Canim bugun adetimin ucuncu gunuydu belimi biraz ovalayip yakiyi kalcamin biraz ustune yapistirdi komsumuz.ama cok yakiyor felaket yani ama deger.sende yap bisey kaybetmezsin.adetin gectikten sonra yapistir.hatta once beline kupa vurduranlarda varmis.sonra yaki yapip hamile kalanlar varmis.3 4 gun kalicak belimde inşallah faydasini gorurum.Bununla ilgili bir topik daha var.oraya da bakabilirsin canım.sen nasıl uyguladın canım? Ben de uygulayacağım da..
Doktora gitrinmi once herhangi bi rahatsizligin felan varmidiCanim bugun adetimin ucuncu gunuydu belimi biraz ovalayip yakiyi kalcamin biraz ustune yapistirdi komsumuz.ama cok yakiyor felaket yani ama deger.sende yap bisey kaybetmezsin.adetin gectikten sonra yapistir.hatta once beline kupa vurduranlarda varmis.sonra yaki yapip hamile kalanlar varmis.3 4 gun kalicak belimde inşallah faydasini gorurum.
Inşallah canım.diğer topikte, adet bitiminden 3 gün sonra başlanacak.3 gün kalacak yazıyordu.sen neden adetin bitmeden başladın peki? Bu 3-4gün zarfında değiştirecek misin yakıyı?Canim bugun adetimin ucuncu gunuydu belimi biraz ovalayip yakiyi kalcamin biraz ustune yapistirdi komsumuz.ama cok yakiyor felaket yani ama deger.sende yap bisey kaybetmezsin.adetin gectikten sonra yapistir.hatta once beline kupa vurduranlarda varmis.sonra yaki yapip hamile kalanlar varmis.3 4 gun kalicak belimde inşallah faydasini gorurum.
Bende gecen ay denedim ama bende ise yaramadi inşallah sana vesile olur.Arkadaslar ben de sizler gibi bebek sahibj ol.aya calisiyorum ve gecen gunlerde annemde konusu gecti ve komsumuz ben hep yaki ile hamile kaldim benimde 8 ay olmadi falan dedi.usutmen vardir senin falan deyince bende tamam dedim ve suan belimde bir umit rabbim inşallah nasip ederde alirim yavrumu kucagima.ama tabi bele yaki yapistiril hamile kalanlariniz varsa destek verirse daha da umitlenicem.
Hayirli olsun tatlm rabbim inşallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Bisey sorcam sen hayit ve aslanpencesini neden kullandin prolaktin icinmiCanim Merhaba ins tez zamanda hamis kalirsin ben baya bisey yapmistm buay ama yakiyi cok erken yapıştır missn onum için msj atayim dedim ben hamile kaldigim ay corek otu baltarcn kuru yapmıştım aslan pencesi ve hayit ictim esime keciboynuzu pekmezi yedirdim ondam önceki ay sogan kuru yapmıştım iste bu ay bunlarla birlikte belime yaki yapistirdim yumurtamin catlamasi donemine yakin adetin 12. Günü yapistiriyorsn (onuncu gunu 14. Mm yumurtam vardi) 12. Günü yapistirdim yumurtam catlayana kadar devamli değiştirdim yumurtamin catladiginida adetin 16. Gunu usg muayenesiyle ogrenmistim iliskideyken takili kalsn ertesi gunu dus alırken cikart ins hamis kalirsn sende ama adetlerin düzenli degilse yumurta takibi yaptirmani tavsiye ederim benim duzensizdi ama corek otu kuru sayesinde zamaninda catladi
Ay canim ben daha yeni basladim diyebilirim hani belki bir umut olur nette biraz arastirdim zararida yokmus kolay yoldan yapistirayim dedim olsun bitane daha alir yumurtlama gununde yapistiririm olmazmi.Canim Merhaba ins tez zamanda hamis kalirsin ben baya bisey yapmistm buay ama yakiyi cok erken yapıştır missn onum için msj atayim dedim ben hamile kaldigim ay corek otu baltarcn kuru yapmıştım aslan pencesi ve hayit ictim esime keciboynuzu pekmezi yedirdim ondam önceki ay sogan kuru yapmıştım iste bu ay bunlarla birlikte belime yaki yapistirdim yumurtamin catlamasi donemine yakin adetin 12. Günü yapistiriyorsn (onuncu gunu 14. Mm yumurtam vardi) 12. Günü yapistirdim yumurtam catlayana kadar devamli değiştirdim yumurtamin catladiginida adetin 16. Gunu usg muayenesiyle ogrenmistim iliskideyken takili kalsn ertesi gunu dus alırken cikart ins hamis kalirsn sende ama adetlerin düzenli degilse yumurta takibi yaptirmani tavsiye ederim benim duzensizdi ama corek otu kuru sayesinde zamaninda catladi
Olur canim ben yumurtalama doneminde uc kere degistirdim gun asiri iliski oldugu icin dus alirken cikarttim yenisi taktmAy canim ben daha yeni basladim diyebilirim hani belki bir umut olur nette biraz arastirdim zararida yokmus kolay yoldan yapistirayim dedim olsun bitane daha alir yumurtlama gununde yapistiririm olmazmi.
