- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Siz cevabınızla bir genel duruma yorum yapmışsınız ama konudan uzaklaşmışsınız. Mesele konu sahibini gidememesi değil mesele konu sahibinin bin bir türlü bahaneyle cenazeye-taziyeye gidemeyip düğüne-tatile gidebilmesi. Mesela pandemi demişsiniz ya eğer pandemiden dolayı gelemiyorum deseydi kimse bir şey diyemezdi ama pandemi sadece cenaze ortamı için geçerli değil. Bu sebeple cenazeye gitmeyen düğüne-tatile de gitmemeli. Kimsede dünya dursun beklentisi olduğunu düşünmüyorum zaten ama benim acımı paylaşmamak için bir sürü sebep bulan bir kişi düğüne-tatile koşa koşa gidiyorsa bunda art niyet ararım.
Ama tatil öyle hemen iptal edilcek birsey degil ki. Zaten agir bir yil oldu. Evet millet tatile gidecek. Yani sirf taziye için yol degistirip, sonra tekrar otele gitmekte saçma. Neticede konu sahibi tatilden sonra gidecekmis zaten.
Bilemiyorum pink, ben yurtdisindayim. Bizim için 7-8 saatlik yol, müthis uzak bir yer. O kadar yol ile baska ülkelere gidiliyor :) Hani ondan dolayi o mesafede olmus olan birinden beklentim olmazdi. Neticede teknolojik çagdayiz. Telefon ile mesajlar ile felan yine destek olunur. Ki oda güzel bisey.
Benim simdiye kadarda ölüm, cenaze gibi seyler ile bir alakam olmadi, yasamadim. O konuda sansliyim. Ondan dolayi daha rasyonelmi bakiyorum olaya bilmiyorum. Ancak benim çok yakinim ölse, kim geldi gelmedi, bunun telefonda küfür ile hakaret ile beklemek yapacagim sey olmazdi bence. Umrumda olmazdi artik. Dünyam durmus olurdu, giden gitmis olurdu.