- 3 Mayıs 2011
- 13.820
- 49.071
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinin ölümüyle onun içi soğuyacaksa hele o kişi eşinizin annesi . Cehennemin dibine kadar yolları var . Yanlış üslup ve haklı değillerMerhabalar. Bikaç ay önce halam vefat etti, Eşim izin alamadi arabayla gitme şansim yoktuz otobusle 7 8 saatlik yolu cocugumla goze alamadim ve bi sekilde gidemedim. Kuzenimle cok yakindik, yaninda olmak cok istedim yedim bitirdim kendimi ama gidemedim iste. Esim söz verdi ilk izinde seni yanlarina goturucem diye, izne ciktigimiz günde esimin kendi kuzeninin dügünü vardi ve yine gidemedik o gün. Hemen pesinden ertrsi gün tatil ayarlamistik ta bikac ay oncesinden, tatile gittik ve bunu bi sekilde duydular halamin cocuklari.
Tatilimizin son gecesi bana cok agir mesajlar atti kuzenim yanimizda olmadin gelmedin vs diyez haklisin dedim cok haklisin ama gelemedim.. eşim ugramadi dedim, ne yapayim elimden bisey gelmedi.. sonra konusmalarimizi abilerine ablalarina gostermis ve beni silip engellemisler.. yine hata bende dedim beni engelledikleri halde tatilden döndügüm gibi kapilarina gittim ama yuzume bile bakilmadi.. sonra büyük kuzenim babamin yanina gitmis, ( ve ben bundan 5 6 yil once esimle bi olay yasamistim babamlara duyurmamak icin sakinlesmek adina simdi bahsedecegim kuzenim olan abim yerine koydugum kisinin evine gittim, derdimi anlattim esiyle dinlediler konustuk rahatladim ve evime dondum kimse duymadan) herneyse bu konuyu kuzenim babama anlatmis, iste kizinin hicbiseyinden senin haberin yok sen neyi biliyosunki vs diye herseyi dökmüş ortaya.
Simdi babam bana mesafeli sen neden bana gelmedinde milletin agzina sakiz yaptin beni diyo.
Esim kiziyo kendini cok ezdirdin neden boyle biseye izin verdin diye.
Kuzenlerimin bi kisminda halen engelliyim, bi kısmı zoraki konusuyo, bi kismi görmezden geliyo.
Vicdanimsa cok huzursuz, nasil gidemem halamin cenazesine diye, ama elimde olmayan sebeplerdi ve sonucu böyle mi olmaliydine yapmam lazim lutfen akil verin.. umursamayim diyorum icim icimi yiyo kimseye anlatamiyorum kendimi.. benimle yasit olan kuzenim baya agir konustu oysa, bu ölüm bi bize yok goreceksin sende dedi. En kisa sürede seninde eşin anne acisini görsün dört gözle o ani bekliyorum anca o zaman icim sogur size dedi. Asla eşin evimize girmesin adim atmasin dedi. Yani haklilik paylari var evet ama ben napayim simdi
![]()
Sosyal medyada hicbir paylasimim olmadi, kuzenime ben uygun bi dille soylemek zorunda kaldim,bizde kal diye arayinca kıştan tatil planimiz oldugunuz soyledim hatta oda o an sizim zaten yilda bir izniniz var sakin planinizi bozmayin dedi..
Esımın sinirlendigi asil konuysa şu; ben 4 yıl once bebegimi kaybettim, dogduktan sonra sadece bi hafta yaşadi vefat etti. Bu kardesim dedigim kuzenim gelemedi yanima gelmedigi gibi bi cicek bile yollamadi, o anlar aklima bile gelmedi ama 3 ay sonra sevgilisinin askerligi benim yasadigim sehre cikti, ve o 1 geceligine sevgilisini gormek icin yanima geldi. O an cok uzulmustum bana gelmedide sevgilisine geldi diye ama darilmasin gucenmesin kirilmasin kimse diye agzimi acmamistim. Eşimin kizdigi da bu oldu, senin evladinin cenazesinde yaninda olmadi sevgilisine geldi ve sen agzini acmadin kirilmasinlar diye, onlar resmen senin boslugunu beklediler ve burnundan getirdiler herseyi diye.. yani oyle aradayimki, eve bende buyuk kabahat cok haklisimiz ama bunlari hakettimmi inanin bilmiyorum.. vicdanim o kadar rahatsiz ki ama sadece halama son gorevimi yapamadigim icin..
