- 6 Temmuz 2020
- 193
- 124
- 53
- Konu Sahibi kedici betty
Yani öyle ya da böyle bir yolunu bulup,sinir ediyorlar..Nasıl yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani öyle ya da böyle bir yolunu bulup,sinir ediyorlar..Nasıl yani
Arkadaşlar bu arada,forumda daha yeni olduğum için cevap yazamadığım mesaj olursa affınıza sığınıyorum,daha tam anlayamadım bu siteyi, dediğim gibi..Arkadaşlar ilk defa burada bir konu açıyorum, Buranın da yabancısıyım,tam anlayamıyorum ama derdimi aktarmaya çalışacağım, zamanla öğreneceğim,İnş.
Benim sorunum yan yana evlerde yaşadığımız çok yakın akrabamız ile ilgili. bunların maddi durumları Bizden çok daha iyi ama o kadar cimriler ki günde 2 kere bir şey mi istemeden durmaz.
market gibi her şeyini benden alır.
Evimize,bahçemize aldığımız aletleri bile kullanamıyorum,çünkü gördüğü anda bizden daha çok kullanıyor(!) hiç Kullanmadığımız aletleri bile eskittiler..dikiş makinemi geceleri gizli gizli karanlıkta kullanıyorum, görürse elinden alamayacağımı biliyorum..tatsızlık çıkarmak istemediğim için bi şey diyemiyorum ama delirmek üzereyim..ne yapacağımı bilemiyorum![]()
Bıçak Kemiğe Dayandı,derler ya aynen öyle oldu galiba..:)15 yıldır idare etmişsin şimdi niye vazgeçtin ki![]()
Bıçak Kemiğe Dayandı,derler ya aynen öyle oldu galiba..:)
işte onu da yapamıyorum,çünkü akrabamız olduğu için,düğünü var,ölümü var deyip,alttan almak zorunda kalıyorum.. kendisi eşimin akrabası olduğu gibi annemin de uzaktan akrabası..Sağlam bi tersleme olmazsa bence anlamaz yılların alışkanlığı var![]()
işte onu da yapamıyorum,çünkü akrabamız olduğu için,düğünü var,ölümü var deyip,alttan almak zorunda kalıyorum.. kendisi eşimin akrabası olduğu gibi annemin de uzaktan akrabası..![]()
aynenAnlıyorum o zaman gizli saklı eşyaları kullanmaya devam![]()
Hayir demeyi ogrenmeniz lazim.Bu insanlar tam denemelik bence.Hic bisey yapamiyosaniz dedikoducu birine anlatin kulaklarina gitsin.Olaylar gelisir zaten.Zaten onların Çirkef kedilerini bildiğim için bir şey söyleyemiyorum ya![]()
bir ara düşündük ama pire için yorgan yakmak gibi olur,diye vaz geçtik..taşınma şansınız yokmu?
haklısınız ama 2 taraftan akrabam,dediğim gibi. annemle de araları bozulur,diye korkuyorum.Hayir demeyi ogrenmeniz lazim.Bu insanlar tam denemelik bence.Hic bisey yapamiyosaniz dedikoducu birine anlatin kulaklarina gitsin.Olaylar gelisir zaten.
bunu bi deneyeyim :)Birkaç kere istediği şey için 'aa tam da bana lazım' şeklinde söyleyip vermeyin. Bence anlar.
O zaman boyle devam.Baska ne denirkihaklısınız ama 2 taraftan akrabam,dediğim gibi. annemle de araları bozulur,diye korkuyorum.
ah,keşke yapabilsem..Siz onlardan herşeyi istemeye başlayın, sürekli kapılarını çalın çay, şeker, yumurta, süpürgeleri ne varsa her gün marketten alışveriş yapar gibi bıktırana kadar isteyin.
2-3 kere isteklerini geri çevirin. Şu an benim ihtiyacım var gibisinden. Anlarlarsa bi daha da istemezler artıkArkadaşlar ilk defa burada bir konu açıyorum, Buranın da yabancısıyım,tam anlayamıyorum ama derdimi aktarmaya çalışacağım, zamanla öğreneceğim,İnş.
Benim sorunum yan yana evlerde yaşadığımız çok yakın akrabamız ile ilgili. bunların maddi durumları Bizden çok daha iyi ama o kadar cimriler ki günde 2 kere bir şey mi istemeden durmaz.
market gibi her şeyini benden alır.
Evimize,bahçemize aldığımız aletleri bile kullanamıyorum,çünkü gördüğü anda bizden daha çok kullanıyor(!) hiç Kullanmadığımız aletleri bile eskittiler..dikiş makinemi geceleri gizli gizli karanlıkta kullanıyorum, görürse elinden alamayacağımı biliyorum..tatsızlık çıkarmak istemediğim için bi şey diyemiyorum ama delirmek üzereyim..ne yapacağımı bilemiyorum![]()
aynen
Ancak böyle arada bir içimi dökmek iyi geliyor![]()
Ama sizin durum pire için yorgan yakmayı çoktan geçmiş. Siz yorgan için pireleri yakmalısınızbir ara düşündük ama pire için yorgan yakmak gibi olur,diye vaz geçtik..