Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nasik yapcan canim.. Benim kafam cok karisti.. Burda baktim yaki ile bircok yaziya. Kimi adetten sonra diyor kimi yumurtlama donemi diyor. Ben aldim evde oyle duruyor . ne zaman yapsam kararsizim =(bu ay bende deneyeyim Allahtan umut kesilmez
Canim adetten sonra hemen yapanlarda var.. Ovulasyon donemi yapanda var. Bende kararsizdim ama . ben ovuladyon donemi yapicam ..slm bizde bebek için uğraşıyoruz adetimin son günü bugün
bende yakıyı denemek istiyorum ne zaman yapmam gerekiyor acaba![]()
sağol canım bende yarın yapayım bakalım işe yarayacak mı :)Canim adetten sonra hemen yapanlarda var.. Ovulasyon donemi yapanda var. Bende kararsizdim ama . ben ovuladyon donemi yapicam ..
Bence hem adet bittimi yap . hemde ovulasyon donemi.. Sicaklik yumurtanin catlamasini kolaylastiriyormus...sağol canım bende yarın yapayım bakalım işe yarayacak mı :)
yakı yaptıktan sonra 14 gün beklenmesi gerekiyormuş bir daha yapmak için ..yumurtlama günümü geçiyo ozmandaBence hem adet bittimi yap . hemde ovulasyon donemi.. Sicaklik yumurtanin catlamasini kolaylastiriyormus...
Kadin icin sıcaklık cok onemliymis.. Iltihaplanmalarimiz hep usutmekten kendimizi sicak tutmamizdan oluyor.. Oyle dene canim Insllah olur bebislerimiz Allahin izniyle. Kac yillik evlisin canim.yakı yaptıktan sonra 14 gün beklenmesi gerekiyormuş bir daha yapmak için ..yumurtlama günümü geçiyo ozmanda
ben senin gibi bekleyip ozman yapayım bari :) öyle dediğin gibi daha etkili olucak sanırım
sağol canım inşallahKadin icin sıcaklık cok onemliymis.. Iltihaplanmalarimiz hep usutmekten kendimizi sicak tutmamizdan oluyor.. Oyle dene canim Insllah olur bebislerimiz Allahin izniyle. Kac yillik evlisin canim.
Bende 2 senelik evliyim. Bir bucuk yildir istiyom bebek. Benim prolaktin hormonum yuksek .. Ilac kullaniyorum.sağol canım inşallah
ben 5 senelik evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz ..sen canım
Canim meryem ana ot. Onu uzerinde tasiyosun. Cevat akşit hoca bile anlatiyor.. Kk deneyip hamile kalan olmuss
Evet canim ustunde tasiyomussun.. O otun suyu kolay dogum olmasi icin iciliyormus.. Bide o ot uzerindeyeken hamile kaldigini ogrenince hemen cikariyomussun