Evet kaynanam 5.gunu dedi sabunla ovuluyormıs mu biseyler anlattı öyle pek üstünde durmadım. Ama 5.gunu takılıyor dedi. O bi kadına yapıştırmış kadının üst üste 3cocugu olmus hemde 30dan fazlaymış kadın. Rabbim isterse hersey olur vakti zamanı var ben buna cok inanıyorm[/QUO
Evet gördüm onu ama birşey olmadı şükürAynı bölgeye ikinci uygulamayı yapmak istiyosanız 14 gün bekleyin yazıyo arkasında alerji olmayın dikkat edin
Öyle canım da şimdi tekrar sorarsam çocuk istediğimi anlar ailem ve eşim dışında lise bilmiyor çocuğumun olmadığınıIyi öğren de nasiplensin yawrucaklar:)
Ay evet sorma ozmn sonra cıkar gelinin çocugu olmuo die ah bu kaynanalar :)Öyle canım da şimdi tekrar sorarsam çocuk istediğimi anlar ailem ve eşim dışında lise bilmiyor çocuğumun olmadığını
Evet canım o yuzden kimse bilmiyor kilo verince hamilelik istiyorm diyorum herkese. Tabı bu surede 12kilo verdim daha da vericem inşallahA
Ay evet sorma ozmn sonra cıkar gelinin çocugu olmuo die ah bu kaynanalar :)
yakı mı kullandın ?Teşekkürler canım,araştırma yaparken ben de çok rastladım yakı meselesine,mutlaka deneyeceğim.
Merhaba arkadaşlar..
Bende kullandim gecen ay yaptim iki gün kaldi sonra cikardim okuduğum sayfa da öyle yaziyodu ama gebelik olmadi adet agrilarima etkisi oldu birde bu ay adetinin ilk günü yaptim 1,5gun durdu dayanamayip cikardim adetim bitince soğan kurune basladim inşallah rabbim bu ay nasip eder ..isteyen herkese hepimize rabbim saglikla hayirla nasip eder insallah
Evet kullandım ama aynı zmaanda çok şey kullandım.yakı mı kullandın ?
neler yaptın anlatrmsn cnm sırasylaEvet kullandım ama aynı zmaanda çok şey kullandım.
Ama 3.5 liralık bir şey ve çok faydasını gördüğüme eminim.
Öncelikle eşim varikosel ameliyatı olduneler yaptın anlatrmsn cnm sırasyla
bnm fsh takılmacam vardı 9,75 di ıkıncı ayım klomende bnmde adetım bıttıgınden 17.günüme kadar gün aşırı ilşki oldu iki yumurtam olusmustu 16.günü kendılıgınden catladı o gunu ve ertesı gunu ilşkiyle degerlendrdk 18.gün de ilşki vermıstı doktorm ama olmadı maalesef bnde progestan kullanıorm on bes gundur doktorm ılacı bıtır gel dedı bugun son bırtane kaldı onu ıcıcem yarın da bat ayrıca kontrolum var bakalım ıns bende hamıle kalırm dua etÖncelikle eşim varikosel ameliyatı oldu
1 ay öncesinde yakı yapıştırmıştım.
Adetin 5.günü klomene başladım.
O sıra hiç ağrı kesici vs almamaya düzenli beslenmeye çalıştım,yumurta kalitesi açısından.
Ovulasyon testi ile yumurta günümü hesapladım ona göre program düzenledim
16.günümden itibaren de progesteron (crinone) kullandım ve sonunda başardım :)
İnşallah canımbnm fsh takılmacam vardı 9,75 di ıkıncı ayım klomende bnmde adetım bıttıgınden 17.günüme kadar gün aşırı ilşki oldu iki yumurtam olusmustu 16.günü kendılıgınden catladı o gunu ve ertesı gunu ilşkiyle degerlendrdk 18.gün de ilşki vermıstı doktorm ama olmadı maalesef bnde progestan kullanıorm on bes gundur doktorm ılacı bıtır gel dedı bugun son bırtane kaldı onu ıcıcem yarın da bat ayrıca kontrolum var bakalım ıns bende hamıle kalırm dua et
saol cnm belirtilern nelerdiİnşallah canım
Canım adetin kaçıncı günü yakıyı yapıştrdın ve kac gun yapıştrdın kac gun kaldıİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?