• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaş kıskançlığı

Kıskandığını burada yazdıklarınızla tescillemek zor .Emin misiniz kıskandığından? Eğer eminseniz, iyi biriyse, kaybetmek istemiyorsanız, ona bence sevginizi daha çok gösterin. yani ben senin rakibin değilim, benle bir şey yarıştırmana gerek yok gibisinden mesajlar vererek. Bunu yapmakta artık sizin becerinize kalmış. Fakat elle tutulur bir şey varsa eminseniz yapında komik duruma düşmeyin.

Yılların arkadaşlığı. Çekip gidin diyemem. Bu tarz bir arkadaşım benim de var. Herşeyin kötüsü onda. Aynen sizin anlattığınız kişi. Benim hiçbir sorunum sıkıntı değil. Mağdur olmayı seviyor. İlk başlarda anlatmaya çalıştım. Baktım olmuyor artık evet haklısın senin işin zor dedim. Ne anlatsa sen çok mağdursun dedim. Ama biraz çektim kendimi. Çok iyiliği de var. Kendimi de pek anlatmıyorum artık. Dinliyorum ve hayatın çok zor diyorum. Dediğim gibi biraz uzak durmakta fayda var. Kendi ruh sağlığım açısından buna ihtiyacım var. Hayat son zamanlarda zor zaten. Siz de biraz mesafe koyun. En mantıklısı bu. Kıskandığını düşünmüyorum. Bazı insanlar hayatta mağdur olmayı seviyor. Aslında kendi iç dünyalarında huzursuzlar.

Back