yakın arkadaşımın başına gelenler

milenaJesenska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
4.057
7.504
168
kızlar online olanınız var mı?fikir danışmam gerekiyor,sinirlerim çok bozuk.

sağ ol canım da sinirim geçti mantıklı düşünebiliyorum konuyu açtığım saat türkiye saati itibariyle çok abesti sanırım.Olay anlattığım gibi benimle ilgili değil en yakın arkadaşım ve onun sevgilisi ile ilgili dün kızla skype da görüntülü konuştuk sevgilisiyle arasında geçenleri bana anlatıp ağlayınca-ve şuralar zaten başka sıkıntıları da var- allak bullak oldum kendimi sakinleştirmek içinse buraya yazmak istedim çünkü uzmanlar derler ki birine öfkelendiğinizde bunu bir mektuba dökün sonra da o mektubu yakın benimki de bu hesap ama şu an sakinleştim neyseki gerek kalmadı pek.ama ilginiz için çok teşekkürler olaya da kısacası kimi Türk erkeklerinin paşa sendromu diyelim.:1:

Hala paylaşmak istersen arkadaşım dinlemeye hazırım

sağ ol canım da sinirim geçti mantıklı düşünebiliyorum konuyu açtığım saat türkiye saati itibariyle çok abesti sanırım.Olay anlattığım gibi benimle ilgili değil en yakın arkadaşım ve onun sevgilisi ile ilgili dün kızla skype da görüntülü konuştuk sevgilisiyle arasında geçenleri bana anlatıp ağlayınca-ve şuralar zaten başka sıkıntıları da var- allak bullak oldum kendimi sakinleştirmek içinse buraya yazmak istedim çünkü uzmanlar derler ki birine öfkelendiğinizde bunu bir mektuba dökün sonra da o mektubu yakın benimki de bu hesap ama şu an sakinleştim neyseki gerek kalmadı pek.ama ilginiz için çok teşekkürler olaya da kısacası kimi Türk erkeklerinin paşa sendromu diyelim.

sağ ol canım da sinirim geçti mantıklı düşünebiliyorum konuyu açtığım saat türkiye saati itibariyle çok abesti sanırım.olay anlattığım gibi benimle ilgili değil en yakın arkadaşım ve onun sevgilisi ile ilgili dün kızla skype da görüntülü konuştuk sevgilisiyle arasında geçenleri bana anlatıp ağlayınca-ve şuralar zaten başka sıkıntıları da var- allak bullak oldum kendimi sakinleştirmek içinse buraya yazmak istedim çünkü uzmanlar derler ki birine öfkelendiğinizde bunu bir mektuba dökün sonra da o mektubu yakın benimki de bu hesap ama şu an sakinleştim neyseki gerek kalmadı pek.ama ilginiz için çok teşekkürler olaya da kısacası kimi türk erkeklerinin paşa sendromu diyelim.:1:

:) sorunun hallolmuş olmasına sevindim senin gibi arkadaş da herkese nasıp olmaz valla helal olsun :) tipik türk erkeği kafaya takmaya dahi gerek yok :34:

Back
X