Birde bol bol dua et rabbim istedigi icin hamile kaldigimi düşünüyorum ben cok selavati serif okumustum cok şükür bol bol dua oku
Kendim gittim ama esim bir turlu nasip olmadi birde komsum usutmen falan vardir deyince dedim denemekten bisey cikmaz.he buarada prolaktin hormonu 24.5 cikmisti 4 ay falan oldu ama ilac vermeyecgim sakinles biraz dedi.sikintj yok dedi.bu ay sunu bir deneyim de sonra esim gidecek.Doktora gitrinmi once herhangi bi rahatsizligin felan varmidi
Inşallah canım.diğer topikte, adet bitiminden 3 gün sonra başlanacak.3 gün kalacak yazıyordu.sen neden adetin bitmeden başladın peki? Bu 3-4gün zarfında değiştirecek misin yakıyı?
Insallah en yakın zamanda rabbim bizede hamileligi nasip eder cnm strea yapma yakiyi da kullan bircok kiside etkili olmus sicak tut kendiniInan duasiz dakkikasi gecmiyordur benim gibi olanlarin
Kendim gittim ama esim bir turlu nasip olmadi birde komsum usutmen falan vardir deyince dedim denemekten bisey cikmaz.he buarada prolaktin hormonu 24.5 cikmisti 4 ay falan oldu ama ilac vermeyecgim sakinles biraz dedi.sikintj yok dedi.bu ay sunu bir deneyim de sonra esim gidecek.
Amiiiiiin inşallah canim onu canimda kanimda hissetmek icin herseye katlanirim.ama rabbim insallah dogal yollarla nasip eder cunku diger tup bebek asilama gibi olaylardan cok korkuyorum.isteyen herkese allah nasip etsin.cunku cok buyuk bir bosluk oluyor insanin icindeInsallah en yakın zamanda rabbim bizede hamileligi nasip eder cnm strea yapma yakiyi da kullan bircok kiside etkili olmus sicak tut kendini
Seni çok iyi anliyorm rabbim fazla aratmadan versin insallah hepimizeAmiiiiiin inşallah canim onu canimda kanimda hissetmek icin herseye katlanirim.ama rabbim insallah dogal yollarla nasip eder cunku diger tup bebek asilama gibi olaylardan cok korkuyorum.isteyen herkese allah nasip etsin.cunku cok buyuk bir bosluk oluyor insanin icinde
Olur canim ben yumurtalama doneminde uc kere degistirdim gun asiri iliski oldugu icin dus alirken cikarttim yenisi taktm
Seni çok iyi anliyorm rabbim fazla aratmadan versin insallah hepimize
Aminn canim insallah. Ben 5 ay oldu evleneli hic korunmadik. Dun doktora gittim prolaktinim im yüksek olduğunu bugün ogrendim cok moralim bozulduAminnnn yuz kere bin kere aminn yani anladigini biliyorum cunku muhtemelen sende benim yasadikalrimi yasamissindir ve belkide yasiyorsundur
Allah yardim etsin ol desin olsun inşallah kimsenin kucagi bos kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?