Yahşi Cazibe Atv

bugünkü bölümünü izledim yarım yamalak.. en baştaki rüya sahnesi neydi öyle. sevmiyorum bu diziyi yaa.:63:

dizinin müptelası değilim ama yinede arada yarımyamalak bakıyordum ve espiriler hoşuma gidiyordu.bugün yeni sezona girmişler ve birşey dikkatimi çekti;espiriler berbattı.acaba senoryayı yazan isimlermi değişti?eğer dizi tüm sezon böyle zorla espiri yapmaya çalışır şeklinde giderse izleyeni azalır.bu arada dizi bu senenin en iyi komedi dizisi seçildi,başrol oyuncularıda komedi dalında en iyi kadın ve erkek oyuncu...ama bence komedi dalında en iyi kadın oyuncu madurumda madurum diyen bayan(ismini bilmiyorum)seçilmeliydi.o olmasa dizi izlenmez bence.sırf başrolde öbür kız oynuyor diye ödül ona verildi ne saçma,bu duruma gıcık olmuştumda içimde kalmasın dedim.

Son düzenleme:
ben tekrarlarını bile kaç kez izliyordum.ne olmuş diziye böyle , bu sefer bakasım bile gelmedi. açtım ama yarım yamalak izledim. herhalde tatil mahmurluğundan çıkamadılar daha.hiç beğenmedim.umarım daha sonraki bölümlerde toparlarlar.

Ben de hiç edkisi gibi tat almadım diziden,espriler hep bel altına indirgenmiş ve hiç de komik olmamış,:20:

Bir de artık sıktı yani senaryoyu ilerletmek için resmen zorluyolar,geçen sezon bitirmelilerdi,

Komedi olarak Leyla ile Mecnunu tek geçerim artık,onu izleyince bu gerçekten çok basit kalıyo...
:19:

ya su garibanlari bi öpüstürseler. hep ayni hep ayni. yada aralrinda bi romantik bisey gecse. gina geldi artik. boyna kapi zili. ezberledik artik kabak tadi verdi. bi gelismeler olsa artik

geçen sezon cumartesi akşamlarını sabırsızlıkla bekler büyük keyifle izlerdim diziyi.bu sezon eski tadı vermedi bana nedense.bende artık bir çok insan gibi kemal ve cazibe arasında duygusal bişeylerin olmasını istiyorum bekliyorum fakat diziyi uzatmak için daha çok beklerim gibi geliyor:68:

ben diziyi barış, ziverbey,erdo ve simge için izliyorum, onlar kurtarıyor diziyi, cazibe 45 yaşında kadın gibi duruyor hal ve hareketleriyle, kemal desen adi herifin tekini oynuyor, hem cazibeyi seviyor hem simgeden vazgeçemiyor, zaten onlar dizide başrol değil figüran gibi ilgi görüyor bence... ama eski tadını bulamadım bende bu sezon:31:

ben diziyi barış, ziverbey,erdo ve simge için izliyorum, onlar kurtarıyor diziyi, cazibe 45 yaşında kadın gibi duruyor hal ve hareketleriyle, kemal desen adi herifin tekini oynuyor, hem cazibeyi seviyor hem simgeden vazgeçemiyor, zaten onlar dizide başrol değil figüran gibi ilgi görüyor bence... ama eski tadını bulamadım bende bu sezon:31:

evet cnm.peker pekmezler çıkınca tadı kalmadı dizinin

dizinin dün akşamki bölümünde simgenin kıyafeti neydi öyle ya:53:
10 dakika falan baktım ama acayipti yani
balkonlar tamamen sıkıştırılmıştı elbiseye valla:52:

Son düzenleme:
Ben de diyordum bu sezon bir ben mi beğenmedim diziyi meğerse herkes aynıymış. Geçen sezon zevkle izlerdim fakat artık çok sıkıcı buluyorum onun yerine cumartesi günleri Bizim yenge daha eğelenceli. :64:

diziyi geçen sezon severek izledim ama artık bu sezon iyice sıktı artık o yüzden bizim yengeyi izliyorum.

bende bu sezon izlemeyi bıraktım çok sıkmıştı şöyle bir bakayım dedim de kemalin boyu kadar kızı varmış. Hani kemal kısırdı tedaviye ihtiyacı vardı nereden çıktı bu çocuk? böyle senaryo kendi içinde çelişiyor ya yanii ne diyim bilemiyorum kendi yazdıkları diziyi takip etmiyor mu bu senaristler anlamadım ki

dizi güzel komik güldürüyor ne yalan söliyim. ama bu bizimkileri kavusturmamak icin baska baska konulara giriyorlarya o bozuyor yahu. simdide simge evlerine tasindi. vede ne alakaysa kemalde onun cektigi yere gidiyor her istedigini yapiyor. gitmis onla ayni odada kaliyor. ne yani esirimisin. en fazla isinden olursun. o boyundurluk cok sacma geliyor artik. üstelik cazibede buna tamamen karsi cikmiyor.simge istedigi gibi at oynatiyor.

Back
X