- 26 Ağustos 2015
- 320
- 58
- 28
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Sizden sonra kimin idare edeceği patronun sorunu
Atanma şansınız var mı?GerGerçek öyle ve bana diyorki ben seni okutacagim tüm masrafın bende seni evlendirecegim de yani tek istediği gitmemem ve her sey bana yıkıldı her şey aklınıza gelebilecek her şey. Gerçekten oturup ağlamak istiyorum
GerGerçek öyle ve bana diyorki ben seni okutacagim tüm masrafın bende seni evlendirecegim de yani tek istediği gitmemem ve her sey bana yıkıldı her şey aklınıza gelebilecek her şey. Gerçekten oturup ağlamak istiyorum
Ne derse desin söylesin geç git..
Benim üniversiteden sonra ilk girdiğim firmadaki patronum da benimle ilgili planlarını anlatırdı. Tecrübesizsin ya bir nevi yatırım yapıyor işte. Joker eleman ol diye uğraşıyorlar..
Ama ne oldu? Bir lafla işten çıktım üstüne 4 firma değiştirdim. Şimdiki firmada 8.yılım :)
İnşallah atanırsın. Senden sonra ne olacağını onlar düşünsün senin problemin değil.. Tecrübe kazanıyorsun işte..
ayda 15 gün mü çalışıyosunuz
87yle düşük ama belki atanrsnz . cok cok abartmssınz memnun değilseniz çıkarsınız ne yani yüzün gülmeyecek birşey yok sanki.
Yeni mezun musun?. Özel sağlık sektörü bunları düşünmeyecek kadar yıpratıcı bence. Sende cok düşünme sana zarar.İşlerine gelmesin bi onlar seni hiç düşünmezTam olarak anlayamadimanl dediğinizi ama korkum şu ki inanılmaz guveniyorlar yarın çıkıp gitsem yeni gelen hemşire bile olsa ona işi öğretecek kimse yok ne yapacaklar oradakiler diye düşünüyorum bende
Ya sizin gibi meslektaşlarıma hem kızıyorum hem üzülüyorum bir hemşirelik maaşının bu denli az olması bu maaşı kabul eden bizlerin suçu ben de hemşireyim sizin çalışma şartlarınızı kabul etmedim daha rahat bir işim var ve sizin aldığınız maaş da maaş değil yıllardır 24 tuttum son 5 aydır tutmuyorum tüm vücut dengem yerine geldi bozuk olan kan fonksiyonlarım düzeldi çünkü gece uykusu alıyorum. İlerisi için vaad veren bu kurumu bırakın mesleğinizz için iyileştirme yapın lütfen! Kendiniz için
Yeni mezun musun?. Özel sağlık sektörü bunları düşünmeyecek kadar yıpratıcı bence. Sende cok düşünme sana zarar.İşlerine gelmesin bi onlar seni hiç düşünmez
Ankara'da oturuyorum ben ne yazikki bir yılda ancak burayı buldumYaşadığınız yer neresi iş bulmak için birçok siteler var bende hele istanbul’da bu çalışma temposuna çok rahat iş bulablirsiniz.
Oda onların dertleri boşverinnnTam olarak anlayamadimanl dediğinizi ama korkum şu ki inanılmaz guveniyorlar yarın çıkıp gitsem yeni gelen hemşire bile olsa ona işi öğretecek kimse yok ne yapacaklar oradakiler diye düşünüyorum bende
Tam olarak anlayamadimanl dediğinizi ama korkum şu ki inanılmaz guveniyorlar yarın çıkıp gitsem yeni gelen hemşire bile olsa ona işi öğretecek kimse yok ne yapacaklar oradakiler diye düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?