- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
cok sacmaymis cidden sen vicdanini degil mantigini dinlemelisin kendini bukadar sıkıntıya sokma kendiniAynen öyle o bahsettiğim işten çıkan hemşireyi bir kalemde silip attılar beni yerine koymaya çalışıyorlar baksaniza.
Esimin patronuda bu vaatlerle esimi 11 yil calistirmis sevgiliyken bi baktim sigortasi yok hemen cikarttirdim isten.11 sene cop olduGerGerçek öyle ve bana diyorki ben seni okutacagim tüm masrafın bende seni evlendirecegim de yani tek istediği gitmemem ve her sey bana yıkıldı her şey aklınıza gelebilecek her şey. Gerçekten oturup ağlamak istiyorum
Tamam insallah bir yer bulursam çıkacağım haklisinizben hastaları dusunuyorumama beni kimse dusunmiuorcok sacmaymis cidden sen vicdanini degil mantigini dinlemelisin kendini bukadar sıkıntıya sokma kendini
Bir yer bulayım da daha iyi cikayim insallah Rabbim yardım etsin ben bu kafayla daha burnum çok surterYanlış anlama da sana ne? Patron düşünsün. Tüm işi sana kitleyip üç beş kişilik iş yaptırıp da 1700 tl veren kendisi. Az yesin de kendine uşak tutsun, tövbe yarabbim. Bence yeni iş bakmalısın, kurtuldun kurtuldun. Yoksa sen bu vicdanla atansan da gitmezsin.
Allah Allah oysa çok özel var Ankarada diye biliyorum ben tabi iş olanaklarını bilmiyorum sitelerde rastlıyodum ama. İstanbulda yada iş olanağı olan biyerde çalışmayı düşünmüyor musunuz lojman oluyor çoğu hastanenin
Kurumsal şirketlerde herkesin bir yedeği vardır. Tüm bilginin bir kişide toplanması zaten mantık dışı. Allah gecinden versin de, ölseniz ne olacak? Ayrıca maaşınıza bu kadar işin yarısı bile yapılamaz, çok çok az.
Birini yetiştirin kendiniz gibi, olsun bitsin.
Sen de asiri sahiplenmissin, empatide tavana carpmissin. Bu kadar saf olmayin. Adama sizi sokakta bulup bu yaslara getirmedi, boyle buyuk bir minnet borcunuz yok. 24 saat uyumayan bir insan ertesi gun pert olur zaten. Bu isle sosyal hayatiniz sifirlanacak. Bir de izinli gunumde cagirabilirler diyorsun. Oldu babam...pffTam olarak anlayamadimanl dediğinizi ama korkum şu ki inanılmaz guveniyorlar yarın çıkıp gitsem yeni gelen hemşire bile olsa ona işi öğretecek kimse yok ne yapacaklar oradakiler diye düşünüyorum bende
Daha ortaöğretim mezunusun kendini okumaya ver öncelik iş olmasın güzel bir üni bölümü kazan yeri gelir hem okur hem çalışırsın yaşın genç bilgiler de taze kendini düşün önce boşver başkalarını milletin hayali için çalışma kendi hayalini gerçekleştir önce
Sen de asiri sahiplenmissin, empatide tavana carpmissin. Bu kadar saf olmayin. Adama sizi sokakta bulup bu yaslara getirmedi, boyle buyuk bir minnet borcunuz yok. 24 saat uyumayan bir insan ertesi gun pert olur zaten. Bu isle sosyal hayatiniz sifirlanacak. Bir de izinli gunumde cagirabilirler diyorsun. Oldu babam...pff
Elbette daha iyi bir sartlarda is bulursaniz cikin. Onlar sizi bu kadar dusunuyor mu? Hem de alti ustu bakim evi. Uzay ussu degilki. Elbette yerineze gelecek olan da yapilacaklari ogrenebilir.
Cok kucuk ve cok iyi niyetlisin, ama dikkat et. Bunu farkedip cok somuren cikan.beni sokaktan almış gibi davranıyorum harbiden ne safim
bu onlarin sorunu senin degil ki! Uzulme bosver onlar seni yerine dusunup cozum bulmali. Atanman gelince tabi ki cek git.Tam olarak anlayamadimanl dediğinizi ama korkum şu ki inanılmaz guveniyorlar yarın çıkıp gitsem yeni gelen hemşire bile olsa ona işi öğretecek kimse yok ne yapacaklar oradakiler diye düşünüyorum bende
Oldu da atamam çıkarsa güvenlik soruşturması için birkaç ay bekliyorsun zimmete düşmek içinbu onlarin sorunu senin degil ki! Uzulme bosver onlar seni yerine dusunup cozum bulmali. Atanman gelince tabi ki cek git.
1700 cok dusuk bir maas ayrica yaptigin is icin. En kotu ataman gelince soylersin 15 gun falan icinde birisini egitirsin. Hic bilmiyorum ataman gelince hemen birakman mi lazim yoksa biraz bekliyor musun ?
