Yakın arkadaş kazığı

Dilarag0819

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
10
2
1
28
4 Yıllık bir arkadaşım var. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. 2 yıl önce bi sevgilim oldu. Sevgilimin arkadaşıyla yakın arkadaşımı tanıştırıp aralarında aşk olmasını sağladım. Biz ayrıldıktan bir ay sonra onlar da ayrıldı. Neyse 3 ay sonra ikimiz de sevgililierimizle barıştık. Fakat bizim ilişkimiz çok yıprandı, bana çok şey yaşattı çok ağladım onun için. Her ağladığımda arkadaşım benimleydi hep bana destek oldu. Fakat 2 senenin sonunda tamamen yollarımızı ayırdığım erkek arkadaşım kendisine sevgili yaptı. Bu esnada en yakın arkadaşım eski sevgilimle baya bi samimi oldu. Erkek arkadaşım şimdiki sevgilisini en yakın arkadaşımla tanıştırmak istiyor. Yakın arkadaşım da çektiğim bütün acıları bildiği halde sırf sevgilisiyle arası bozulmasın diye gidip tanışmak istiyor. İkisinden de çok soğudum, sizce ne yapmalıyım?

Sen hiç kazık yememişsin.. Ortam olur tanışır, ayrılmışsınız bitmiş, tanışmıycam tribini arkadaşın niye atsın? Gidip can ciğer kuzu sarması olmaz herhalde, çok rahatsız oluyorsan bir daha görüşme ama ben senin yerinde olsam umursamam.

Bunda kazık olacak bi durum yok bence. Tabiki de sevgilisiyle arayı bozmayacak seninle olan dostluğu eski sevgilinle ilişkisini etkilememeli bence bu tarz baskı yapmaya hakkın yok arkadaşına.

Ben baskı yapmıyorum gidip tanışabilir ama resmen bu yaptıkları beni dışlayıp bambaşka bi kızı ortamın içine sokmak. Buluştuklarında eski sevgilimi alıyorlar beni aramıyorlar bile. Ki eğer ki aynısını ben ona yapsam kesinlikle benimle arkadaş olmazdı. Sadece içim bu durumu kaldırmıyo

Benim başıma gelseydi ben de rahatsız olurdum. Madem üzülüyorsun, çıkart hayatından. Kimse için üzülmeye değmiyor, böyle dediğime bakma bende beni üzen insanları silemiyorum. Keşke silebilsem. Umarım sen silebilirsin

Back
X