- 20 Ocak 2015
- 9.613
- 14.052
- 448
- 41
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Devlet nafaka belirliyorda vermeyen yine vermiyor, sence mehiri verir mi onu vermeyen. Muge anli mi izliyorsunuz bu ara oradada bir mehir meselesi var :)Kocam nafaka vermiyor diye çok yakınan oluyor burda eğer dini nikah kıydıysanız mehrinizi almıyor musunuz. O sizin güvenceniz
Evet nafaka vermeyenin mehir vermeyeceğini düşündümde yine de bi hatırlatmak istedim. Yok izlemiyorum:)Devlet nafaka belirliyorda vermeyen yine vermiyor, sence mehiri verir mi onu vermeyen. Muge anli mi izliyorsunuz bu ara oradada bir mehir meselesi var :)
Üvey baba sozel şiddeti hep uyguluyo.esim aslında iyiydi.bazen çok zora düşünce bağırıyordu.uvey baba öle degilA Aci_kahve_aliyim , dişinizi sıkıp bir an önce ayrı eve çıkmaya çalışın. Eşinize dönmeyi düşünmeyin, çocuğunuzu üvey babanızdan farksız bir babayla yaşamaya mahkum etmeyin.
Dilerim en yakın zamanda düzeninizi kurup kurtulursunuz bu iki adamdan.
Mahkeme süresince çocuk için nafaka bağlanmıyor mu? Devlet bir şekilde tahsil etmiyor mu o parayı?
Üvey baba sozel şiddeti hep uyguluyo.esim aslında iyiydi.bazen çok zora düşünce bağırıyordu.uvey baba öle degil
Görece olarak.uvry babada hergun kavga var.biraz önce bayağı kavga ettik.sonra kendini acindirdi.benim dini görüşlerimden rahatsizmis.ve bazı iftiralar attı.allaha inanıyorsun yemin et diuorum.yemin edemedi.yine buraya geleceksin dedi.asla dedim.velayeti en kötü babasına bırakırım yine de gelmem buraya dedimEşiniz nasıl iyi? Şiddet uyguladığını yazmışsınız.
Ne mi olacak ? Annesi çocuğa bakacak , arkadasımız da çalışıp evi geçindirecek. Anne kız gül gibi geçinip gidecekler. İki kadın bir oldu mu her şeyin üstesinden gelirler ama yalnız ve çocuklu bir kadının tek başına yeni bir hayat kurması çok daha zor.Annesi karşı çıksa nolcak ki ikisini birden atar sokağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?