- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
ya bu corona virüsü herkesi bir manyak yaptı. eşimin de can ciğer kankası geçen gün eşimle tokalaşmamış corona virüsü diye, ona coronalı muamelesi yapmış yani. Ben haberleri izlemiyorum sinirlerim bozuluyor, bizim de yarın doğa yürüyüş etkinliğimiz vardı iptal oldu corona nedeniyle. Emlakçı bir arkadaşım var, işleri durmuş, telefonları çalmıyormuş ne alakaysa corona virüsü ile emlak sektörünün. İnsanlar evlerinden çıkmıyor, görüşmüyor etmiyor, Market rafları boşalmış. Allah sonumuzu hayır etsin.Kızlar selam biz 3 arkadaşız. Dün arkadaşlarım bana geldiler ben baya birşeyler hazırladım özendim. Haftalar önce planladık akşamınada eşleri gelecekti hep beraber oturacaktık. Neyse dün onlar geldi sonra benim oğlumun burnu akmaya başladı ama ateşi yoktu. Soğuk algınlığı gibi. Ayşe ve Fatma arkadaşlarımın adı olsun. Ayşe kendi kızını dün kucağından indirmedi 2 saat ayağında salladı 2 yaşındaki çocuğu kucağından bırakmadı. Fatma’ya da demiş ki Merve’nin oğlu hasta ben gidicem demiş. Bana demiyor ama. Bana da böyle diyor benim eşim eve geçmiş ben Kalkıyorum. Tişört almamıştım eşime ona kızmış eve geçmiş dedi. Neyse eşimde eve gelirken bunun eşini görüyor bana dedi ki niye kalmadılar ben de eşi eve geçmiş dedim, eee ben eşini gördüm gelirken dedi. Bende gruba mesaj attım Ayşe eşini görmüş gelirken kocam dedim. Bende size mesaj atacaktım benimle dalga geçmiş dedi mesaj ekran görüntüsü atmış eşi baştan evdeyim demiş sonra beni köşedeki marketin ordan al yazmış. Yani bizim evden çıkarken belliymiş aslında evde olmadığı. Sana karşı çok mahçup oldum beni yalancı durumuna soktu eşim dedi. Bugünde beraber yemeğe çıkalım diyor. İnanın canım istemiyor ufak ufak böyle yalanlarını yakaladım insan yakın arkadaşına da yalan söyler mi? Ayrıca başka arkadaşıyla diğer arkadaşının evinde dedikodusunu yapar mı?
Bana deseydi ki canım senin oğlun biraz hasta gibi biz başka zaman gelelim. Ki ben onların çocuklarının hasta olmasını ister miyim hiç ben böyle demesini beklerdim o yalan söylemeyi seçti
ya bu corona virüsü herkesi bir manyak yaptı. eşimin de can ciğer kankası geçen gün eşimle tokalaşmamış corona virüsü diye, ona coronalı muamelesi yapmış yani. Ben haberleri izlemiyorum sinirlerim bozuluyor, bizim de yarın doğa yürüyüş etkinliğimiz vardı iptal oldu corona nedeniyle. Emlakçı bir arkadaşım var, işleri durmuş, telefonları çalmıyormuş ne alakaysa corona virüsü ile emlak sektörünün. İnsanlar evlerinden çıkmıyor, görüşmüyor etmiyor, Market rafları boşalmış. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yprumunuzu saçma buldum kusura bakmayın tüm dünya bakan doktorlar tokalaşmayın diyor.sizin mantığınızla bu virüs hepimizi kırıp geçirir tokalaşmamaya şu durumda bozulmak nedirya bu corona virüsü herkesi bir manyak yaptı. eşimin de can ciğer kankası geçen gün eşimle tokalaşmamış corona virüsü diye, ona coronalı muamelesi yapmış yani. Ben haberleri izlemiyorum sinirlerim bozuluyor, bizim de yarın doğa yürüyüş etkinliğimiz vardı iptal oldu corona nedeniyle. Emlakçı bir arkadaşım var, işleri durmuş, telefonları çalmıyormuş ne alakaysa corona virüsü ile emlak sektörünün. İnsanlar evlerinden çıkmıyor, görüşmüyor etmiyor, Market rafları boşalmış. Allah sonumuzu hayır etsin.
Keşke çocuğun hastayken sen misafir kabul etmeseydin dinlenirdi çocuk.Kızlar selam biz 3 arkadaşız. Dün arkadaşlarım bana geldiler ben baya birşeyler hazırladım özendim. Haftalar önce planladık akşamınada eşleri gelecekti hep beraber oturacaktık. Neyse dün onlar geldi sonra benim oğlumun burnu akmaya başladı ama ateşi yoktu. Soğuk algınlığı gibi. Ayşe ve Fatma arkadaşlarımın adı olsun. Ayşe kendi kızını dün kucağından indirmedi 2 saat ayağında salladı 2 yaşındaki çocuğu kucağından bırakmadı. Fatma’ya da demiş ki Merve’nin oğlu hasta ben gidicem demiş. Bana demiyor ama. Bana da böyle diyor benim eşim eve geçmiş ben Kalkıyorum. Tişört almamıştım eşime ona kızmış eve geçmiş dedi. Neyse eşimde eve gelirken bunun eşini görüyor bana dedi ki niye kalmadılar ben de eşi eve geçmiş dedim, eee ben eşini gördüm gelirken dedi. Bende gruba mesaj attım Ayşe eşini görmüş gelirken kocam dedim. Bende size mesaj atacaktım benimle dalga geçmiş dedi mesaj ekran görüntüsü atmış eşi baştan evdeyim demiş sonra beni köşedeki marketin ordan al yazmış. Yani bizim evden çıkarken belliymiş aslında evde olmadığı. Sana karşı çok mahçup oldum beni yalancı durumuna soktu eşim dedi. Bugünde beraber yemeğe çıkalım diyor. İnanın canım istemiyor ufak ufak böyle yalanlarını yakaladım insan yakın arkadaşına da yalan söyler mi? Ayrıca başka arkadaşıyla diğer arkadaşının evinde dedikodusunu yapar mı?
Bana deseydi ki canım senin oğlun biraz hasta gibi biz başka zaman gelelim. Ki ben onların çocuklarının hasta olmasını ister miyim hiç ben böyle demesini beklerdim o yalan söylemeyi seçti
yok tokalaşmıyoruz artık kimseyle. O olay olduğunda çok yeniydi bir de eşimin kankası ile öyle girgir geçeriz biz "coronalı muamelesi yaptı" kısmı gırgırdi. Umarım kimse etkilenmez ama bir hayıra vesile olduysa artık çevremde gözlemlediğim kadarıyla insanlar el yıkamaya, hjlyene vs önem vermeye başladı ve bu iyi bir şey.Yprumunuzu saçma buldum kusura bakmayın tüm dünya bakan doktorlar tokalaşmayın diyor.sizin mantığınızla bu virüs hepimizi kırıp geçirir tokalaşmamaya şu durumda bozulmak nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?