Yakaladım ve Boşanıyorum.

Boşversene be canım ne pişmanı Allah aşkına erkek milleti değilmi yakalanana kadar karda yürür izini belli etmez
sonra pişmanım...

helal olsun sana işte insan yokluğu çeker hakaret çeker siniri stresi çeker bir yer kadarda

bu ihanet denen ş.sizlik sindirilimiyor...

Son düzenleme:
inanın çok şaşırdım konunuzu yeni okudum ne güzel affetmemiş gururlu kadınmış boşanmayı seçmiş dedim ama boşanmamışsınız.

tabi bazı şeyler yaşanmadan bilinmez Allah yaşatmasın tabi nasıl aynı evde yaşamaya katlanıyorsunuz böyle bir insanla?

çalışmıyor olsaydınız anlardım ama çalışıyormuşsunuz aileniz bu yaştan sonra size karışamaz ki kendi başınıza yaşayabilirdiniz.

tahminimce daha gençsiniz de karşınıza belki daha doğru dürüst bir kişi çıkardı.

böyle birinden çocuğunuz olsun ister misiniz?

asla sizi kınamıyorum yanlış anlamayın hiçbir şey yaşanmadan bilinmez ama kararınızdan dönmenize şaşırdım.

aldatmak biraz karakter meselesi.

hayırlısı olsun.

Bence devam edecekseniz de önümüzdeki 5 sene sakın ama sakın çocuk yapmayın. Raylar anca öyle oturur. Sonuçta ömür geçireceğiniz kişi 3 ay doğru durdu diye oldu tamam demeyin. Siz onunla ay değil 30 yıl geçireceksiniz, en önemlisi çocuklarınıza baba olacak. Aman dikkat.

Zayıf kadınlardan nefret ederım. midesi geniş kadınlardanda böyle gerceklerı gormeyıp kendını hayal dunyasında yasatan kadınlardan da.

Sen sımdı o kocanın sana sadık kalacagını mı dusunuyorsun ? Bırkac ay sana kul köle olmus gorunumu verecek sadece baska hıcbısey değil. Senelerdır senı aldatan erkek yakalanınca mı senı gercekten sevıp deger verecek ? Bazı kadınlar sunu unutuyor SEVEN ERKEK AL-DAT-MAZ . Bunu sevmeyen erkek yapar cunku demekkı sız onun kalbını ve aklını yeterınce dolduramamıssınız ki baska bır kadına gıdıyor. Cocugunuz olsa neyse dıyecegım bırde cocugunuz da yok yahu neyın pesındesınız ustunuze kuma getırmesının mı ? Kusura bakmayında sadece ve sadece hayal dunyasında yasıyorsunuz. Başka da dıyecegım yok.

kadınlar erkekleri pişman görmek ister ''sensiz yaşamam''duymak ister bak bayrağı indir sonra ne olacak göreceksın
daha 2 sene geçmedi evleneli daha '' bal aylarında'' bunu yapan 7-10-15 sene sonra ne yapacağı düşünemiyorum
kolay yolu seçtin hemde çöcuk yok derdin yok ...
babanın evinde rahat yaşamayacaksın diye bu yolu seçtin ... Allah korusun 2-3 sene sonra kucağında 1 çöcukla aynı duruma gelirsen neler olacak ?

ilk sayfalarınızı okurken işte görmek istediğim kadın figürü demiştim ama malesef

daha sonra gördüm ki aslında o kadın affetmeye dünden razı olan bir kadın
babamın evinden daha rahat demişsiniz aldatıldığınız ev nasıl rahat ki biri bana anlatsın
seni seven adam nişanlılık döneminde başlamaz aldatma maceralarına
şimdilik kocanız tabiki size şirinlikler yapacak el mahkum canım,bunu eşinin değişimi olarak görme senin gözünü boyama olarak gör bence
kadınlar nasıl saf oluyor kocaya hemen inanıyor ve erkekler nasıl bu kadar kurnaz oluyor anlamıyorum

mümkünse çocuk yapmayın bari yavrucak ortada rezil olmasın.aslında söylenecek çok sey var ama bu kadarını yazayım gerisi kötü olabilir

