Yakın arkadaş

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar selam biz 3 arkadaşız. Dün arkadaşlarım bana geldiler ben baya birşeyler hazırladım özendim. Haftalar önce planladık akşamınada eşleri gelecekti hep beraber oturacaktık. Neyse dün onlar geldi sonra benim oğlumun burnu akmaya başladı ama ateşi yoktu. Soğuk algınlığı gibi. Ayşe ve Fatma arkadaşlarımın adı olsun. Ayşe kendi kızını dün kucağından indirmedi 2 saat ayağında salladı 2 yaşındaki çocuğu kucağından bırakmadı. Fatma’ya da demiş ki Merve’nin oğlu hasta ben gidicem demiş. Bana demiyor ama. Bana da böyle diyor benim eşim eve geçmiş ben Kalkıyorum. Tişört almamıştım eşime ona kızmış eve geçmiş dedi. Neyse eşimde eve gelirken bunun eşini görüyor bana dedi ki niye kalmadılar ben de eşi eve geçmiş dedim, eee ben eşini gördüm gelirken dedi. Bende gruba mesaj attım Ayşe eşini görmüş gelirken kocam dedim. Bende size mesaj atacaktım benimle dalga geçmiş dedi mesaj ekran görüntüsü atmış eşi baştan evdeyim demiş sonra beni köşedeki marketin ordan al yazmış. Yani bizim evden çıkarken belliymiş aslında evde olmadığı. Sana karşı çok mahçup oldum beni yalancı durumuna soktu eşim dedi. Bugünde beraber yemeğe çıkalım diyor. İnanın canım istemiyor ufak ufak böyle yalanlarını yakaladım insan yakın arkadaşına da yalan söyler mi? Ayrıca başka arkadaşıyla diğer arkadaşının evinde dedikodusunu yapar mı?

Bana deseydi ki canım senin oğlun biraz hasta gibi biz başka zaman gelelim. Ki ben onların çocuklarının hasta olmasını ister miyim hiç ben böyle demesini beklerdim o yalan söylemeyi seçti

Kırılmayın diye yalan söylemiş. Bence siz yalanı söyleyene değil daha kadın evden gider gitmez böyle böyle dedi diye anlatan diğer arkadaşınıza verin ayarı. Ayrıca oğlun hasta kızıma bulaşmasın başka zaman gelelim dese gayet de alınırdınız kızını kucağından indirmedi demenizden belki.

alınmayın diye öyle yapmış art niye göremedim ama öyle de alınıyorsunuz böyle de alınıyorsunuz.bence siz böyle ufak şöylere alınmayı bırakın.belki de bu huyunuz yüzünden size ufak tefek yalan söylemek zorunda kaldılar daha önce de.
bu arkadaşlıkta takılmanız gereken hemen arkadan laf yetiştirme huyu olsun

ya bu corona virüsü herkesi bir manyak yaptı. eşimin de can ciğer kankası geçen gün eşimle tokalaşmamış corona virüsü diye, ona coronalı muamelesi yapmış yani. Ben haberleri izlemiyorum sinirlerim bozuluyor, bizim de yarın doğa yürüyüş etkinliğimiz vardı iptal oldu corona nedeniyle. Emlakçı bir arkadaşım var, işleri durmuş, telefonları çalmıyormuş ne alakaysa corona virüsü ile emlak sektörünün. İnsanlar evlerinden çıkmıyor, görüşmüyor etmiyor, Market rafları boşalmış. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yalniz eşinize coronali muamelesi yapmamis genel olarak durum bu, onda varsada esinize geçmez. Illa ki bunu vücudumuz üretmiyor çevreden alıyoruz bunda kizacak alınacak bisey yok. Geçen amerikali basketbolcu basin toplantısı sonrasi corona tedbirlilerine dalga amaçlı masada ne var ne yok elledi 2 ya da 3 gün sonra corona poztif cikti. Insanlar korkuyor evet ama kimse üstüne alinmasin. Herkes korkuyor , tedbir almaya çalışıyor italyada olanlardan sonra türkiye daha tedbirli davranıyor genel olarak

Yprumunuzu saçma buldum kusura bakmayın tüm dünya bakan doktorlar tokalaşmayın diyor.sizin mantığınızla bu virüs hepimizi kırıp geçirir tokalaşmamaya şu durumda bozulmak nedir

Keşke çocuğun hastayken sen misafir kabul etmeseydin dinlenirdi çocuk.

Bütün öğleden sonra birlikte olduğunuz insanlarla bir de gece, eşlerini ağırlarken cümbür cemaat bir arada olmaktan sıkılmıyor musunuz?
Ben o kısmına takıldım.
Yerinizde olsam eşim evde bahanesiyle kalkıp giden arkadaşımın arkasından dertlenmezdim.
Bir de gidene değil kalıp, aralarındaki konuşmayı size yetiştirene kızın.

Yprumunuzu saçma buldum kusura bakmayın tüm dünya bakan doktorlar tokalaşmayın diyor.sizin mantığınızla bu virüs hepimizi kırıp geçirir tokalaşmamaya şu durumda bozulmak nedir
yok tokalaşmıyoruz artık kimseyle. O olay olduğunda çok yeniydi bir de eşimin kankası ile öyle girgir geçeriz biz "coronalı muamelesi yaptı" kısmı gırgırdi. Umarım kimse etkilenmez ama bir hayıra vesile olduysa artık çevremde gözlemlediğim kadarıyla insanlar el yıkamaya, hjlyene vs önem vermeye başladı ve bu iyi bir şey.

Yalan hicbir koşulda hoş değildir evet ama toplumun durumuna bakınca insanlar mecbur kaliyor sanırım. Çünkü orda çocuğun hasta bizimkine bulaşmasın deseydi, kadina manyak muamelesi yapılacaktı.
Ben o arkadaşınızın arkasından laf taşıyana daha cok takılırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…