Yakın arkadaşımın eşi beni facede dürtüyor..

Hakikaten ya gerçekten dürtüyor sanki belki yanlışlıkla yapıyordur çocuğu falan giriyordur. Belki de kadın kocasının face inden dürtüyordur. Kimileri de kadına söyle haberi olsun bilmeye hakkı var demiş, bana hiç mantıklı gelmedi face den dürtmeyle böyle kanılara varmak...

Valla sizin yerinizde bir erkek olsaydı herhalde bu kadar ısrarlı dürtmelerin karşılığını verirdi, büyük ihtimalle(namuslu erkekleri tenzih ederim).Eşi ve eşinin ailesi konu başlığında 'eşim ve halasının kızı' başlıklı bir konu var.İki gündür orada bayana ırzı kırık eşi ve halasının kızı tarafından verilen sıkıntıyı sinirle okuyorum.Adamın halasının kızı bu bayanın eşine facebook üzerinden yılışıyor ve adam da karşılık veriyor. Şimdi sizin konunuzu da görünce hayat ne kadar acımasız dedim, size yapılan hareket bir erkeğe yapılsaydı erkek ne var bunda arkadaşça bir şey der geçerdi ama siz rahatsız oluyorsunuz, eşinizin huzurunu düşünüyorsunuz.Bence o adama arkadaşınızın yanında sorun "kaç gündür senin dürtmeni görüyorum facebookta hayırdır" deyin.Sizin bir suçunuz yok, saklamayın eşinin de haberdar olmasını sağlayın.Adanm kötü niyetli değilse sorun yok zaten,ama niyeti bozuk falansa yada hafifmeşrepse o zaman karısı onu bir güzel uyarsın.

Son düzenleme:
İyi niyet yok. Facebook kullanma.Eşin görür yanlış anlar.Başına iş açma.

Kapat gitsin.Hayatını facebooksuz devam ettir çünkü sonu hayır değil adam zampara

o dürtüyor sen çarpıyla siliyorsun o tekrar mı dürtüyor? yoksa sen çarpıya basmıyormusun cnm merak ettim. yoksa dürten kişiyi silmezsen hergün orda gösteriyorda ondan dedim.

bu sanal alem ne garip bişey ya önceden erkeler kızlara laf atardı şimdi faceden dürtüyorr.çocuklarımızın zamanını merak etmeye başaldım..çok basit çözümü dürtmeyi kapatıcaksın olup bitecek.bilmiyorsan yardımcı oluruz..birde o adama dikkat et bence..

Arkadaşınıza eşim görürse kızar dürtmesini yanlış anlar tatsızlık çıkar,eşine söyle falan diye anlatın :)

Ya geçende bir arkadaşım yazmış duvarına dürtmeyin beni dürttünüzde beoldu koptum ya
Arkadaşının eşini engelle canım bukadar basit dürtmeyide kaldırabilirsin
Eşininkinden dürtme fikride müthiş o seni dürtünce eşinden dürt..
İnsan oğlu işte şeytan girmiş içlerine artık kimseye güven omuyo
O adamı engelle bence korktugundan daha kötü şeyler yaşayabilirsin sonunda..

ya silin gitsin o zaman madem bu kadar rahatsız oldunuz facenizden.
bi tuhaf oldu herkes iyice ya..e adam sen ne diye dürtersin elalemin karısını hey allahım

aramaları kapatın. sadece arkadaşlarınız aradığında çıksın profiliniz yani. profilinizi göremeyince dürtmesi de mümkün değil

ya acaba diyorum, bu eş dürtemedim sanıp tekrar mı dürtüyor?yani olur olur herşeyi düşünmek lazım.
bu kadar sapıkvari hergün hergün hırsla nası dürtebiliyor ya garip!
bence bir laf sok yeter artık diye fln mesaj at. eğer durmazsa arkadaşına söyle derim.

gerçi ablamın bir arkadaşının sevgilisi de duvarında neler paylaşıyorsun merak ettim diye mesaj atmış geçenlerde
ablamın duvarı çoğu kişiye kapalıdır da,ablam da sildi faceten
sonra söylesem mi arkadaşıma fln diyordu ki bi öğrendik meğer ayrılmışlar.
çüş dedim, insan anında arkadaşına mı sarkar yaa...

Bazı arkadaşlar profilini gizle demiş profilim zaten gizli aramalarda da çıkmıyor ama o adamla ortak arkadaşlarımız olduğundan arkadaş listelerinde çıkabiliyorum ve onu gizleyemiyoorum
Bi de dürtmeyi kapat demişler dürtmeyi kapatma gibi bir ayar yok malesef
Bi arkadaş çocuğu yapıyordur demiş adam 10 aylık evli nasıl çocuğu olabilir?
Bi arkadaşta listenizden silin demiş zaten ekli değil bunu ilk mesajda yazdım zaten

Bu gece eşiyle beraber dürtmüşler yine hey Allahım yaa

arkadaş listenizde ortak olsa bile onu gizleyebilirsiniz (yani engelleyebilirsiniz). niye bu kadar sorun yapıyorsunuz ki ilerde daha fazla sorun yaşamaktansa engelleyin. ne diye bu kadar bekletiyorsunuz ki????????

EĞER GİZLİLİK AYARLARINDAN ADAMI ENGELLERSEN NE SENİ GÖREBİLİR NE DE ORTAK ARKADAŞLARINDAN GÖREBİLİR..enegelle gitsin canım dengesizin teki bence sakın o adamın olduğu ortamda biraraya gelme.karısına bana sarkıyor da diyebilir.çocuk olsa neyse diyeceğim ama karşındaki evli barklı çocuğu olacak bir adam var ve bence kasıtlı yapıyor...uzak dur derim bu adamdan.

engellediğiniz zaman ortak arkadaşınız dahi olsa sizi ve yorumlarınızı kesinlikle göremez

Adamı engelle o zaman bu kadar basit...
Eşiyle dürttüğüne göre açık açık konuş ama kadın kesin yanlış anlar ne var ki bunda falan diyebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…