Yakın arkadasımın asırı nazarı degiyor!!!

nazar ayeti, felak nas oku

Benim de böyle bir tanıdığım var ama nazardan daha çok fesatlığıdan kendini taklite vurmuş vaziyette o da zor.

arkadaşlıgınızı neden bitirmiyosunuz. yoksa dahada felaket bişeymi gelsin başınıza bunumu bekliyosunuz.

neden bu kadar merhametlı olmaya zorluyosun kendını?anlatırken bıle ıııyyyy ne ıtıcı kızmış dedım.sen nasıl çekıyosun yıllardır...ıçı fesat ınsanlardan kork demedı mı annen sana hıc...ben olsam kı kesınlıkle yapardım ; onu hayatımda buyuk bır zevkle şutlardım.zira ben ağlarken gulen ınsanla gelecek paylaşımım olamaz..

her şeyi arkadaşınıza bağlamışsınız özellikle erkek arkadaş konusu gerçekten saçma.ayrıca her şeyi çok önemsemişsiniz.saçınızın boyası olmadıysa bir daha boyanır.olayları hep kıza yordukça siz olumsuz düşünüyorsunuz.o olayların negatif yönünden yaklaşıyor ise ki böyleleri de gereklidir siz bir köşede tutarsınız ki aklınıza gelmeyen başınıza gelmesin.öyle düşündüğünü hemen söyleyen insanlardan ben korkmuyorum

kıskançlık oldugunu da düşünmüyorum

kaç kere şahit oldum resmen ben ağlarken kıkırdadı.

cokzarif, cok agır bir kız, cokdüzgün, ailesi

Allah büyük ya bir gun bu x benim dedikodumu yaparken baskasına atacağı mesajı yanlışlıkla bana attı.

Nazarı da fesatlıgından değiyor herhalde

Bunlar sizi yazdiklariniz... birbiriyle o kadar celisiyor ki.. arkadasiniz hakkinda ne dusundugunuze kadar verememissiniz.. kiskanclik oldugunu zannetmiyorum demissiniz, sonra fesatligindan oluyor yazmissiniz.
cok duzgun, zarif, agir basliymis ama siz aglarken kikirdiyormus.. ben hic duzgun, agir basli bir insanin baskasinin mutsuzluguyla mutlu oldugunu.. aglarken yaninda guldugunu gormedim.
Dedigim gibi ya arkadasiniz hakkinda ne dusundugunuze karar verememissiniz.. ya da "aslinda cok iyi de soyle soyle" diye saydiran insanlar var ya, oyle olmus.. sonuc olarak herkes herkes yazmis, gorusmeyin..

Vallahi Yetenek sizsiniz`e katilabilir arkadasin bence. Ayna falanda catlatabiliyormu ? Baska ne yetenekleri var ?
Bir insan bunu nasil basarabilir, cok merak ediyorum.

Bütün bunların tesadüf olduğunu düşünüyorum. Nazara bu kadar inanmam, inanacaksam da başka hiç açıklaması olamayan olaylarda inanırım. Sizin anlattıklarınız açıklanamaz şeyler değil. Herkesin başına gelebilecek şeyler. Kendinizi bu kıza şartlandırmışsınız, sürekli ona bağlamışsınız her şeyi. Bu kişiyle görüşmeyince her şey mükemmel işliyor galiba. Hepsi tesadüf bence. Abartmaya gerek yok.

Yanlış attığı mesajda "Benden duymuş gidip benden önce sacını kestirmiş" demesi de garip, yakın arkadaş olduğunuza emin misin? Görüşme gitsin.

Kızlar cevaplarınız ıcın tesekkurler... Sorun su kı annem de basta sızın dedıgunız gıbı kendını sartlamıssın demıstı, her seyı ona bağlama falan. Benım demek ıstedıgım su: ben basıma gelen her olumsuzluğu ona bağlamıyorum, onunla bırlıkteyken bu olumsuzluklar benı buluyor. Ve evet daha anlatmadığım bır suru sey var anlatsam şaşırırsınız.
Nas felak ayetel kürsi ve butun duaları okuyorum her gun. Anneannem de okuyor.
Sırf benım basıma gelse dıyecegım kı ben abartıyorum, ama dıger cok yakın görüştüğümüz arkadasımıza da aynısı oluyor. O da yenı taşınmıştı o gun ayna ve konsol gelmıstı, bız ucumuz oturuyorduk sonra dısarı cıktık ayna dusmus paramparça olmus.
Hayatımdan çıkarmamı onermıssınız, haklısınız, cunku ne zaman görüşsem konuşsam ısım ters gıdıyor. Hemen silip atamayacak kadar cok yasanmıslıgımız ve ortak arkadaslarımız ortamımız var. Ona ulaşamadığında annesı ılk benı arar hemen mesela. Butun bu seylerden sonra ben de bellı bır mesafe koydum zaten, uzuluyorum ama buna kendısı sebep oldu.

Benim arkadaşımın da bu kadar olmasa da beğendiği şeylere nazarı değiyo.çantamı beğenmişti bigün.yalnız benim asıl kolyende çok fena gözüm var.gözüm olan şeylere de bi zarar gelir mutlaka demişti.gülmüştük kızlarla.3 güne kalmadan kolyem koptu.tamirden sonra da çalındı.Olabilir gerçekten bazı insanların nazarı değiyo.bu kadar da zarar veriyosa mesafe koyun biraz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…