapiyo bilmiyorum. Kotu bişi de yapmadım.buraya geleli iki hafta henüz olmadi.bu davranışlara anlam vermiyorum.bekarken de kör besler gibi beslicek miyim seni diyodu
Aldıklarimı yemiyo.para teklif edemedim.kiziyo.her zaman kziiyo.c.tesi şampuanı kim aldı diye kızdı.sampuan aldım.senin malını almam diyo.hediylerimiz hepsini geri verdi.o sadece gitmemi istiyoEvin giderlerine yardımediyor musunuz ? Hani diyorya , besleyemem diye. Çok para harcamadan( birikim yapmanız lazım ) destek olun belki susar.
Ben öle dusunuyorum.annemi çok seviyorum ama bu süreçte ondan da nefret ettim.umarim iki ayda burada kafayı usutmem.panik ayağım artmaya basladiO ahlaksız üvey baba ve utanmaz annen elden ayaktan düşünce hemen seni arar merak etme. Hemen senin yanına kapak atmaya çalışırlar, bize bak diye. Evden gidin ve bir daha cenazelerine bile gitmeyin
Çocuğun okulu yarım gün düzeni var.ev kurmak ha deyince olmuyo
Benim için öldüler.buradan bir kurtulayım numaramı eegistiricemO ahlaksız üvey baba ve utanmaz annen elden ayaktan düşünce hemen seni arar merak etme. Hemen senin yanına kapak atmaya çalışırlar, bize bak diye. Evden gidin ve bir daha cenazelerine bile gitmeyin
Bı ara gittim otele ama orası da berbat bi yer.cikarken bana dedi ki ama sen benim elime duseceksin.yine buraya geleceksin.basima kaldın.Kim başkasına eziyet ediyorsa, inşallah en kısa zamanda o gider.Allah görüyor
Ben öle dusunuyorum.annemi çok seviyorum ama bu süreçte ondan da nefret ettim.umarim iki ayda burada kafayı usutmem.panik ayağım artmaya basladi
Annesi karşı çıksa nolcak ki ikisini birden atar sokağaAma suç senın annende canım. Benim evladımı istemiyorsan bende seni istemiyorum demesi lazımdı kocası olacak adama. Herkes yanlış evlilik yapıp boşanabilir yani , tutup da çocuğunu sokağa atmıyor kimse niye boşandın diye. Kesinlikle görüşme bir daha . Çok üzüldüm senin için. Maalesef erkeklerin şiddeti bitmiyor. Baba bitiyor koca başlıyor koca bitiyor üvey baba başlıyor.
keşeke evliliğine sıkı sıkı sarılsaydın...Üvey babam baskıcı biriydi.evlen de evlen diyordu.ben de cehalet mahalleden biriyle hemen evleniverdim.evlilik yurumedi.bes sene şiddet hakaret vs.
Sonra boşanma davasını açtım artık.bu kacinciydi.uvey babamın istemeyecegini bile bile geldim.cocuk var dört yaşında.ilk başta üvey babam kabul etti.sonra sorun çıkarıyor, üstüme yürümeleri, git evimden drmeler,hakaretler,ille ayri ev tutacaksın diyo.zor dayaniyorum kizlar.uvey babam bir kez de şiddet uyguladı bana.susuverdim.kocam bu kadar kötü
değildi dedim
Buradan gitmem gerek.cocuk anaokuluna gidiyo.haziranda biticek.ev kurmak temmuz gibi olacak.buradan kaçmak istiyorum.yeni iş gorudmelerim var.sonra da irtibatını kesecem.bundan sonra bu insanların anne baba demek istemiyorum ölüsüne de dirisine de gitmem.annemi de sildim.hic sesini cikarmiyo.bunsldim.nafaka vermiyo kocam.cok kısıtlı bir bütçe ile hayata atılacak korkuyorum zira üvey babayla daha uzun kalamicam.gitmem için herşeyi yapiyo.panik atak oldum.ruyalaruma giriyo.is yerinde çalışamıyorum.bu eve gelirken ayaklarım ela arka gidiyo.haftasonu dışarı cikiuorum yorgun olsam da sadece görmemek için.disarlarda ile yorgun yorgun dolaşıyorum.eskiden az da olsa kaytarirdim.simdi ise gitme saatimi.dort gözle bekliyorum.
Düşünmeye başladım acaba boşanmada.miydim.kocam bu kadar kötü değildi.o da beni sevmiyo.ama burada gördüğüm baskı çok kötü.yemek yiyemiyorum.gizlene gizlene yiyorum.
Kafam çok karisik.biliyorum ki bu evliliğin sonu.yok.anam babam da yok.napicam ben.
Bana diyi ki üvey babam hadi git dokaga.ben seni.sokaktan aldım diyo.artik günün.kaldirmiyo bu.laflari.bunu.nedrn yapiyo bilmiyorum. Kotu bişi de yapmadım.buraya geleli iki hafta henüz olmadi.bu davranışlara anlam vermiyorum.bekarken de kör besler gibi beslicek miyim seni diyodu
keşeke evliliğine sıkı sıkı sarılsaydın...
Orada kalmak zorunda değilsiniz ama bu tip olaylarla çok karsilasiyorlardir hiç değilse yol yordam gosterirler bir akıl verirlerİşim gücüm var.gidemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?