yakalanma riski ile sex yaptinizmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi benim_dunyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman bizim herdafasında yakalanma korkusu var beee adrenalinden kalbimiz fırlayacak bi gece
4 bebe var biri gelmesse biri geliyo veletler sankim nöbet tutuyolar yaf
yakalanmayak diye işi nası bitirdiğimizi anamıyoz

off süpersin yaa:roflol: Allah sabır versin canımsırnaşık şey

aman bizim herdafasında yakalanma korkusu var beee adrenalinden kalbimiz fırlayacak bi gece
4 bebe var biri gelmesse biri geliyo veletler sankim nöbet tutuyolar yaf
yakalanmayak diye işi nası bitirdiğimizi anamıyoz

kız ne guzel valla yakalanma durtusu varya ne olup bııttıgınıde anlamıyosunzdur
bızım evlenmemıze bırgun vardı eve gıttıkk bı kac sey eksıktı onları yaptık bızımkının elınden zor kurtuldum pacayı yırttım eeeee kolaymı oyleee sabredecek dımıııı
klava:klava:

Bu yaz ağvada bungalovlarda kaldık bizim arkadaşlarımız çat kapı gelme meyilli olduklarından bir akşam doluştular eşim yan bungalovun arka kapısının açık olduğunu fark etmiş..gece yan tarafa geçtikk...inanın heyecan doluydu çünkü tam toparlanacaktık ki ÇATTTT kapı açıldı nasıl kaçtık apar topar anlatama yeni tatılciler geldi ...kendi tarafımıza geçtiğimizde....ben direk banyoya girdim çıktığımda kızların gülen yüzleri üstümdeydi....

pki arkadaslarbilerek bu riske giripde adrenalini tatmak isteyip hemde yakalanan varmi varsa neler hissettini anlatabilirmi:jeyyar:

benım_dunyam sende sankım bısıler var gıbım annat bahıııım sırnaşık şey bıde tecrubelı adam arıyo nan sen var ya sen :roflol::roflol:

bugü cok hizlisin sex ile alakali konu birakmadin alayina el attin

He valla bugun bı ayrı takılasım var,konular guzel napıyım kaydirigubbakcemile3

bizde arbadayken trafik polisine yakalanmıştık çok komikti gerçekten
aslında bişeyde yapmıoduk he
öle bi öpüşüp koklaşıoduk içine etti polis kaydirigubbakcemile3neyse benmki dil dökmekten heba oldu ama polis dinlemedi götürdüler bizi tutanak tutturmaya tabi benimde kimlik yanımda yok herneyse ev adresini istediler bende korkudan hepsini dogru verdim
ucuz atlatmıştık ya zangır zangır titredigimz bi akşamdı
biz nerden bilelim bizden yarım saat önce aynı yere park etmiş iki gencin tam iş üzerindeyken yakalandıklarını kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ne zaman misafir gelse
yada memlekete gitsek herife bişeyler oluyo be ya

ne taliihsizmişiniz bacım yahu..ama çok komikkk..altıma işiicem:roflol::roflol::roflol::roflol:

bizde nişanlıyken arabayı bi kenara çektik araba koltuklarını yatırdık ama sadece uzanmış yatıyorduk
sarılmıyorduk bile
polis geldi cama tıklattı
ben korkudan şokkk
sonra eşim gitti işte polis napıyosunuz falan demiş galiba birazda eğlenmek için sorular sormuş falan
eşim nişanlıyız demiş
nyse
bi daha buralarda durmayın oğlum bari eve gidin demiş öylece kimlik falan almamıştı
sonra çok gülmüştük
kesin onun da zamanında başına geldi ki böyle müsamaha gösterdi demiştik

:) EVET OLE KACAMAK BISYELER YAPMAK DAH ZEVKLI OLUOR esımle bazen konusuoruzda ne cesaret varmsı dıoruz dusunun esım bıze gelıro enım odama kapalnıoruz ve satlerce cıkmırouz ıcerde kaynanam babam (kendı babam ) annem vs kısler oturor bız ıcerde mercımegı fırına verırouz kapının acılması an meselesı yanı bı acsalar bızı o hald egorselr dusunemıoruz
evlendık ılk zamnlar sankı kapı acılcamıs yakalancakmısız gıbı oluorduk evımzıde kendı evmızde dusunun cok gulurduk ya lol lol lol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…