Yakın arkadaşımın eşi beni facede dürtüyor..

CasminaL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
347
-1
96
İngiltere
10 Aylık evli 2.5 aylık hamile bir arkadaşım var geçen ay ona gezmeye gittim dönüşte eşi beni minübüse bindirdi.
Minübüs gelene kadar muhabbet ettik havadan sudan.
Geçen gün bi baktım facede arkadaşım ve eşi beni dürtmüşler bende geri dürttüm
Arkadaşımla telde konuşurken beni dürtmüşsünüz Aliyle beraber dedim
Biraz şaşırdı sanki haberi yok gibiydi hıı doğrudur falan dedi
2-3 gün sonra sadece eşi dürtmüş
Ertesi gün yine dürtmüş
Ben dürtmediğim halde ısrarla dürtüp duruyor
Engellesem arkadaşım görür neden engelledin diye sorar diye yapamıyorum
Napıcam bilemedim eşim görse kızar ayrıca adam listemde ekli bile değil
Gizlilik ayarlarından dürtmeyi de gizleyemiyorum
Siz bi akıl verin nolur ne yapmalıyım?

ben de gerçekten dürtüyor zannettim

bu feysten dürtünce ne oluyor sil gitsin o zaman

o adam tehlikeli bence Allahım neler var ya bence daha ileri gitmeden bunu arkadaşına soyle şöyle de :beni facede sürekli dürtüyosunuz bazen onunkinden girip sen dürtüyosundur falan de

Şu facede dürtme olayına çok sinir oluyorum.
Amacsız kaba bir tabir yani.
Bazıları bunları oyun amaçlı yapıyor.
Bence engelleyin.Bildigim kadarıyla siz engellediginizde başkaları tarafından anlaşılmıyor.Yani sizin profilinize girip bakması lazım.Ya da duvarınızda paylaşım yorum filan gözükmezse anca şüphelenir.
Zaten engellediginiz kişi de bu durtme olayından arkadaşınıza hiçbir cesaretle bahsedemez heralde.
"Ben onu dürttüm o da beni engellemiş "filan..

bence bu adam sapık daha yeni evli eşide hamile,sustukça suç üzerine atılır önce adama söylersin gerekirse utanmaz olduğunu söylersiniz,ben öyle yapardım.yinede bir işe yaramazsa arkadaşınıza söylerdim böyle bir ahlaksızlığı saklamazdım,eşi hamilede olsa eşine söylerdim,birdakinede böyle bir yere ziyarette dahi gitmezdim,en yakın arkadaşımda olsa...

Sende kendi eşinin face adresinden adamı dürt...bakiim nasılmış elalemin hatununu dürtmekk..:))))) töbe töbeee Allahım mübarek gün başımıza gelene bak:)))))

Sende kendi eşinin face adresinden adamı dürt...bakiim nasılmış elalemin hatununu dürtmekk..:))))) töbe töbeee Allahım mübarek gün başımıza gelene bak:)))))

böyle densizler çıkabiliyor maalesef adamı engelleyin,mesafeli davranın,eşiniz olmadan da o çiftin evine gitmeyin.arkadaşınızla yalnız görüşün.en temizi bu bence kolay gelsin.

arkadaşım yalnız demişsin ki ben dürtmediğim halde her gün beni dürtüyor;sen onu geri dürtmezsen o seni tekrar dürtemez.face yi her actıgında ilk dürtmesini görüyorsundur eğer dürtmediysen sen onu :) komik oldu azcık :)

dürte dürte bi hal olundu:))))

ben dürtmeyi kaldırıyorum o yüzden dürtebiliyor olabilir.
kaldırmazsam da eşim görebilir

dürtmenin yanında çarpı işareti vardır ordan kaldırdıkdan sonra ertesi gün veya aynı anda tekrardan düürtteblir.

viş ne densiz adammış oda aynı ortamda bulunmamaya çalış bence :18:

fece de asla dürtme sen bi gün sıkılır allah ıslah etsin eşide hamileymiş yazık sölesen eşine oda yalnış anlar off ortalık karışır bence hesabını dondur bir süre buda bir çözüm olabilir kolay gelsin :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…