yakın akrabamız olan komşumdan bezdim

Aminn..🙏Çok teşekkür ederim
Hatta bazı şeylere "yok"dersem,Marketten sipariş veriyorlar..gene iş bana düşüyor😂
Gidemem hastayım yorgunum vs diyeceksiniz mecburen anlayacaklar sizi kullanamayacaklarini
Bir de eşinizin dayisiymis çokta yakın degil bence küserse kussun ben ilk başta kardeş flan sandim

ne güzel,tabii en iyisi işi baştan halletmek.😂
Biz kayınvalidemle yakınız evde ne bitse benim mutfaktan alırdı “Burası burçak süpermarket mi bi daha yapma şunu “ demiştim” küstük filan sonra barıştık idare etsem dokuz yıl olacaktı hemşire 😀

Şimdi bu davranışı bırakalı 8,5 yıl oldu 🤓
en iyisini yapmışsın,işi baştan halletmişsin..👍😂

Arkadaşlar ilk defa burada bir konu açıyorum, Buranın da yabancısıyım,tam anlayamıyorum ama derdimi aktarmaya çalışacağım, zamanla öğreneceğim,İnş.
Benim sorunum yan yana evlerde yaşadığımız çok yakın akrabamız ile ilgili. bunların maddi durumları Bizden çok daha iyi ama o kadar cimriler ki günde 2 kere bir şey mi istemeden durmaz.
market gibi her şeyini benden alır.
Evimize,bahçemize aldığımız aletleri bile kullanamıyorum,çünkü gördüğü anda bizden daha çok kullanıyor(!) hiç Kullanmadığımız aletleri bile eskittiler..dikiş makinemi geceleri gizli gizli karanlıkta kullanıyorum, görürse elinden alamayacağımı biliyorum..tatsızlık çıkarmak istemediğim için bi şey diyemiyorum ama delirmek üzereyim..ne yapacağımı bilemiyorum😔
Canım cevabı çok basit hayır diyeceksin.Gerçi bazı ınsanların yuzu yırtılmış ama olsun.

ne güzel,tabii en iyisi işi baştan halletmek.😂

en iyisini yapmışsın,işi baştan halletmişsin..👍😂

Beş yıl sonra gelip 20 yıl oldu dememek için yarın ilk iş hayır demek 🤓 Onlar sizin olan herşeyi kullanabileceklerini düşünüyor muhtemelen ortak hane gibi görüyor bile olabilirler 🥳

Gidemem hastayım yorgunum vs diyeceksiniz mecburen anlayacaklar sizi kullanamayacaklarini
Bir de eşinizin dayisiymis çokta yakın degil bence küserse kussun ben ilk başta kardeş flan sandim
evet,haklısınız aslında.,kardeş değil çok şükür,kayınvalidemle de zaten anneleri bir babaları ayrı..

Bişey istediğinde gülümseyerek kibarca "eşyalarımı paylaşmaktan hoşlanmıyorum :) " diyin. Bu tipleri bilirim hemen küserler siz de kurtulursunuz.

Arkadaşlar ilk defa burada bir konu açıyorum, Buranın da yabancısıyım,tam anlayamıyorum ama derdimi aktarmaya çalışacağım, zamanla öğreneceğim,İnş.
Benim sorunum yan yana evlerde yaşadığımız çok yakın akrabamız ile ilgili. bunların maddi durumları Bizden çok daha iyi ama o kadar cimriler ki günde 2 kere bir şey mi istemeden durmaz.
market gibi her şeyini benden alır.
Evimize,bahçemize aldığımız aletleri bile kullanamıyorum,çünkü gördüğü anda bizden daha çok kullanıyor(!) hiç Kullanmadığımız aletleri bile eskittiler..dikiş makinemi geceleri gizli gizli karanlıkta kullanıyorum, görürse elinden alamayacağımı biliyorum..tatsızlık çıkarmak istemediğim için bi şey diyemiyorum ama delirmek üzereyim..ne yapacağımı bilemiyorum😔
Siz de aynısını ona yapın. Abartarak yapın hatta. Cimri biri kendininkini paylaşmamak için sizden istemeyi de kesecektir.

Back
X