Evet ancak şu anda çıkacak bile olsam yapacak işim yok bari önüme iyi bir fırsat gelsin de öyle çıkayım ne yapayım şaka gibi ağlanacak halime gülüyorum.
İyi iş çıktı mı kimsenin gözünün yaşına bakmayın her işi yaparsınız bir yaştan sonra köreltir orası sizi onlar sizin gözünüzün yaşına bakmazArkadaşlar bir günde güzel konu acsam zaten sasarim..
İş iş diye kendimi yirtiyordum belki hatırlarsınız marketlere bile başvurdum sanayiye gittim başvurdum.
Aslında 87 puanla 1 buçuk senedir atama bekleyen bir hemsireyim.
Allah nasip etti bir huzurevinde hemşire olarak iş buldum çalışma saatleri 24 24 yani 24 saat calsiiuorsun 24 saat izinlisim neyse eyvallah dedim 6 aydır calisiyorum.
1700 alıyorum, çok iyi bir calisanim. Kendimde farkındayım onlarda farkındalar ve gitmemem için bana böyle zam yaptılar yani maaş maaş değil biliyorum ama 1500 du 1700 oldu neyse.
Çalışanları seviyorum hiçbir problem yok hepsi iyi hos.
Yalnız patron huzurevinde yaşıyor.. ahlaki açıdan bir sıkıntım yok ama aile gibiler personeller ile..
Birbirlerine çok guveniyorlar ve patron personellerinin çıkıp gitmeyecegine adı gibi emin.. benimde orada kalıcı aileden biri olmamı istiyor.
Atama bekledigimi tabiki söylemedim.
Burada çalışan bir personel vardı hemşire her işi ona yikmislar oraya alınan çöp posetinden tutunda ilaçlardan ailelerden hasta hastaneye gitse o hemşire gidiyor sürekli orda kalıyor idareden sorumlu bilgisayardan sorumlu.
Bu hemşire bizi yerine buldu (benle beraber bir kız daha girmişti ikimizde kaldık ) baktı biz gitmiyoruz fırsat bu fırsat dedi ve istifa etti. Tüm işler bana kaldı 1 hafta da bana her şeyi öğretmeye çalışıyor ve her şeyden sorumlu oldum her an arayabilirler çağırabilirler, bir de utanmadan her şeyi öğren sonra tek tek soracağım diyorlar ben bu iş yerinden çıksam gitsem burayı kim idare edecek kimse yok benden başka ? Yani gerçekten bu yasadigim hayat nasıl hayat hiç mi yüzü gülmez bir insanın
87 puanla nasıl atanamdınız ön lisans mısınız ya da lise çıkışlı ?Arkadaşlar bir günde güzel konu acsam zaten sasarim..
İş iş diye kendimi yirtiyordum belki hatırlarsınız marketlere bile başvurdum sanayiye gittim başvurdum.
Aslında 87 puanla 1 buçuk senedir atama bekleyen bir hemsireyim.
Allah nasip etti bir huzurevinde hemşire olarak iş buldum çalışma saatleri 24 24 yani 24 saat calsiiuorsun 24 saat izinlisim neyse eyvallah dedim 6 aydır calisiyorum.
1700 alıyorum, çok iyi bir calisanim. Kendimde farkındayım onlarda farkındalar ve gitmemem için bana böyle zam yaptılar yani maaş maaş değil biliyorum ama 1500 du 1700 oldu neyse.
Çalışanları seviyorum hiçbir problem yok hepsi iyi hos.
Yalnız patron huzurevinde yaşıyor.. ahlaki açıdan bir sıkıntım yok ama aile gibiler personeller ile..
Birbirlerine çok guveniyorlar ve patron personellerinin çıkıp gitmeyecegine adı gibi emin.. benimde orada kalıcı aileden biri olmamı istiyor.
Atama bekledigimi tabiki söylemedim.
Burada çalışan bir personel vardı hemşire her işi ona yikmislar oraya alınan çöp posetinden tutunda ilaçlardan ailelerden hasta hastaneye gitse o hemşire gidiyor sürekli orda kalıyor idareden sorumlu bilgisayardan sorumlu.
Bu hemşire bizi yerine buldu (benle beraber bir kız daha girmişti ikimizde kaldık ) baktı biz gitmiyoruz fırsat bu fırsat dedi ve istifa etti. Tüm işler bana kaldı 1 hafta da bana her şeyi öğretmeye çalışıyor ve her şeyden sorumlu oldum her an arayabilirler çağırabilirler, bir de utanmadan her şeyi öğren sonra tek tek soracağım diyorlar ben bu iş yerinden çıksam gitsem burayı kim idare edecek kimse yok benden başka ? Yani gerçekten bu yasadigim hayat nasıl hayat hiç mi yüzü gülmez bir insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?