yakı ile hamile kalmak

ben ovülasyon günü denicem ama bende şuna takıldım onu takıcaz 2 gün durcak diyorlar yaa duş olayı nasıl olcak acaba :) duş olayını çözersem bende böle den,cem yani 12, gnü falan S sema-aaa

slm bizde bebek için uğraşıyoruz adetimin son günü bugün
bende yakıyı denemek istiyorum ne zaman yapmam gerekiyor acaba :KK16:

Bence hem adet bittimi yap . hemde ovulasyon donemi.. Sicaklik yumurtanin catlamasini kolaylastiriyormus...
yakı yaptıktan sonra 14 gün beklenmesi gerekiyormuş bir daha yapmak için ..yumurtlama günümü geçiyo ozmanda
ben senin gibi bekleyip ozman yapayım bari :) öyle dediğin gibi daha etkili olucak sanırım

yakı yaptıktan sonra 14 gün beklenmesi gerekiyormuş bir daha yapmak için ..yumurtlama günümü geçiyo ozmanda
ben senin gibi bekleyip ozman yapayım bari :) öyle dediğin gibi daha etkili olucak sanırım
Kadin icin sıcaklık cok onemliymis.. Iltihaplanmalarimiz hep usutmekten kendimizi sicak tutmamizdan oluyor.. Oyle dene canim Insllah olur bebislerimiz Allahin izniyle. Kac yillik evlisin canim.

Yumurtlama dönemi adet başlangıcından sayıp 14. Günün 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası aralıgıydaymış arkadaşlar?

Kadin icin sıcaklık cok onemliymis.. Iltihaplanmalarimiz hep usutmekten kendimizi sicak tutmamizdan oluyor.. Oyle dene canim Insllah olur bebislerimiz Allahin izniyle. Kac yillik evlisin canim.
sağol canım inşallah :KK51:
ben 5 senelik evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz ..sen canım

Kızlarrr şunu bilen sonuç alan biri düzgünce yazabilir mi netleştrsek artık adet günleri mi yoksa yumurtlama günlerimi birde amaç ne yakı nasıl tesir edio neye yardım edio acaba aramızda sağlıkçı yokmu?

Back
X