Yani kizdan cekiniyor hala bisey bekledigi icin mi yoksa neden anlayamadim o yuzden cekimser kaldimne yapmalıyım diye soruyorsan birşey yapma..
Hayir kizla arkadaslar ama kiz seni cok sevdi ona kırmadan nasil soylerim beraberligimizi filan dediMerhaba,
Öncelikle anlamadım yani kıza neyi nasıl söyleyecekmiş?
Ama soyle birşey var bu kadar iyi anlaşmanız avantaj
Hayir kizla arkadaslar ama kiz seni cok sevdi ona kırmadan nasil soylerim beraberligimizi filan dedi
Arkadaşlık bunun neresinde ben onu anlamadım?
Çok ama çok yakınız deyip üstüne evlenilecek adamsın lafına karşılık eyw . bacım mi demesini bekliyosun
Sende de bi kıpırtı heyecan var belliki
Milleti yemeyin..
O kıza kapıları kapamak ıstemıyor bence... beklentısı var yoksa normal arkadası olsa nıye soylemesın
Ya kiz eski sevgilisi degil mi ben anlamadim? Eski zaten yani. Niye soyleyecek, niye kirmamasi gerekiyormus? Zaten hep kiz istememiş arkadaşınızı. Cok sacma.
Yani bende net bi cevao vermedigim icin desmedim ama sizce nedenini ogrenmek icin ustelesem mi
Bence sizde biseyler hissediyorsunuz şayet bu duruma sıfır olsaydınız resti çeker çoktan arkadaşlığıda bitirirdinizBunu sadece ben degil erkekler bile soyluyordu bunu yani birinin bir ozelligini ovmek asik olmak filan mi? Anlamıyorum.
Yani kizdan cekiniyor hala bisey bekledigi icin mi yoksa neden anlayamadim o yuzden cekimser kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?