Yakaladım ve Boşanıyorum.

Sorunlu bir konu tabii..

Ama şunu da sormak istiyorum, hanginiz bakir bir erkekle evlendi?

sorun bekaret değil ki.
sorun sizinle evliyken bir başkasına dokunmuş, onunla sevişmiş belki sizinleyken bile onu hayal etmiş olması.

düşünmek istemiyorum.

Dogru, siz sadece simdi size ilgi veriyor diye sevincten zipladiginizi düsünmek istiyorsunuz. Ki düsünün, eger siz esinizi yakalamasaydiniz, esiniz halen devam edecekti sizi aldatma ile.
Siz esinizi 1 bucuk sene boyunca aldatmis olsaydiniz, esiniz ne yapardi? Sizi af edermiydi?

Ayrica siz durmadan büyüklerden konusuyorsunuz, siz kendi hayatinizi her zaman büyülere göremi sekillerndiriyorsunuz?

çok zor durum erkekler ve şeyleri sanki bizim yok şeyimizde neyse bence sindirmeniz çok zor işe girin evliyken yavaş yavaş para biriktirin ayrılabilirsiniz kendi ayaklarınız üzerinde durun babanız ne diyecek baya zor durum ama ben olsam boşanırdım sanırım

Sızın de basınıza gelmıs sızın cocugunuz varmıs bır sekılde kalmak zorundaydınız.

Bılıp bılmeden konusmayın basıma gelmedıgını ne bılıyorsunuz ? Benım ne yasadıgımı buradakı bazı kadınlar az cok bilir. Bunun yanında En sevdıgım ınsanın basına geldi benım yanımda ustelık sız neyden bahsedıyorsunuz ?

Bır ınsanın hatasını soyleyınce bu buyuk konusmak mı oldu hayır. Bu dırekt kacıs yolu kendını kandırmaktır ister kusura bakarsınız ıster bakmazsınız. O sizin esinizmiş kaldı kı yakalandıktan sonra takıbe alacagınızı esınız de bılıyordur bırakın Allah askına.

Cocugu yok sırf baba evınde rahat olamıyor dıye kolayı secmektır bu cocukta yoksa benım tek dusundugum sey budur. Yapıcı ne zaman olunur cocugu varsa bırseyler duzeltılır bu sebeple olur , cunku arada cocuklar vardır. Bızım toplumumuz namusu bacak arasında arar her ayıbı cınsellıkte bulur fakat konu bırıyle bırlıkteyken aldatmaya gelınce yapıcı olun olur. (!) Bu da toplumumuzun cok buyuk bır ıronisi.

Ben bunu aldatılmanın acısını bılerek yazdım. Ben yapabılıyorsam delı gıbı severken o da yapabılırdı ama o kolayı sectı başka hıcbır acıklaması yok. Herneyse sonuc olarak netıcelerıne katlanacakta kendısıdır ne ben ne de buradakı dıger kk uyelerı bundan etkılenmıyecek ne yapıyorsak ıyılıgı ıcın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…