Yağmurdan kaçarken dokuya tutulmak

Kocam nafaka vermiyor diye çok yakınan oluyor burda eğer dini nikah kıydıysanız mehrinizi almıyor musunuz. O sizin güvenceniz
Devlet nafaka belirliyorda vermeyen yine vermiyor, sence mehiri verir mi onu vermeyen. Muge anli mi izliyorsunuz bu ara oradada bir mehir meselesi var :)

Devlet nafaka belirliyorda vermeyen yine vermiyor, sence mehiri verir mi onu vermeyen. Muge anli mi izliyorsunuz bu ara oradada bir mehir meselesi var :)
Evet nafaka vermeyenin mehir vermeyeceğini düşündümde yine de bi hatırlatmak istedim. Yok izlemiyorum:)

Üvey baba sozel şiddeti hep uyguluyo.esim aslında iyiydi.bazen çok zora düşünce bağırıyordu.uvey baba öle degil

Eşiniz nasıl iyi? Şiddet uyguladığını yazmışsınız.
Görece olarak.uvry babada hergun kavga var.biraz önce bayağı kavga ettik.sonra kendini acindirdi.benim dini görüşlerimden rahatsizmis.ve bazı iftiralar attı.allaha inanıyorsun yemin et diuorum.yemin edemedi.yine buraya geleceksin dedi.asla dedim.velayeti en kötü babasına bırakırım yine de gelmem buraya dedim

Annesi karşı çıksa nolcak ki ikisini birden atar sokağa
Ne mi olacak ? Annesi çocuğa bakacak , arkadasımız da çalışıp evi geçindirecek. Anne kız gül gibi geçinip gidecekler. İki kadın bir oldu mu her şeyin üstesinden gelirler ama yalnız ve çocuklu bir kadının tek başına yeni bir hayat kurması çok daha zor.

Bulunduğunuz şehirde rezidans tarzı evler yok mu pahalımı olur bilemedim.o tarz bi şey olsa direk kıyafetleri alıp çıkarsınız. Biz kv kalıyorduk aniden eşimin tayini çıkınca öyle bir yer bulduk 8-9ay öyle idare ettik biraz birikim yaptık öyle çıktık beyaz eşyası falan epeyi zorlu tabi.Allah yardımcınız olsun.Dilerim üvey babanız ettiğini bulur.
Gerçekten herkes maalesef annelik vasfını taşıyamıyor.Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…