inşallh işinize yarar allah tez zamanda verir kucağınıza bebeğinizi :)Teşekkürler canım,araştırma yaparken ben de çok rastladım yakı meselesine,mutlaka deneyeceğim.
adetin ilk günü koydu teyzem adet bitene kadar almamış zaten 4 gün felan sürüyor onun ki sizde işe yarar inşallahBugün alcam yakı
Tamam teşekkür ederim :) amin inşallahadetin ilk günü koydu teyzem adet bitene kadar almamış zaten 4 gün felan sürüyor onun ki sizde işe yarar inşallah
herkeze mutlu günler
ben bekarım sadece fikir vermek için açıyorum bu konuyu,benim teyzeminde uzun yıllar çocuğu olmadı 10 sene felan,2 3 kez aşılama yaptırdı 32 haftalık bebeği hiç beklenmedik bir anda rahimden dışarı çıkıp öldü
tekrar aşılama yaptırdı tutmadı oda bir sürü şey denedi doktoru tüp bebek yapmaya gerek yok sende sorun yok dedi polikistik over vardı onlada hamile kalan oluyomuş soğan kürü felan herşeyi denedi sonra yakı al demişler adetin ilk günü beline yapıştırdı ama ümidi yoktu denedi sonra 1 1.5 ay sonra adeti gecikince hamile olduğunu anladı şuan 24 haftalık hamile 30 32 haftalıkken bebeği alıncak belki sizinde işinize yarar faydam olur deneyin ezcanedelerde satılıyomuş inşallah sizede faydası olur :)
selam valla teyzem 4 gün adet olduğu için çıkarmamış sanırım eğer sizinde 6 veya 7 günse size zararı yoksa dursun eğer rahatsız olursanız alırsnız evet eczanelerde satılan yakı imiş bende bilmiyorum 3 4 tl bişey :) inş işinize yararnormal bildiğimiz yakı mı ve 4 günden fazla geliyorsa regl yeniden mi değiştirilmeli daha açık olur musun
anlamadım ya çok pardon yakı alıp karnımıza mı yapıştrcaz o eklem kas ağrıları için satılan?herkeze mutlu günler
ben bekarım sadece fikir vermek için açıyorum bu konuyu,benim teyzeminde uzun yıllar çocuğu olmadı 10 sene felan,2 3 kez aşılama yaptırdı 32 haftalık bebeği hiç beklenmedik bir anda rahimden dışarı çıkıp öldü
tekrar aşılama yaptırdı tutmadı oda bir sürü şey denedi doktoru tüp bebek yapmaya gerek yok sende sorun yok dedi polikistik over vardı onlada hamile kalan oluyomuş soğan kürü felan herşeyi denedi sonra yakı al demişler adetin ilk günü beline yapıştırdı ama ümidi yoktu denedi sonra 1 1.5 ay sonra adeti gecikince hamile olduğunu anladı şuan 24 haftalık hamile 30 32 haftalıkken bebeği alıncak belki sizinde işinize yarar faydam olur deneyin ezcanedelerde satılıyomuş inşallah sizede faydası olur :)
Yok canım beline yapuştruyorsun. Bende bu ay yaptın bakalım olacak mı. Ama ben adet bitince yaptm. Hayırlısı herseyinAn
anlamadım ya çok pardon yakı alıp karnımıza mı yapıştrcaz o eklem kas ağrıları için satılan?
Adet başlayınca mı yapmak gerekir kuluçkaya yatıyoruz resmen :) sıcak tut civcivler cıksın:))Yok canım beline yapuştruyorsun. Bende bu ay yaptın bakalım olacak mı. Ama ben adet bitince yaptm. Hayırlısı herseyin
Evet :) adet başlayınca yapmak gerekiyormuş. Bursa 1.gunu yapıştrılcsk yazılmış ama kaynanam bna 5. Gunu yapıştırıyor dedi. Hangisi doğru acaba neAdet başlayınca mı yapmak gerekir kuluçkaya yatıyoruz resmen :) sıcak tut civcivler cıksın:))
Hee kaynanan bilio mu bak eskiler biliosa dogrudurEvet :) adet başlayınca yapmak gerekiyormuş. Bursa 1.gunu yapıştrılcsk yazılmış ama kaynanam bna 5. Gunu yapıştırıyor dedi. Hangisi doğru acaba ne
Evet kaynanam 5.gunu dedi sabunla ovuluyormıs mu biseyler anlattı öyle pek üstünde durmadım. Ama 5.gunu takılıyor dedi. O bi kadına yapıştırmış kadının üst üste 3cocugu olmus hemde 30dan fazlaymış kadın. Rabbim isterse hersey olur vakti zamanı var ben buna cok inanıyormHee kaynanan bilio mu bak eskiler biliosa dogrudur
Valla ben bu gectigimz ay 2 gunde bir 5tane yapıştırdım faydası oldu mu bilmiyorum adetime 5,6. Gun var o zaman anlıcam. Gercekten çok yakıyo ama dayandım acısına. Bu ay olmazsa gene yapıştrocam inşallahBen dün akşam yapistirdim 2.günü ama sabaha kadar uyuyamadım ve sabah daha fazla dayanamadım çıkardım çok yakıyor kızlar yine 15 saat filan durdu benimki zaten 2 gün durabiliyomuş en fazla
Aynı bölgeye ikinci uygulamayı yapmak istiyosanız 14 gün bekleyin yazıyo arkasında alerji olmayın dikkat edinValla ben bu gectigimz ay 2 gunde bir 5tane yapıştırdım faydası oldu mu bilmiyorum adetime 5,6. Gun var o zaman anlıcam. Gercekten çok yakıyo ama dayandım acısına. Bu ay olmazsa gene yapıştrocam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?