aamma ben mecbur yarın cıkarcam yakıyı malum gusul alıoruzz gecmez
yok canım gusül kabul oluyormus arastırdım onuda :) sıkıntı yok yani ben 4 gün cıkarmadım :) fazla su değmesin vücuduna basını yıkarkende dıkkat edersın olur bıter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aamma ben mecbur yarın cıkarcam yakıyı malum gusul alıoruzz gecmez
hee tamam o zaman cnm bugun aksam yapıstırayım dört gün kalsnyok canım gusül kabul oluyormus arastırdım onuda :) sıkıntı yok yani ben 4 gün cıkarmadım :) fazla su değmesin vücuduna basını yıkarkende dıkkat edersın olur bıter![]()
hadı bakalım ben ıkı gun oncede hsg cekıldım neler olcak görcezaynen canım haberlesırız burdan sonucları :)))) ilk yakıda hamıs kalan cok ıns bırıde bızler oluruzz![]()
hadı bakalım doktorum bana hamıle kalma şansı cok yuksek hsg den snra dedı hatta eve yolladı benı 3 ay bekle dedı acle etme dedı yanıbende cektrdım kasımda, şükür acıkmıs tüpler, ıns hamıs kalmısımdır :)
hadı bakalım doktorum bana hamıle kalma şansı cok yuksek hsg den snra dedı hatta eve yolladı benı 3 ay bekle dedı acle etme dedı yanı
aynenn bnm de 4 sene ama ben cocuk dusunmuodm daha yenı basladm teddavıye fln 3 ay oldu 1 seneden fazlada korunmadm ama dikkat etmedm yanı pek senın nasl bı derdın vardıamann onlara göre beklemek kolay 2 sene beklemısım ne beklıyım daha :) sız kac sene oldu evlenelı bebıs ısteyelı ?
bana bısey demedı doktor sormadım bende bıldıgım ııcın, 3.senemıze gırdık evlılıkte bız.
aynenn bnm de 4 sene ama ben cocuk dusunmuodm daha yenı basladm teddavıye fln 3 ay oldu 1 seneden fazlada korunmadm ama dikkat etmedm yanı pek senın nasl bı derdın vardı
hımm cok sukur bızdede yok cok şükür ama sol tüp yarıya kadar kapalı herldehsg den işlemden snra açıldımı bılmıorm fsh hormonunda sıkıntı vardı bnm sınırdaydı cok şükür azda olsa düşürdüm baska sıkıntımz yokbende sorun yok şükür,sperm hareketımız az morfolıjıde 1..![]()
hımm cok sukur bızdede yok cok şükür ama sol tüp yarıya kadar kapalı herldehsg den işlemden snra açıldımı bılmıorm fsh hormonunda sıkıntı vardı bnm sınırdaydı cok şükür azda olsa düşürdüm baska sıkıntımz yok
ben tedavıye ılk basladgm zaman ılk hormon tstı yaptrdm sonra esıme yapıldı test 2 ay klomen kullandm yumurta takıbı yapıldı sonuc alamadk doktorumda gıcıktı baska doktor bldum neselı ve pozitf hemen hsg ıstedı 3 ay bekleyelm dedı sorn yok dedıbu hormonlara noluyosaadetın 3 gunu baktırcam bakalım benımkıler ne alemde
![]()
ben tedavıye ılk basladgm zaman ılk hormon tstı yaptrdm sonra esıme yapıldı test 2 ay klomen kullandm yumurta takıbı yapıldı sonuc alamadk doktorumda gıcıktı baska doktor bldum neselı ve pozitf hemen hsg ıstedı 3 ay bekleyelm dedı sorn yok dedı
iyi yapmıssın özelde hersey para devlette ıyısını bulduysan hıc kacrma dermhayrlısı bekleyın bakalım :) bende ozelden devlete gectm memnunum doktordan hayrlısı :)
oohh ne guzel vallaunıversıte hastanesı canm, aynen özel paracıı maalesef..
aynenn oyle hayırlısıı neyse o olsunn tecrube ettık arrtıkkevet..keske en basından berı oraya gıtseymısız dıyorum
zamanı var demekkı herseyın sımdı nasıp oldu gittik..
aynenn bunca zamandr cocuk ıstemıorm dıye bosuna gezmısım kasıl kasıla ortalıktaa sankı cok kolay oluomuss gbıaynen ya ne zormus cocuk sahıbi olmak..![]()