Bütün yorumları okudum, konuyu baştan okuduğumda sizin adınıza hem çok sevinmiş, hemde size gıpta etmiştim, ben neden yapamadım diye ama sonunda gördüm ki affetmeyi seçmişsiniz yani en zorunu, yaşadıklarınızı neredeyse bire bir yaşadım sizden tek farkım benim 2 tane çocuğumun olmasıydı, yalnız şunu üzülerek söylemeliyim ki bir insan bir kere yaparsa gene yapar, yapmasada siz unutamazsınız. benim olayları öğrenmemin üzerinden tam 10 ay geçti öyle bir geçtiki yaşadıklarımı hatırlamadığım bir günüm dahi olmadı, yardım aldım vs. gene olmadı, tabi bunda benim eşimin çok sevgili ve namuslu ailesinin katkısı yadsınamaz, neredeyse yuvamı yıkmaya zemin hazırlayan kadına bir madalya takmadıkları kaldı, bense boşanmadığım için neredeyse suçlu oldum. Bedduada ettim, o kızın kocasınıda aradım ama içimdeki yangın asla sönmedi, inan bu şartlarda kalmaktansa, gitmek daha kolay geliyor, tabi insanın arkasında ailesi olmayınca kendisini güçsüz hissediyor, işte yaşadıklarımı düşününce keşke bitirseydiniz dedim ama genede kararda hayatta senin, umarım asla pişman olmazsınız, çünkü ben çok pişmanım.

hiç bir erkek aldatmaz ...tabi yakalanana kadar
yakalansada ilk tır... pişmandır .... eşeğim ben der bidaha olmaz der... taki siz uyuyanakadar
kadınların çıkarı olmasa ( ben naparım ? ) boşanır
çöcuk bahane dul kalanlar ne yapıyorlar ? mecbur hayatta meydan okuyorlar ama aldatmış kadınlar mecbur değiler ya ,seçenek var ya ...ha bide giden erkekler var ...tabi o kadınlar da başka seçenekleri yoktur giden gitmiştır

Yani suç esinin degil, suç maharada, kurtlarin. Gerçekten gözlerinizi açin. Esiniz sizi nisanlik döneminde (ve kim bilir daha öncesinden bile) sizi aldatiyor. Ve emin olunki, siz esiniz yakalamasaydiniz, esiniz devam ederdi.

Simdi tabiki esiniz sizin agziniza bakacak, tartismalarda bisey demiyecek, nede olsa evde rahat. Evde onun yemeklerini yapan, kiyafetlerini yikiyan bir kadin var. Diger taraftanda öbür kadin ile heycan yasiyabiliyor.

Hani deseniz esiniz sadece bir gece o kadin ile beraber oldu, ve sarhostu felan ve esin çok pisman (ki yine af edilmiyecek durum) o zaman biraz anlardim fakat esiniz bunu 1 BUCUK SENEDIR yapiyor,yani bilerek yapti. Bir bucuk sene size hep yalan söylemis gidecegi yerler üzerinde, baska bir kadini öpmus, koklamis, beraber olmus.

Eger tek basina yasiyabiliyorsaniz, kesinlikle yapin. Aileniz bir kaç ay kizar size ama onlarda zaman ile duruma alisir kabullenirler.

Vallahi aklım almıyor. Bizde çocuk var; dayak ,aldatma falan da yok (adam babalığı kaldıramadığı için çıldırdı, unutulamayacak şeyler yaptı, o sebepten ayrıldım). Evi kadın halimle ben terk ettim, kendime yeni ev açtım, borcum gırtlağa kadar... Ama ASLA o eve dönmeyi düşünmedim. Sırf baba evi rahat değil diye çalışan ve üstelik çocuksuz bir kadının kendini kusura bakmayın ama yıllarca enayi yerine koymuş bir adamın dizinin dibinde oturmaya devam etmesi bende dehşet uyandırıyor. Konu sahibi adamın yemeğini, temizliğini, ütüsünü vs. yaparken kullanıldığı hissine kapılmıyor mu acaba?

İş daha evlenmeden başlamış bırak 10-15 yıl evlilikten sonra olmasını bu tip adamlar uslanmaz doğuştan karaktersiz çünkü bell ki.ne yaparsanız yapın ama böyle bir adamı baba yapmayın ona layık değil çünkü.

İdeal..
Affetmek büyüklüktür..
Sen kocanı affetmedin kendi erdemini gösterdin..
Umarım bir daha yaşanmaz böyle bir olay yaşansa da kaybeden sen olmayacaksın emin ol..
Rabbim bundan sonrası için sana hatasını anlayan bir eş ve mutlu bir hayat nasip etsin..

büyük konuşmayın birgün sizinde başınıza gelebilir biraz yapıcı olun lütfen sizin yazdıgınız kelimeler bu arkadaşa ne kadar acı veriyordur düşünebiliyormusun hayır çünkü sen bu duruma düşmedin degilmi
benimde başıma geldi 2 çocugum için binbir zorlukla evime geri döndüm en ufak bir hatasını arıyordum
ama o ne yaptı 3 sene oldu bana o fırsatı asla vermedi tekrarlamadı takip bile ettim düşünün neler neler yaptım hayır gerçekten yakalayamadım pes ettim hiçbirşeyini saklamayan herşeyinben sormadan hesabını veren birisi oldu çıktı unuttum mu derseniz hayır ama eskisi kadrada hatırlamıyorum

Buraya yazanlar bol keseden atıyor işte. Affeden kadın ne hissetmiş, hangi duygularla adama yeniden kollarını acmış, onu affetmek icin kendi icinde hangi sebebi varmış hicbir fikirleri yok.

