Ara sıra öyle hissettiriyordu ama bugün yoğun hissettim... ve benim hayatımda biri olduğunu da biliyor..... yani çok yakın arkadaş olsa bir erkek bir bayanın koluna girer mi sürekli?ben mi saçmalıyorum yoksa?
Burada bayanlar bebek doğurmak ve zayıflamakla bozmuş:))bizim sorunlarımızı umursadıkları yok:)neyse tşk ederim yine de yorum yapan arkadaşlara
herkes daha yakın olduğu konulara yorum yapıyor sanırım aslında bu daha iyi ben bebek doğurmakla ilgili yorum yapsam mantıksız olurdu mesela çünkü hiç yakın değilim o konuya senin konun önemsenmediğinden değil yakın oldukları konu farklı olduğundan diye düşünüyorum canım...
Çok kararsız kaldım ve huzursuz hissettim bugün nedense... iş arkadaşım ki sekiz yıllık çok iyi dostum arkadaşım bana asılıyor gibi geldi yani tam çözemedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var... iş arkadaşım meslektaşım kendisi aynı firmada çalışıyorz. kendisi servis mühendisi yani makina tasarımı için sürekli iş gezilerinde. bugün ortak bir proje için görüştük öğle.. yemek yedik falan sonra yürüdük biraz.. yolda sürekli koluma giriyor saçımı düzeltiyor... saç rengimi değiştirdim bu kadar çok yakışacağını tahmin etmemiştim falan dedi... otururken sürekli omuzuma koluma falan dokunmalarrr.. acaba dedim ben mi yanlış düşünüyoroum yoksa asılma mı bu ?tedirgin oldum sizce ne bu??
Konu bakımından ben yakınım ama anlatmak istemediğim derecede kötü şeyler yaşadım bunun yüzünden...Aslında en temizi arkadaşlığını bozulmadan bitirmek böyle birşey varsa da işte...her zaman olmuyor...
iyi de benim evleneceğimi ve nişanlımı biliyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?