Ailenizin yanında rahat değilmişsiniz ya çocukla daha zor olur diye düşündüm. Hayırlısı olsun sizin için.Bende öyle diyorumda 31 yaşındayım... çocuk olması benim boşanamayacağım anlamına gelmez!
Ay ne utanmaz ya!!!!Bir de görseniz, bu adam karısına deli gibi aşık falan sanarsınız :) yolda elimi öpmeler, evde desen sarılmalar evlendiğimizden beri böyleydik.
Geçen konuşmamızda, korkuyorum ya ileride hamile kalırsam cinsel olarak uzak kalacağız vs.. dediğimde o da bana bir erkek cinsel ihtiyacı için aldatmaz, heyecan için aldatır dedi.
Çalışıyorum, kendi ayaklarımın üstünde durabilirim ama ailem yalnız yaşamama izin vermez, ama çok sorunlu bir aile inanın onlarla yaşayamam bende. Şimdi evliliğimi düzeltme çabasındayım.
Bir arkadaşımın bana yorumu beni çok etkilemişti, zamanında babası da böyle hatalar yapmış, bizzat bununla mücadele etmiş biri olarak. Değişmese benim babam değişmezdi demişti ve sen hadi bunu bıraktın daha çok sapıtacak bir insanı zinadan günahtan kurtardın niye böyle bakmıyorsun demişti.
Hz Vahşi geldi aklıma bilir misiniz, Hz Hamza'yı öldüren vahşi ne kötülükle yaptı bunu, peki ya sonrası? dönmedi mi dinine af dilemedi mi? ya Peygamber efendimiz bağışlamadı mı? Haşa peygamberden mi üstünüm?
Ben sünnete göre yaşayan bir insanım, dinim nasıl emrediyorsa, sünnet doğrultusunda hareket ediyorum.
Peki boşandım diyelim, benim dulken şaşırmayacağım ne malum? Kendimi de dizginlemem lazım, ben çok düşündüm arkadaşlar. Bir daha olursa biliyor ki giderim.
Midem kaldırıyor mu yok, biz hala her gün bununla mücadele ediyoruz, daha dün yine tartıştık, artık beni ezmekten kurtul dedi.
Psikolog, bu tür olaylarda kadınların % 90 ının devam ettiğini ama başka nedenlerden dolayı boşandığını dedi, karşımda doğru olmak isteyen biri var, düzgün yaşamaya gayret gösteren, ben buna sabretmekle sevap mı işlerim yoksa onu bırakıp pislik batağına kendimi mi düşüneyim.
Ben sadece kendimi düşünmüyorum, benim etrafımda bir kişi bile ayrıl demedi, herkes onun pişmanlığını gördü, beni de tanıyorlar, çok istişare yaptım. Yaşamak ile yazmak arasında fark oluyor maalesef.
Kimse benim başıma gelmez demesin, inanın herkesin başına gelir, bende bu olay olmadan önce yakaladığımda kesin bitirirdim diyordum ama öyle olmuyormuş maalesef.
Kesinlikle öyle aklımdan geçenleri yazmışsın..Affeden kadın inanın kocasını affeder ama kendini affedemez. Yıllarca kendiyle celişir. BUrda yazılanların hepsini o kendine defaeten söyler. Cok zor bir sürec bana kalırsa, aldatılmaktan daha zor.
Aklının selim olmadığı kesin. Bir zahmet güvenmeyin bir süre.Allah onu öyle bir sınıyor ki, bırak kadını, yanından dünya güzeli geçse fark etmez. Allah a havale ettim.
Öbür kadın çoktan arayışa geçmiş, facebook ta gördüm, boy boy resimler falan benden kimseye zarar gelmez yazmış kapak fotoğrafına :) Allah a havale ettim, yoksa tüm akrabalarını çocuklarını hala resmi nikahlı olduğu eşine bir tıkla ulaşmış ve hayatını mahvetmiştim ama hadis ne diyor; ayıbı örteceksin açmayacaksın bende öyle yapmayı yeğledim.
Dediğiniz gibi ben kendimi affedemiyorum, çok gururlu bir yapıya sahip ben, herkese rest çeken ben bu evlilikte kendime yenildim
Kendi de biliyor 9 aylık hamile olsam, bir açığını gördüğüm an adım gibi eminim giderim dedim, ki bu kez etrafım büyüklerimde geri dön demezler. Babası ben kefilim kızım bir daha olmayacak dedi.
Bilmiyorum... zamana bıraktım öylece.
Eşim bir şeyi bırakırsa tam bırakır onu tanıdıysam böyle ama şöyle bir gerçekte var eşim Aklı selim biri değil, çok da güvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?