Eski konularından geliyorum. Kocası tam bir sosyopat, garip gurip bir tip. Kadının ailesinden zerre hoşlanmıyor, konu sahibi daha nişanlı iken dayısının kızını kardeşime yapcam deyince adam dellenmiş. Eşşek soyu falan diyormuş. Ama o soyun kızı ile evlenmiş ne tuhaf değil mi?Eşinizi evlerinde istememelerinin sebebi de sizsiniz bu arada.
Kendi keyfiniz istememiş, gitmemişsiniz. Bahane olarak da bunu söylemek yerine, eşinizi öne sürmüşsünüz. Kocam izin vermedi, gelemedim deyince onlar da eşinize bilenmişler.
Ne yapın edin bir araya getirmeyin kuzenlerinizle eşinizi artık. Yoksa harbiden kavga çıkar. Bunun da sebebi, sizin süreci iyi yönetememeniz. Hiç kusura bakmayın suç sizde.
Başta eşiniz ertelemeye kalktığında, ya da eskinin kinini tutmaktan sebep gitmemeniz için hamlede bulunduğunda, ben kuzenim için değil, halam için gidiyorum. Ona son görevim, bu cenazeye gidiyorum ben. İster gel, ister evde otur çocuğa bak diyecektiniz. Ama siz gerektiği yerde tavrınızı koyamadığınız için işler bu raddeye gelmiş.
Ölen kendi halası olsaydı, o tatil de çatır çatır iptal olurdu, o düğüne de gidemezdiniz. Doğruya doğru, siz izin vermişsiniz tüm bu olanlara.
Mesela? Biraz örnek verebilir misin katip, sana zahmet?Eski konularından geliyorum. Kocası tam bir sosyopat, garip gurip bir tip.
Düzenledim.Mesela? Biraz örnek verebilir misin katip, sana zahmet?
Bu eşe uyarak halasının cenazesine sonrasında kuzenlerini ziyaretine gitmeyi geciktirmiş.Eski konularından geliyorum. Kocası tam bir sosyopat, garip gurip bir tip. Kadının ailesinden zerre hoşlanmıyor, konu sahibi daha nişanlı iken dayısının kızını kardeşime yapcam deyince adam dellenmiş. Eşşek soyu falan diyormuş. Ama o soyun kızı ile evlenmiş ne tuhaf değil mi?
Sonra evlenmişler, 18 yaşında komşu oğlu dershane dönüşü kapıda kalmış, adam çocuğu almamış eve, kavga çıkmış, birbirlerini darp etmişler karı koca , boşanmanın eşiğinden dönülmüş. Cenazeye bile saygısı merhameti olmayan bir adam normal olamaz diye düşünüp eski konulara baktım.Bu eşe uyarak halasının cenazesine sonrasında kuzenlerini ziyaretine gitmeyi geciktirmiş.
Biliyorsun eşini sonuçta, elinden gelse hiç gitme diyecek, birşey diye dinliyorsun değil mi?
AbovEski konularından geliyorum. Kocası tam bir sosyopat, garip gurip bir tip. Kadının ailesinden zerre hoşlanmıyor, konu sahibi daha nişanlı iken dayısının kızını kardeşime yapcam deyince adam dellenmiş. Eşşek soyu falan diyormuş. Ama o soyun kızı ile evlenmiş ne tuhaf değil mi?