Yine kk da bir arkadaş "hiç kimse sınanmadığı günahın masumu değildir" demişti. Çok doğru.

Aldatılmanın acısını bilen yazsın, affetmenin ağırlığını bilen anlatsın. Hicbir fikri olmayan, gurursuzlukla suclamasın kimseyi.

Bir arkadaşımın bana yorumu beni çok etkilemişti, zamanında babası da böyle hatalar yapmış, bizzat bununla mücadele etmiş biri olarak. Değişmese benim babam değişmezdi demişti ve sen hadi bunu bıraktın daha çok sapıtacak bir insanı zinadan günahtan kurtardın niye böyle bakmıyorsun demişti.

Hz Vahşi geldi aklıma bilir misiniz, Hz Hamza'yı öldüren vahşi ne kötülükle yaptı bunu, peki ya sonrası? dönmedi mi dinine af dilemedi mi? ya Peygamber efendimiz bağışlamadı mı? Haşa peygamberden mi üstünüm?

Ben sünnete göre yaşayan bir insanım, dinim nasıl emrediyorsa, sünnet doğrultusunda hareket ediyorum.

Peki boşandım diyelim, benim dulken şaşırmayacağım ne malum? Kendimi de dizginlemem lazım, ben çok düşündüm arkadaşlar. Bir daha olursa biliyor ki giderim.

Midem kaldırıyor mu yok, biz hala her gün bununla mücadele ediyoruz, daha dün yine tartıştık, artık beni ezmekten kurtul dedi.

Psikolog, bu tür olaylarda kadınların % 90 ının devam ettiğini ama başka nedenlerden dolayı boşandığını dedi, karşımda doğru olmak isteyen biri var, düzgün yaşamaya gayret gösteren, ben buna sabretmekle sevap mı işlerim yoksa onu bırakıp pislik batağına kendimi mi düşüneyim.

Ben sadece kendimi düşünmüyorum, benim etrafımda bir kişi bile ayrıl demedi, herkes onun pişmanlığını gördü, beni de tanıyorlar, çok istişare yaptım. Yaşamak ile yazmak arasında fark oluyor maalesef.

Kimse benim başıma gelmez demesin, inanın herkesin başına gelir, bende bu olay olmadan önce yakaladığımda kesin bitirirdim diyordum ama öyle olmuyormuş maalesef.

Türkiyede boşanma sebeplerinin arasında cok az "aldatma" olduğunu biliyor muydunuz? İnsanların evliliklerinin bitmesi icin coğu zaman gecerli bir sebep olmuyor bu durum.

Ama sunu kabul ediyorum "aldatma eylemi" yuvayı yıkmıyorsa da kadını yıkıyor. Bir daha hicbir sey eskisi gibi olmuyor.

Bazı yorumlar cidden çok ağır olmuş

Fikir beyan edilebilir ama onun bile bi dozajı olmalı
Hakarete varan şeyler yazılmamalı

Herkes kendi tercihini kendisi yapar
Biz sadece fikrimizi söyler çıkarız
Bunu yapan şöyledir, böyledir demek çok gereksiz
Kimse karar mercii değil neticede..

Bence de affedilmemeli, bi kere olan bişey değil balık baştan kokmuş
Ama son karar tabi ki olayı yaşanındır, en iyi o bilir yaşadıklarını ve duygularını

Kesinlikle, Eşim bana eskiden bazı şeyler için gayretin vardı, yapmaya çalışırdın diyor cevabım ise; aklıma kötü şeyler geliyor yapamıyorum diyorum

Yıkım yaşadık, erkeğe göre elimin kiri yaptım bitti gözü ile bakılsa da acısı şimdi çıkıyor, ömür boyu sürecek kırgınlık...

Aslında sorun ne idi; bekarlık alışkanlıkları... yaşı 30 u geçmiş erkeklerde evlendiklerinde genelde aynı şeyi duyuyorum ya dışarıda ki kadına alışmış oluyorlar, ya da kendini tatmin etmeye ve bu alışkanlıklarını evlenince bitiremiyorlar, tahminimce bu da böyle bir şeydi.

Eğer icinde varsa inan bana 30u da bir 20side. 20sinde tanıdığın içimde kaldı diye yapıyor 30undan sonra evlendiğin alışkanlıklarından vazgecemiyor :)

Neresinden tutsan elinde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…