Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak

Burada nasıl olumlu bir yorum yapabiliriz ya da olumlu ne olabilir
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum
Adam engellenip kaldırıldığını falan görüyorsa demekki takip ediyor demekki önemsiyor ve takip ediyor ilişkileri sürer veya sürmez ama siz burda kendiniz açısından olumlu ne görüyorsunuz başlamamış olmamış sıfır bir durumdasınız ve o durumdan ne bekliyorsunuz

Böyle bir durumda kaldığımda 17-18 yaşlarındaydım. Tek fark çocukla ben dersanede tesadüfen tanışmıştık ve hoşlandım görüşmek istiyorum diye haber göndermişti. Meğer eski koz arkadaşı ayrılmakta direniyormuş da falan filan. Bastım tekmeyi çünkü bir türlü ayrılamadı nedense (!) ah ah bir çay içemeden bitti velhasıl :) isteyen bitirir, engellesin madem o kızı neden alıyor ki mesajları ???

İlişki konusunda biraz takıntılı davranıyorsun.
Eski ilişkinde de öyleydin şimdi de.
Yağmurdan kaçmışsın okey ama doluya tutulmadın, yani bilinçli bir insansan tutulmazsın. O çocuk kazanılması gereken bi sınav değil ve o kızla savaşmak zorunda değilsin. Ex sevgilisinin dengesiz tavırları karşısında hala iletişimi kesmeyip üstüne engelleniyorsa o çocuk sağlam bi duruş sergileyemeyen ve hala o kızın himayesinden çıkamamış biridir ve böylr biri seni ancak üzer. Ele bu şıkkı.

Bdv de çoğu konuyu unuturum , ama sizin muavin konunuzu iyi hatırlıyorum vay be sevgili oldunuz ayrıldınız zaman nasıl hızlı geçiyor..
Yeni ilişkinize gelince , 3 ay önce ayrılmış bence hem sizin hem onun bir süre kafa dinlemeniz gereken bir dönem..acele etmişsiniz

Kesinlikle öyleyim. İnan’ın sadece ilişki konusunda değil normal durumlarda da çok takıntılıyım. Kendime herşeyi zehir ediyorum resmen..

Ya kesinlikle..
Gerçekten buraya konu açmadan önce düşünüyorum acaba söylediğim cümleler nasıl farklı yöne çekilip yorum yapılacak diye. Onlara laf anlatmaya çalışırken daha çok yoruluyor insan.
Tabi ki olumsuz yorum olabilir fakat söyleyiş, ifade biçimi sert, acımasız olunca ben delleniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…