Nişanlı iken olmuş bu olay.Abov
Aileme eşek soyu diyen herifi o saniye boşarım. Yok yok önce ağzını yüzünü kırar, sonra boşarım. Yazıklar olsun konu sahibi, ailenize eşek mi dedirttiniz? Pes! Bu kadınlar niye ailelerine değer vermiyor ya? Onca sene size bakmış, büyütmüş, yoldaş olmuş insanlar. Bu mudur vefa borcu? Ne bu koca sevgisi ya? Bu kadar mı kör oldunuz? Brad Pitt olsa kocam boşarım. Aileme saygı duymayan adamla işim olmaz. Bir daha koca bulurum ama aile bulamam, kimse kusura bakmasın.
Şimdi anlaşıldı Katibim. Adamın garezi var ve konu sahibini köksüz bırakmakta kararlı. Böyle böyle yalnız bırakacak. Kuzenlerinizi yok etti, babanızla aranızı bozdu. Sırada kim var sizce konu sahibi hanım? Yakında barış olduğunuz hiç akrabanız kalmayacak. Eee ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
-Cenazeye gidemediniz ama arayip hepsini bassagligi dilediniz mi o anda hemen?Merhabalar. Bikaç ay önce halam vefat etti, Eşim izin alamadi arabayla gitme şansim yoktuz otobusle 7 8 saatlik yolu cocugumla goze alamadim ve bi sekilde gidemedim. Kuzenimle cok yakindik, yaninda olmak cok istedim yedim bitirdim kendimi ama gidemedim iste. Esim söz verdi ilk izinde seni yanlarina goturucem diye, izne ciktigimiz günde esimin kendi kuzeninin dügünü vardi ve yine gidemedik o gün. Hemen pesinden ertrsi gün tatil ayarlamistik ta bikac ay oncesinden, tatile gittik ve bunu bi sekilde duydular halamin cocuklari.
Tatilimizin son gecesi bana cok agir mesajlar atti kuzenim yanimizda olmadin gelmedin vs diyez haklisin dedim cok haklisin ama gelemedim.. eşim ugramadi dedim, ne yapayim elimden bisey gelmedi.. sonra konusmalarimizi abilerine ablalarina gostermis ve beni silip engellemisler.. yine hata bende dedim beni engelledikleri halde tatilden döndügüm gibi kapilarina gittim ama yuzume bile bakilmadi.. sonra büyük kuzenim babamin yanina gitmis, ( ve ben bundan 5 6 yil once esimle bi olay yasamistim babamlara duyurmamak icin sakinlesmek adina simdi bahsedecegim kuzenim olan abim yerine koydugum kisinin evine gittim, derdimi anlattim esiyle dinlediler konustuk rahatladim ve evime dondum kimse duymadan) herneyse bu konuyu kuzenim babama anlatmis, iste kizinin hicbiseyinden senin haberin yok sen neyi biliyosunki vs diye herseyi dökmüş ortaya.
Simdi babam bana mesafeli sen neden bana gelmedinde milletin agzina sakiz yaptin beni diyo.
Esim kiziyo kendini cok ezdirdin neden boyle biseye izin verdin diye.
Kuzenlerimin bi kisminda halen engelliyim, bi kısmı zoraki konusuyo, bi kismi görmezden geliyo.
Vicdanimsa cok huzursuz, nasil gidemem halamin cenazesine diye, ama elimde olmayan sebeplerdi ve sonucu böyle mi olmaliydine yapmam lazim lutfen akil verin.. umursamayim diyorum icim icimi yiyo kimseye anlatamiyorum kendimi.. benimle yasit olan kuzenim baya agir konustu oysa, bu ölüm bi bize yok goreceksin sende dedi. En kisa sürede seninde eşin anne acisini görsün dört gözle o ani bekliyorum anca o zaman icim sogur size dedi. Asla eşin evimize girmesin adim atmasin dedi. Yani haklilik paylari var evet ama ben napayim simdi
![]()